واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
برنامه ریزی، شالوده مدیریت جهادی است گرگان - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان، برنامهریزی را شالوده مدیریت جهادی دانست و گفت: برنامههای مدیریت جهادی در استان باید مشخص و مبتنی بر سیاستهای اداری کشور باشد.
ˈعباس نیاوندˈ روز یکشنبه با اشاره به نام گذاری امسال به سال ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ اظهار کرد: هشت برنامه برای مدیریت جهادی در سال جاری در استان گلستان پیش بینی شده که با توجه به اهداف کلی این برنامه ها، باید موضوعات استراتژیک، اقدامات اساسی، اجرایی، نظارت و ارزیابی دقیق را به همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: هشت برنامه پیشبینی شده برای مدیریت جهادی در سال 93 در استان گلستان باید به صورت جدی، با برنامه و پیگیرانه از سوی مدیران دستگاههای اجرایی دنبال شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان، مهندسی نقش و ساختار دستگاههای اجرایی را برنامه اول مدیریت جهادی در استان خواند و گفت: این برنامه با هدف تمرکززدایی و چابکسازی دستگاهها انجام میشود که استفاده از ظرفیتهای مردمی، انعطافپذیری و عدم تمرکز، کلنگری، همسوسازی و هماهنگی و تعامل اثربخش را به همراه دارد.
نیاوند توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری را دومین برنامه پیشبینی شده مدیریت جهادی در استان اعلام و اضافه کرد: تسهیل و تسریع دسترسی مردم به خدمات دستگاهها، ارائه خدمات مطلوب، سریع و دقیق، توجه به اثربخشی و کارایی، کاهش هزینهها و اصلاح سیستمها و روشها از اهداف این برنامه است.
وی با اشاره به برنامه سوم مدیریت جهادی در استان خاطرنشان کرد: خدمات عمومی در استان باید در فضای رقابتی ایجاد شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان ادامه داد: ارائه خدمات عمومی با کیفیت برتر، قیمت مناسب، زمان کوتاه، فضای رقابتی به دور از فضای انحصاری، تغییر رویکرد موافقت نامهای بودجهای از روش سنتی به نظام عملکردی و یا بودجه عملیاتی از مهم ترین اهداف این برنامه است.
نیاوند مدیریت سرمایه انسانی را چهارمین برنامه پیشبینی شده مدیریت جهادی در استان برشمرد و گفت: جذب نیروی انسانی متناسب با نیازها، تعالی سرمایه انسانی، بهرهوری نیروی انسانی، پرداختها و تشویقها متناسب با شایستگیها، انگیزش، آموزش، طبقهبندی مشاغل و شرایط احراز، بانک اطلاعات مدیریت نیروی انسانی و طراحی مدل شایستگی و نظام انتخاب و انتصاب از اهداف این برنامه است.
وی فناوریهای مدیریتی را پنجمین برنامه پیشبینی شده مدیریت جهادی در استان اعلام کرد و یادآور شد: رشد و ارتقاء نظام مند تمام عناصر مدیریتی استان مبتنی بر ارزشها و اسناد بالادستی، عدالتمحوری، شفافیت و روزآمدی در اجرای قوانین و مقررات اداری و دانشبنیان کردن نظام اداری از مهم ترین اهداف پنجمین برنامه پیشبینی شده مدیریت جهادی در استان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان با اشاره به برنامه ششم مدیریت جهادی در این استان افزود: برنامه توسعه فرهنگ سازمانی با اهداف نهادینهسازی فرهنگ کار و تلاش، خود کنترلی و امانتداری، پاکدستی و پاکچشمی، تعلق و تعهد سازمانی، انضباط اداری، اجتماعی و مالی، خدماتدهی بیمنت به مردم و پاسخگو بودن به مردم در استان باید اجرا شود.
نیاوند صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری را برنامه هفتم مدیریت جهادی در استان اعلام کرد و ادامه داد: حفظ و صیانت از حقوق مردم، افزایش پاسخگویی، مسئولیتپذیری و اعتماد عمومی، ارتقای سلامت اداری و کاهش فساد، دسترسی آسان، سریع و ضابطهمند مردم به اطلاعات مورد نیاز و حفظ حقوق مردم و جبران خسارتهای وارده در اثر قصور در تصمیمات و اقدامات ما از مهم ترین اهداف این برنامه است.
وی قانونگرایی، اشاعه فرهنگ مسئولیتپذیری پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع و شهروندان، رضایتمندی مردم و اعتماد و اطمینان به خدمتگزاری ما و نهادینهسازی وجدان کاری، انضباط اجتماعی، فرهنگ خود کنترلی، امانتداری، صرفهجویی، سادهزیستی و حفظ بیتالمال را از دیگر اهداف این برنامه ذکر کرد.
این مسئول، نظارت و ارزیابی را برنامه هشتم مدیریت جهادی در گلستان ذکر کرد و متذکر شد: کسب اطمینان از صحت فرآیند برنامهریزی مدیریت اجرای برنامهها در راستای تحقق اهداف و چشمانداز کشور، از اهداف هشتمین برنامه پیشبینی شده مدیریت جهادی در استان است.
602
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
24/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]