محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826910969
تنها راه مقابله با بحران آبوهوا از نظر کارشناسان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تنها راه مقابله با بحران آبوهوا از نظر کارشناسان
براساس تازهترین گزارش مجمع بینالمللی تغییرات آب و هوایی، جهان باید خود را برای مواجهه با تغییرات اقلیمی ناشناخته آینده آماده کند. براساس این گزارش ـ که روز پنجشنبه 14 فروردین 93 ارائه شد ـ هنوز عدم قطعیتهای زیادی درباره تاثیر تغییرات جوی وجود دارد.
کد خبر: ۳۹۳۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۰ - 16 April 2014
براساس تازهترین گزارش مجمع بینالمللی تغییرات آب و هوایی، جهان باید خود را برای مواجهه با تغییرات اقلیمی ناشناخته آینده آماده کند. براساس این گزارش ـ که روز پنجشنبه 14 فروردین 93 ارائه شد ـ هنوز عدم قطعیتهای زیادی درباره تاثیر تغییرات جوی وجود دارد.
در نتیجه اگر ما انسان ها خواستار بقا و کامیابی در مواجهه با این تغییرات ناشناخته هستیم؛ به جای آن که بخواهیم پس از وقوع تهدیداتی همچون سیکلون ها (جریان های هوا در اطراف مناطق کم فشار که مسیر چرخش هوا در آنها با گردش زمین یکی است) راه چاره پیدا کنیم، بهتر است از اکنون در ساخت و سازهای خود بیشتر به مسائلی نظیر سازگاری و انعطاف پذیری توجه کنیم و مشخصا شهرهایی بسازیم که واکنش آنها در تناسب کامل با شرایط آب و هوایی پیش رو باشد.
به گزارش جام جم، مجله نیوساینتیست در مقاله اخیر خود تلاش کرده تازه ترین موارد را در گزارش مجمع زیر ذره بین بگذارد و به این جمع بندی برسد که وقتی صحبت از تلاش های انسانی برای مقابله با تغییرات اقلیمی است، دقیقا منظور چیست. این مجله به استثنای مقاله مذکور، مقاله دیگری را هم با عنوان «چگونه تغییرات اقلیمی بر جایی که در آن زندگی می کنید، تاثیر می گذارد؟» ارائه کرده که در آن مقاله نیز به برخی تاثیرات کلیدی اشاره شده است. سوالات ذیل مواردی است که از سوی نویسنده مقاله نیوساینتیست مطرح شده و تعدادی از نویسندگان مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی نیز به آنها پاسخ داده اند.
در گزارش اخیر مجمع بین المللی آب و هوا مشخصا چه مواردی دستخوش تغییر شده است؟
پیش بینی ها تعمدا در این گزارش مبهم است. در واقع بیشتر به مسائلی نظیر این که چه نوع آب و هوایی را باید انتظار داشت یا این که تغییرات چگونه بر زندگی انسان ها تاثیر خواهد گذاشت، اشاره شده که البته همه این موارد در گزارش سال 2007 میلادی (1386 هجری شمسی) به زبانی مستدل و محکم بیان شده بود. در گزارش اخیر، همان موارد البته با لحنی محتاطانه تر بیان شده است. مقیاس و زمان اغلب تاثیرات منطقه ای و حتی اشکال برخی از آنها اکنون دیگر به نظر نویسندگان قطعی نیست. به عنوان مثال در گزارش سال 2007 پیش بینی شده بود شدت سیکلون ها در آسیا بین 10 تا 20 درصد بیشتر خواهد شد، اما در گزارش اخیر چنین ادعایی مطرح نشده یا فرضا در آن گزارش برآورد شده بود که تغییرات اقلیمی در اواخر دهه حاضر، یک چهارم از جمعیت یک میلیاردی آفریقا را بشدت با بحران کمبود آب مواجه خواهد ساخت، اما در گزارش اخیر از ذکر چنین ارقامی آن هم با اطمینان پرهیز شده است. گزارش حتی اکثر پیش بینی های قطعی راجع به کمبود آب را که قبلا در پیش نویس به آنها اشاره شده بود، با تردید مطرح ساخته است. اشاراتی همچون تاثیرپذیری صدها میلیون نفر از افزایش سطح آب دریاها به طور کامل از خلاصه گزارش حذف شده است. حتی بیاناتی درباره تاثیرپذیری غلات از درجه حرارت های بیشتر هم دیگر به چشم نمی خورد. دکتر جین پالوتیکوف از دانشگاه گریفیث استرالیا که خود شخصا در نگارش گزارش سال 2007 شرکت داشته، می گوید: «شخصا تصور می کنم گزارش اخیر کمی به عقب بازگشته و این می تواند نشانه خوبی باشد. در چهارمین گزارش ارزیابی ما تلاش به انجام کاری داشتیم که عملا ناممکن بود و گزارش پنجم احتمالا به نوعی تلاش در برقراری تعادل لازم دارد.»
آیا این به آن معناست که دانسته های ما در حال حاضر کمتر از گذشته است؟
دکتر اندی پیتمن از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا در این باره می گوید: «اساسا خیر. در حقیقت اشاره به تغییر نسبت به بیان دقیق مقیاس آن از نظر علمی نه تنها صحیح تر است بلکه حتی توجیه آن هم راحت تر است.» دکتر دیوید کارولی از دانشگاه ملبورن می گوید: «اکنون ما نسبت به ندانسته های خود بیشتر آگاه هستیم. درک ما از مسائلی نظیر عدم قطعیت ها در تعیین وضع جوی منطقه ای، نسبت به دهه های قبل بیشتر شده است.» دکتر پیتمن در ادامه می افزاید: «به عنوان مثال اگر سیستم نسبت به کل میزان بارندگی حساس باشد، فهمیدن آن راحت است، اما اگر نسبت به زمان حساس باشد، درک آن سخت می شود و در نهایت اگر سیستم نسبت به شدت بارندگی حساس باشد، کار خیلی سخت تر است.»
آیا اطلاعات ما در مجموع پیرامون تاثیرات ناشی از تغییرات اقلیمی کم است؟
نه کاملا. حداقل هنوز در فصول پیش نویسی که سال گذشته ارائه شد و گزارشی که بناست هفته آینده منتشر شود، موارد متعددی از پیش بینی های قطعی وجود دارد. پیش بینی های قطعی مشخصا عبارتند از: احتمال بارندگی بیشتر در برخی قسمت های آفریقا، موج های گرمای بیشتر در جنوب اروپا و البته خشکسالی های مکرر در استرالیا. از طرف دیگر شکی نیست که سطح آب دریاها هم نسبت به قبل بالاتر خواهد آمد.
چگونه می توان آگاهی لازم را درباره مواردی که قطعیت وجود ندارد، به دست آورد؟
این مساله ای است که گزارش اخیر مشخصا با آن سروکار دارد. در بسیاری موارد، عدم قطعیت راجع به مقیاس یا ابعاد یک پدیده است. در نتیجه انتخاب گزینه ها سخت نیست. دکتر کارولی می گوید: «در یک مثال ساده می توان موضوع را به این صورت تشریح کرد که وقتی اتومبیل با دیواری برخورد می کند، دیگر مساله این نیست که سرعت آن 70 کیلومتر در ساعت بوده یا 80 . مساله مهم این است که در هر صورت شما باید کمربند را بسته باشید. در نتیجه وقتی صحبت از افزایش سطح آب دریاها یا افزایش موج های گرما می شود، عدم قطعیت ها مشخصا تاثیری بر آنچه ما انسان ها باید انجام دهیم از جمله این که دیوارهای محافظ در برابر جریان آب بسازیم یا از وسایل خنک کننده استفاده کنیم ندارند، اما در مواردی نظیر ریزش باران در قاره آفریقا که میزان آن اغلب نوسانات زیادی دارد، عملا مدل ها از ارائه یکسری پیشنهادهای مناسب عاجز هستند. لذا تمام آنچه دانشمندان می دانند، صرفا به این محدود می شود که میزان بارندگی ها متغیر است و نه چیزی بیشتر. به گفته دکتر پیتمن، هواشناسان مشخصا درباره تغییرات طبیعی منطقه ای چیز زیادی نمی دانند. تنها چیزی که از آن مطمئن هستند بروز برخی تغییرات شگرف در یکسری مناطق خاص است. جدای از اینها باید به این مساله هم اشاره کرد که همیشه کارهایی وجود دارد که انجام آنها می تواند مفید باشد. شاید یکی از مهم ترین تمهیدات این است که فقر ریشه کن شود. گزارش اخیر به این مساله اشاره می کند که فقر حتی سایر تاثیرات را هم تشدید می کند. لذا بخش اعظم پیشنهادها بر کاهش فقر متمرکز شده. مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی پیشنهاد می کند به این افراد کمک شود از مناطق بحرانی فاصله بگیرند. علاوه بر آن مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی به تمام کشورهای جهان پیشنهاد می کند اقتصاد خود را در جهات گوناگون پرورش دهند. بسیار دیده شده کشورهایی که اقتصاد آنها بر پایه کشاورزی بوده، بر اثر یک دوره سیلاب بشدت آسیب دیده اند. این مجمع همچنین پیشنهاد می کند که کشورها راه هایی پیدا کنند تا از میزان آسیب پذیری آنها نسبت به تغییرات ناگهانی جوی کاسته شود. این مساله به معنای مدیریت صحیح منابع ازجمله منابع آب است. به طور خلاصه می توان گفت ما انسان ها باید انعطاف پذیری خود را نسبت به تغییرات اقلیمی بیشتر کنیم و این مساله ای است که انجام آن حتی اگر شرایط جوی باثبات باشد، عاقلانه است. به گفته دکتر کارولی اغلب زیرساخت های کنونی در برابر شرایط اقلیمی پایدار نیست و در این ارتباط شاید تنها یک اشاره مختصر به عواقب سیلابی که اخیرا در انگلستان رخ داد، کافی باشد. کارولی افزود: «ما در حال حاضر حتی در کشورهای به اصطلاح پیشرفته هم زیرساخت های منعطف و بادوامی نداریم.»
آیا می توان بدون درک آنچه واقعا در جو در حال وقوع است، مقدمات سازگاری با آن را فراهم ساخت؟
بدون تردید خیر. براساس مطالعات بانک جهانی که سال 2010 میلادی (1389 هجری شمسی) انجام شد، در حال حاضر سازگاری با تغییرات اقلیمی در سطح جهان بسیار اندک است. از نظر رقمی احتمالا حتی کمتر از یک درصد آنچه باید باشد هم نیست. در نتیجه به گفته دانشمندان هنوز کارهای زیادی مانده که می توان انجام داد، اما این درست است که پیش بینی ناپذیری، آمادگی برای مقابله با برخی تهدیدات را بسیار سخت می کند. در آفریقا یک سیلاب ساده می تواند براحتی میلیون ها نفر را بی خانمان کند یا خشکسالی حتی می تواند عواقب بسیار تلخ تری برای این مردم به همراه داشته باشد، اما لزوما مشخص نمی شود چه بلاهای دیگری می تواند بر سر مردم در جنوب صحرای آفریقا بیاید. دکتر پالوتیکوف می گوید: «با توجه به همه این عدم قطعیت ها، پیدا کردن استراتژی های صحیح برای بخش هایی از آفریقا کار بسیار سختی است.» اما وی همچنین باور دارد مشکل بزرگ تر بسیاری از کشورهای آفریقایی این است که سازگاری لازم را با شرایط محیطی ندارند. به گفته دکتر پیتمن، بزرگ ترین عدم قطعیت درباره تاثیرات تغییرات اقلیمی، آن اتفاقی نیست که می افتد بلکه سوال اینجاست که چه نوع تغییرات اقلیمی می تواند برای جوامع مختلف تهدیدکننده قلمداد شود؟
آیا برای متوقف کردن تاثیرات مخرب ناشی از تغییرات اقلیمی خیلی دیر شده است؟
دانشمندان باور دارند که مهم نیست چقدر، اما در هر صورت روند گرمایش جهانی قطعا ادامه پیدا خواهد کرد. از دید آنها افزایش سطح آب دریاها صدها میلیون نفر را صرف نظر از این که بشر بتواند انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از فعالیت های انسانی را مهار کند یا نه، دیر یا زود تحت تاثیر قرار خواهد داد. در نتیجه بهتر است هرچه سریع تر امکان مقابله با چنین شرایطی را مهیا کرد. با وجود این که مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی این مساله را در خلاصه گزارش اخیر خود به طور مشخص ذکر نکرده، اما تحقیقات اخیر ثابت کرده حتی 2 درجه سیلسیوس افزایش درجه حرارت محلی کافی است تا میزان محصول بسیاری از غلات عمده نسبت به قبل تغییری فاحش داشته باشد. با این حال لازمه برداشتن یک گام موثر این است که میزان انتشار گازهای گلخانه ای کاهش پیدا کند. این راه قطعا می تواند شانس بیشتری را برای اجتناب از وقوع اتفاقات بدتر فراهم سازد. کاهش انتشار گازهای گلخانه ای می تواند بروز تاثیرات مخرب ناشی از تغییرات اقلیمی را حداقل چندین دهه به تاخیر بیندازد و این مساله کمک خواهد کرد راهی برای سازگاری بیشتر با محیط پیدا شود.
گزارش های متعدد با مفاهیم یکسان
گزارش اخیر، دومین گزارش از مجموع سه گزارشی است که بنا بوده در پنجمین دوره از ارزیابی های جامع مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی ارائه شود. بخش اول این گزارش که سال گذشته ارائه شد، به طور مشخص مباحث فیزیکی علوم جوی را تحت پوشش قرار داد. گزارش پیشین با قطعیت کامل بیان داشت آنچه از آن با عنوان تغییرات جوی یاد می شود، در حال وقوع است و این مساله بی تردید ریشه در فعالیت های انسانی ازجمله انتشار گازهای گلخانه ای دارد، اما گزارش اخیر بر تاثیرات ناشی از تغییرات اقلیمی و این که ما انسان ها چگونه باید خود را با آنها تطبیق دهیم، تاکید دارد. گزارش سوم این مجموعه نیز که قرار است طی ماه جاری ارائه شود، بر چگونگی کاهش گازهای گلخانه ای و راه حل های مرتبط با آن تاکید خواهد داشت. آخرین گزارش این مجمع احتمالا به پیش بینی هایی مطرح شده در گزارش های پیشین ازجمله گزارش سال 2007 میلادی (1386 هجری شمسی) هم گریزی خواهد داشت. بر مبنای اطلاعاتی که سال گذشته از این مجمع به خارج درز کرد، گویا نویسندگان در حین ویرایش نهایی تعمدا از اشاره به بسیاری از اطلاعات موثق خودداری کرده اند، اما مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی اعلام کرده اغلب نمی توان تاثیرات تغییرات اقلیمی ازجمله خشکسالی، توفان و سیلاب را در یک محل مشخص پیش بینی کرد. به جای آن مجمع بیشتر بر این مساله تاکید دارد که انسان ها باید بتوانند خود را با شرایط و عدم قطعیت ها تطبیق دهند و این مساله را به چالش می کشد که تنها راه مقابله با تغییرات گسترده جوی، مقاوم سازی اصولی ابنیه و شهرهاست. کریس فیلد از موسسه علمی - پژوهشی کارنگی و نایب رئیس مجمع ـ که یکی از نویسندگان این گزارش نیز است ـ می گوید یکی از پیام هایی که نه تنها از گزارش های مجمع بین المللی تغییرات آب و هوایی بلکه حتی از بسیاری شواهد و قرائن تاریخی برمی آید، این است که آینده هیچ گاه مطابق پیش بینی ها نخواهد بود. این به آن معناست که برای مواجهه با طیف وسیعی از احتمالات ممکن جوی باید هوشمندانه آماده شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]
صفحات پیشنهادی
سازگاری؛ تنها راه مقابله با بحران آبوهوا
کارشناسان مجمع بینالمللی تغییرات آبوهوایی تأکید دارند سازگاری تنها راه مقابله با بحران آبوهوا براساس تازهترین گزارش مجمع بینالمللی تغییرات آب و هوایی جهان باید خود را برای مواجهه با تغییرات اقلیمی ناشناخته آینده آماده کند براساس این گزارش ـ که روز پنجشنبه 14 فروردین 93رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان: ترویج فرهنگ دینی تنها راه حل مقابله با فرهنگ تهاجمی دشمن است
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان ترویج فرهنگ دینی تنها راه حل مقابله با فرهنگ تهاجمی دشمن استرئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان گفت ترویج و نشر فرهنگ دینی و اسلامی تنها راه حل مقابله با فرهنگ تهاجمی دشمنان علیه نظام است حجتالاسلام محمدرضا صالحیان در گفتوگو با خبرنحماس: مقاومت و انتفاضه تنها راه مقابله با تجاوزهای اشغالگران علیه بیت المقدس است
حماس مقاومت و انتفاضه تنها راه مقابله با تجاوزهای اشغالگران علیه بیت المقدس استجنبش مقاومت اسلامی فلسطین مقاومت و انتفاضه همه فلسطینیان را تنها راه مقابله با تجاوزای اشغالگران علیه قدس و مسجد الاقصی دانست و در همین حال وزیر اسرائیلی گفت تکلیف مذاکرات و آزادی اسرا پس از عید فصح ماجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم های پیش روست
اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم های پیش روست شیراز – ایرنا- مشاور استاندار فارس در امور نفت گاز و پتروشیمی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی را راه حل مبارزه با یکجانبه نگری دشمنان علیه کشورمان دانست و گفت تنها راه مقابله با تحریم های پیش رو تکیه بر توان دااقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم هاست
اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم هاست شیراز – ایرنا- مشاور استاندار فارس در امور نفت گاز و پتروشیمی گفت تنها راه مقابله با تحریم های پیش رو تکیه بر توان داخلی در قالب اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی است به گزارش ایرنا امین عربی یکشنبه در نشست با برخی مدیران حوزه نقت وچین: راهکار سیاسی، تنها روش حل بحران اوکراین است
چین راهکار سیاسی تنها روش حل بحران اوکراین استوزیر خارجه چین در دیدار با همتای آلمانی خود با اعلام اینکه راهکار سیاسی تنها روش برونرفت از بحران اوکراین است بر ایفای نقش کشورش در این زمینه تاکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری شینهوا وانگ یی وزیر خارجه چین ووزیر نیرو: راهحل نهایی مقابله با بحران آب صرفهجویی است
وزیر نیرو راهحل نهایی مقابله با بحران آب صرفهجویی استوزیر نیرو گفت راهحل نهایی مقابله با بحران آب صرفهجویی است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان حمید چیتچیان در نشست با 60 نفر از اعضای نظام صنفی کشاورزان حوضه آبریز زاینده رود که در رأمعاون جهاد کشاورزی استان زنجان مطرح کرد اصلاح ارقام محصولات کشاورزی، راهکاری مناسب برای مقابله با بحران سرمازد
معاون جهاد کشاورزی استان زنجان مطرح کرداصلاح ارقام محصولات کشاورزی راهکاری مناسب برای مقابله با بحران سرمازدگیمعاون برنامهریزی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت اصلاح ارقام محصولات کشاورزی میتواند راهکار مناسبی برای مقابله با بحران سرمازدگی باشد جواد تاراسی امروز در گفتوگو با خرئیس اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان کاشان: ارتباط با «روحانیت» تنها راه مقابله با جنگ نرم دشمن
رئیس اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان کاشان ارتباط با روحانیت تنها راه مقابله با جنگ نرم دشمن استرئیس اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان کاشان ارتباط با مسجد و روحانیت را تنها راه مقابله با جنگ نرم و شبیخون فرهنگی دشمن قلمداد کرد به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان سید اصغروزیر خارجه تونس مذاکرات سیاسی را تنها راه حل بحران سوریه دانست
وزیر خارجه تونس مذاکرات سیاسی را تنها راه حل بحران سوریه دانست تهران- ایرنا- خبرگزاری رسمی سوریه سانا روز دوشنبه در گزارشی به نقل از وزیر امور خارجه تونس تنها راه حل بحران سوریه را مذاکرات سیاسی اعلام کرد منجی الحامدی در گفت وگو با رادیو موزاییک اف ام تونس گفت تنها راهپاریس: انتقال سیاسی تنها راه خروج از بحران سوریه است
شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ وزارت خارجه فرانسه در اظهاراتی مداخلهجویانه اعلام کرد روند انتقالی سیاسی تنها راه نجات سوریه از بحران موجود است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع رومن نادال سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در کنفرانسی مطبوعاتقویت فرهنگ ایستادگی و مقاومت تنها راه مقابله با غرب و آمریکا
استانها مرکز تهران حجت الاسلام خدیری تاکید کرد تقویت فرهنگ ایستادگی و مقاومت تنها راه مقابله با غرب و آمریکا پرند - خبرگزاری مهر امام جمعه پرند با تاکید بر تقویت فرهنگ ایستادگی و مقاومت در جامعه به صورت همگانی گفت امروز در برابر اتحادیه اروپا و آمریکا همین فرمول جواب می دهاقتصاد مقاومتي تنها راه نجات بحران هاي اقتصادي است / زيرساخت هاي فاز دوم هدفندي يارانه ها فراهم شود
۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ۱ ۳۸ق ظ نديمي اقتصاد مقاومتي تنها راه نجات بحران هاي اقتصادي است زيرساخت هاي فاز دوم هدفندي يارانه ها فراهم شود يکي از اهداف ملي در سال جديد بايد جهتدهي صحيح به نقدينگي باشند تا بهبود معيشت مردم کاهش نرخ تورم اقدامات حمايتي و بيمهاي دست يافتني شود ايرج نبر اساس یک نظرسنجی اغلب فرانسویان نخستوزیر جدید را برای مقابله با بحران بیکاری ناکارآمد میدانند
بر اساس یک نظرسنجیاغلب فرانسویان نخستوزیر جدید را برای مقابله با بحران بیکاری ناکارآمد میدانندبر اساس نتایج تازهترین نظرسنجی بیش از نیمی از فرانسویان نخستوزیر جدید کشورشان را برای مقابله با معضل بیکاری و برقراری عدالت اجتماعی بیشتر در فرانسه ناکارآمد میدانند به گزارش خبرگبلاياي طبيعي سد پيشرفت كشاورزي آذربايجان غربي/ بيمه و مقابله تنها راه حل
استانها شمال آذربایجان غربی مهر گزارش مي دهد بلاياي طبيعي سد پيشرفت كشاورزي آذربايجان غربي بيمه و مقابله تنها راه حل اروميه- خبرگزاري مهر با توجه به شرایط آب وهوایی آذربايجان غربي سالانه بخش مهمی از تولیدات کشاورزی و دامی با بروز خسارت و بلایای طبیعی از دسترس خارج شده کهانجام کار فرهنگی تنها راهکار مقابله با هجمه دشمنان است
انجام کار فرهنگی تنها راهکار مقابله با هجمه دشمنان است سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به فرهنگ غنی مردم ایران تنها راه کار مقابله با هجمه دشمن را انجام کار فرهنگی عنوان کرد و خواستار اطلاع رسانی و پاسخ گویی به شبهات ایجاد شده توسط دشمن به دانش آموزان و نسل جراه حل قطعي مقابله با بحران آب، مديريت مصرف و صرفه جويي مي باشد
۲۰ فروردين ۱۳۹۳ ۱۵ ۱۱ب ظ وزير نيرو راه حل قطعي مقابله با بحران آب مديريت مصرف و صرفه جويي مي باشد حميد چيت چيان در سفر به اصفهان گفت در مصرف آب راه حل قطعي و نهايي مديريت مصرف آب صرفه جويي و استفاده از شيوه هاي نوين آبياري در کشاورزي است به گزارش خبرگزاري موج حميد چيت چي-
گوناگون
پربازدیدترینها