واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وزیر آموزش و پرورش در نشست آموزش و پرورش استثنایی: توجه به دانش آموزان استثنایی یک وجه متمایز و از توفیقات الهی است خبرگزاری پانا:وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی با کارشناسان حوزه آموزش وپرورش استثنایی بر وام گیری از نظرات کارشناسانه در تصمیم گیری تاکید و آن را موجب قوام تصمیمات دانست.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين ساعت 08:31
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، علی اصغر فانی در نشست صمیمی که با کارشناسان و مدیران سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور برگزار شد، گفت: تاکنون طرحهای بسیاری در آموزش و پرورش اجرا شده و هم اینک نیز اجرا می شود، مانند طرح تلفیق - فراگیر که اساس آن نظرات کارشناسانه است.
فانی ادامه داد: بالاترین مقام آموزش و پرورش نیز باید به نحوی کارکند که کارشناسان آن را تایید کنند، این رویکرد جدید را در چند ماه گذشته در این حوزه شاهد خواهید بود.
وزیر آموزش وپرورش گفت: تصمیماتی که مبتنی بر نظر کارشناسی باشد، پایدار خواهد ماند، گرچه کارشناسان نیز باید بنیه علمی خود را تقویت کنند، زیرا بین کسی که یک مسئله را تحلیل می کند با کسی که فقط مسئله را میبیند، تفاوت بسیاری وجود دارد.
فانی تاکید کرد: تمرکز بر موضوعات خاص در جلسات، ارائه پیشنهاد و بررسی های کارشناسانه موجب حل مشکلات کشور خواهد شد.
فانی گفت: اجر معلمان و مربیان استثنایی از دیگر معلمان بیشتر است، زیرا توجه به دانش آموزان استثنایی یک وجه متمایز و از توفیقات الهی است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: باید سرفصل جدیدی در آموزش و پرورش باز شود و در صورت لزوم با سازمان بهزیستی و موارد مشابه همکاری صورت گیرد تا والدین قبل از تولد تحت آموزش قرار گیرند و از این رهگذر تعداد دانش آموزان استثنایی کشور کاهش یابد .
فانی با تاکید بر این که آموزش اولیا کار بسیار مهمی است ، اظهار کرد: باید انجمن اولیا تقویت شود و به مشارکت والدین در امر تعلیم و تربیت که بسیار موثر است، پرداخته شود.
وی گفت: در اولویت های اعلامی آموزش و پرورش بحث بهسازی نیروی انسانی مطمح نظر قرار گرفته است، این اعتقاد وجود دارد که باید به تخصص و انگیزه در آموزش به طور کلان و در آموزش و پرورش استثنایی به طریق اولی و اخص توجه شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری که در نتیجه آن بخشی از تسهیلات و مزایای کارکنان استثنایی حذف شده بود، گفت: بخشی از این مزایا احیا شده و برای احیای مابقی موارد، تلاش می شود تا همکاران این حوزه با انگیزهی بیشتری فعالیت کنند.
فانی با تاکید بر این نکته که مدرسه، محل نگهداری دانش آموزان استثنایی نیست، خاطرنشان کرد: مدرسه محل تعلیم، تربیت، ایجاد و اصلاح رفتار نسبتا پایدار در دانش آموزان است و لازمهی این کار پرداختن به دو مولفه انگیزش و مهارت های حرفه ای در معلمان است، لذا بحث بهسازی نیروی انسانی در کلان آموزش و پرورش مهم است ولی در آموزش و پرورش استثنایی مهمتر می باشد.
وی وجود فردی از جنس آموزش و پرورش در این حوزه را یک فرصت خواند و اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید، این فرصت فراهم شده و باید بتوانیم از فرصت به دست آمده در تقویت آموزش وپرورش مدد گیریم.
وزیر آموزش و پرورش به روز بودن اطلاعات نیروی انسانی را از جمله مباحث مهم در این حوزه دانست و افزود: استفاده از سخت افزارهای آموزشی زمانی موثر است که نیروی انسانی از اطلاعات و شایستگی های لازم و به روز برخوردار باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]