واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پایدارترین نظام های بازنشستگی در جهان
در تحقیق کنونی، تایلند، برزیل و ژاپن دارای بی ثبات ترین نظام های بازنشستگی هستند؛ در جایی که استرالیا، سوئد و نیوزیلند در میان بهترین کشورها جای گرفته اند. پس از این مناطق نیز کشورهای مانند نروژ، هلند و دانمارک قرار دارند. گروه بیمه "آلیانز" با ارائه تحقیقی جامع، شاخصی از پایدارترین نظام های بازنشستگی در جهان را منتشر کرد.
به گزارش صنعت بیمه به نقل از وب سایت فایننشال، نخستین اصلاحات انجام شده در نظام و حقوق بازنشستگی در جهان در دو دهه اخیر ثبت شد و پس از آن تغییرات چشمگیری در آینده و چشم انداز این صنعت به وجود آمد. جمعیت نامطلوب، قانون های غیرپایدار و سیستم های از رده خارج و منقطع، از عوامل اصلی در ترسیم این چشم انداز به شمار می آیند.
بخش بازنشستگی بیمه آلیانز با بررسی تمامی عوامل و شاخص های اصلی، فهرستی از پایدارترین نظام بازنشستگی در جهان را منتشر کرده است. به گفته محققان این شرکت، این فهرست در قیاس با آمارهای اعلام شده در سال های گذشته، تغییرات چشمگیری را شاهد بوده است.
در تحقیق کنونی، تایلند، برزیل و ژاپن دارای بی ثبات ترین نظام های بازنشستگی هستند؛ در جایی که استرالیا، سوئد و نیوزیلند در میان بهترین کشورها جای گرفته اند. پس از این مناطق نیز کشورهای مانند نروژ، هلند و دانمارک قرار دارند.
در قرن 19 میلادی فکر کمک به افرادی که سال های بسیاری را در امور خدمات به سر برده اند در برخی از کشورهای اروپایی شکل گرفت. از سال 1869 قانونی در انگلستان وضع شد که به موجب آن به مقامات سیاسی پس از مدت معینی خدمت حقوق بازنشستگی پرداخت می شد.
بازنشستگی به شکل نمادین و قانونمند از نوامبر سال 1881 ابتدا در آلمان و به سرعت در سایر کشور ها به وجود آمد. در ایران نیز در سال 1301 قانون استخدام کشوری و در سال 1302 قانون استخدام قضات به تصویب رسید که در هر دو قانون پرداخت حقوق بازنشستگی منظور شده است.
"رینات فینک" یکی از همکاران در این تحقیق، در این باره گفت: کسب رتبه خوب در این شاخص به
معنای داشتن سیستم پرداخت عالی نیست و در حقیقت نشان دهنده آن است که نظام بازنشستگی در این کشورها توانایی مقابله با مشکلات جمعیتی را دارد. همچنین باید گفت که کشورهای که در رده های پایین این فهرست جای گرفته اند، تحت تاثیر عوامل مختلفی هستند.
در این گزارش آمده است که به طور مثال سن بازنشستگی در تایلند بسیار پایین است و در حالی که این کشور به سرعت به سمت کهنسالی حرکت می کند، افراد کمی تحت پوشش بیمه بازنشستگی قرار دارند.
آلیانز در ادامه گزارش خود آورده است که اصلاحات گسترده ای در نظام بازنشستگی کشورها طی دو دهه گذشته صورت گرفته است؛ این اصلاحات باعث شد که در اکثر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی شاخص ها به سمت رشد حرکت کنند.
پیش از این هفته نامه "فوربس"، کشورهایی را که بهترین شرایط را برای گذراندن دوران بازنشستگی دارند را معرفی کرده بود. در این فهرست کشورهای مانند استرالیا، اتریش، بلژیک، کاستاریکا، اکوادور، هند و فرانسه جای گرفته بودند.
اکوادور در آمریکای جنوبی براساس شاخص سالانه بازنشستگی به عنوان بهترین کشور دنیا برای بازنشستگان معرفی شده است. رده های دوم و سوم بهترین کشورهای جهان برای بازنشستگان به ترتیب به پاناما و مالزی رسیده است. همچنین مکزیک، کاستاریکا، اروگوئه، کلمبیا، اسپانیا و مالت نیز رده های بعدی در این فهرست به خود اختصاص داده اند.
آلیانز، یک شرکت خدمات مالی چندملیتی است که ساختمان مرکزی آن، در شهر "مونیخ" آلمان قرار دارد. این شرکت، فعالیت های اقتصادی فراوانی دارد اما تمرکز اصلی آلیانز بر روی ارائه خدمات بیمه است. فعالیت های اقتصادی آلیانز، به پنج بخش تقسیم می شوند که هر بخش تحت یک شرکت تابعه با مدیریت مستقل اداره می شود. این شرکت چندی پیش به عنوان یکی از تاثیرگذارترین بیمه گران در جهان شناخته شده بود.
1393/1/25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]