واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور عنوان کرد: تقویت و جلب مشارکتهای مردمی به منظور اجرایی شدن اهداف آموزش و پرورش خبرگزاری پانا: معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور گسترش اجرای آئین نامهی آموزش و پرورش تلفیقی – فراگیر کودکان و دانش آموزان با نیاز ویژه را از اهم برنامه های این سازمان برشمرد و تعداد دانش آموزان این طرح را 35 هزار نفر اعلام کرد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين ساعت 08:39
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، نامدار عبدالهیان در نشست صمیمی با کارشناسان آموزش و پرورش استثنایی با وزیر آموزش و پرورش از تاسیس و توسعهی مراکز دورهی متوسطه حرفهای و اجرای آزمایشی رویکرد پودمانی رشته های مهارتی دو گروه باغبانی و پوشاک را مهم دانست و از تحصیل 18 هزار دانش آموز در قالب 18 رشته ی مختلف در 300 مرکز آموزشی خبر داد.
عبدالهیان آمار مدارس غیردولتی استثنایی را 23 آموزشگاه با 860 دانش آموز با نیاز ویژه ذکر کرد و یادآور شد: 48 مرکز غیردولتی آموزشی و توان بخشی مشکلات ویژهی یادگیری و دریافت کنندهی خدمات آموزشی خاص دانست.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی هزار و 640 دانش آموزان را نیز مواجه با اختلال های رشدی فراگیر معرفی و خاطر نشان کرد: توسعه و گسترش کمی مراکز پیش دبستانی نوآموزان 4 تا 6 سال کم توان ذهنی و تدوین و طراحی جشنواره الگوهای برتر تدریس از دیگر برنامه های سازمان متبوع است.
در ادامه این نشست عبدالهیان طراحی و تولید رسانه ها و نرم افزارهای آموزشی، تالیف و تدوین محتوا برای معلمان و دانش آموزان گروه های مختلف و مناسب سازی محتوای خاص برای دانش آموزان را از دیگر برنامه های سازمان آموزش و پرورش استثنایی بیان کرد و گفت: در همین راستا اولین جشنوارهی تولید محتوای الکترونیکی برگزار ، نرم افزارها و درس افزارهای آموزشی محتوای درسی دانش آموزان تهیه و تولید و 18 کارگروه با سیصد و 25 جلسه و با مشارکت یکصد و 4 کارشناسی تشکیل شد.
معاون وزیر با اشاره به برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت به صورت کشوری، قطبی و استانی افزود: تاکنون 31 دورهی کشوری با مشارکت یک میلیون و 429 همکار در قالب 36 هزار و نهصد و 84 نفر ساعت آموزشی برگزار شده است.
وی برنامهی ساماندهی آموزش خانواده در مدارس استثنایی کشور را مهم ارزیابی و تصریح کرد: در همین زمینه با هزینه های بالغ بر 250 میلیون تومان شاهد برگزاری 8 هزار و 470 جلسه با مشارکت 242 هزار نفر از اولیاء دانش آموزان با نیاز ویژه بوده ایم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ، ضمن اعلام تدوین و اجرای نظام ارزشیابی مبتنی بر شاخص های اختصاصی این سازمان این ارزشیابی کتاب های درسی دانش آموزان را نیز خاص و ویژه بیان کرد و اظهار داشت: توجه به برگزاری برنامه ها و فعالیت های مرتبط با مسائل فرهنگی و تربیت بدنی دانش آموزان با نیاز ویژه لازم و ضروری است.
عبدالهیان با اشاره به سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان افزایش پوشش این برنامه و همچنین تعداد پایگاه را به ترتیب حدود 95 درصد و 900 پایگاه برشمرد.
وی ارزیابی مجدد دانش آموزان دیرآموز در برنامهی سنجش سالیانه را حدود 10 هزار نفر و سنجش متقاضیان جهش تحصیلی یک و چند پایه را نیز 30 هزار نفر طی 4 سال اعلام کرد.
معاون وزیر تقویت اعتبارات سازمان آموزش و پرورش استثنایی از طریق درون سازی، برون سازی به روش جلب مشارکت های مردمی، افزایش درآمدهای اختصاصی، کمک خیرین را برای اجرایی شدن اهداف و سیاست های وزارت آموزش و پرورش ضروری خواند.
عبدالهیان طرح مدرسه خیر برای مدارس استثنایی، سطح بندی حمایت دانش آموزان نیازمند این خدمات و همچنین درج فعالیت کمک هزینهی ایاب و ذهاب دانش آموزان با نیاز ویژه توسط معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی را نسبت به پایدار شدن این کمک هزینه ها کارساز دانست.
وی برگزاری نمایشگاه های دائمی از توانمندی های دانش آموزان، برگزاری روز جهانی معلولان و اطلاع رسانی از تعداد قبول شدگان در دانشگاه های مختلف کشور و مراکز سمپاد آموزش و پرورش را گامی مهم برای تغییر نگرشها و باورها نسبت به دانش آموزان عنوان کرد.
معاون وزیر در پایان خواهان احیاء و احقاق حق معلمان استثنایی برابر با قانون خدمات کشوری، رصد و پایش برنامههای سازمان متبوع مطابق با برنامه های اعلام شده توسط وزیر آموزش و پرورش و اصلاح ساختار سازمانی مبتنی با رویکرد چابک سازی و تقویت پست های سازمانی شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]