تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827536065




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اطلاعات زیستی خلیج فارس و دریای عمان جمع آوری می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس پژوهشکده علوم دریایی: اطلاعات زیستی خلیج فارس و دریای عمان جمع آوری می شود تهران - ایرنا - رییس پژوهشکده علوم دریایی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی گفت: اطلاعات زیستی خلیج فارس و دریای عمان در آبهای ایران برای ثبت در سامانه جهانی اوبیس (OBIS) جمع آوری می شود.


عبدالوهاب مقصودلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: سامانه اطلاعات مکانی زیستی اقیانوسی (OBIS) یک سیستم اطلاعات جغرافیایی است که مجموع اطلاعات داده های زیستی و اقیانوسی در سطح جهان را جمع آوری می کند.
وی افزود: پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی به عنوان هسته منطقه ای جمع آوری اطلاعات در خلیج فارس و دریای عمان در سال 1383به این برنامه جهانی معرفی شد و این پژوهشگاه در سال 1392 با تایید مدیریت پروژه جهانی سامانه اطلاعات مکانی زیستی اقیانوسی (OBIS) به عنوان هماهنگ کننده منطقه ای این پروژه در آب های خلیج فارس و دریای عمان (PEGO-OBIS) انتخاب شد.
مقصودلو ادامه داد: بر این اساس قرار شد اطلاعات مکانی، زیستی و اقیانوسی آب های خلیج فارس و دریای عمان (PEGO-OBIS) جمع آوری شود. از این رو پروژه ای در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی تعریف شد و از دو ماه پیش جمع آوری اطلاعات از آبهای خلیج فارس و دریای عمان آغاز شده است و پیش بینی می شود جمع آوری و تکمیل اطلاعات یک سال و نیم زمان ببرد .
وی تاکید کرد: تاکنون اطلاعات زیستی این دو پهنه آبی با تلاش بخش های مختلف جمع آوری شده است اما این اطلاعات پراکنده هستند که با اجرای این طرح تمام اطلاعات یکدست و بر اساس استاندارد بین المللی جمع بندی و در بانک اطلاعاتی نگه داری می شوند.
رییس پژوهشکده علوم دریایی ادامه داد: با جمع آوری این اطلاعات حضور گونه های مهاجم در آبهای کشور هم شناسایی می شود.این گونه های مهاجم دریایی ممکن است از طریق آب توازن کشتی ها و یا چسبیدن به پیکره شناورهای بزرگ نفتی و تجاری ( بیوفولینگ) به آبهای ایران منتقل شوند.
وی گفت: بر این اساس قرار است 15 تا 20 اردیبهشت ماه نشست بین المللی آموزشی در بلژیک برگزار شود که نمایندگان ایران هم در آن حضور خواهند داشت . هدف از برگزاری این نشست آموزشی، نحوه جمع آوری اطلاعات و چگونگی قرار دادن آنها در بانک اطلاعاتی است.
مقصود لو اظهارداشت: فاز اول این پروژه در آبهای خلیج فارس و دریای عمان انجام می شود و فاز دوم آن با توجه به نتیجه فاز اول در دریای خزر اجرا می شود.
سامانه اطلاعات مکانی زیستی جهانی (Ocean Biogeographic Information System) و یا همان OBIS بخشی از بدنه سامانه جهانی داده ها و اطلاعات اقیانوسی (International Oceanographic Data and Information Exchange: IODE) در کمیسیون بین دولتی اقیانوسی (IOC) است.این سامانه کشورها را در ارزیابی های ملی و منطقه ای و تشخیص نقاط حاصلخیز تنوع زیستی، یاری می کند.
اکنون سامانه اطلاعات مکانی زیستی اقیانوسی در بیش از 80 کشور و در قالب مراکز منطقه ای و با حضور بیش از 3000 محقق در حال فعالیت است.
علمی ( 4 ) **9014**1581
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




24/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن