تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862365760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابراهیم زاده:در انتظار سرنوشت باشگاه راه آهن هستم/افتخاراتم با ذوب آهن پاک نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ابراهیم زاده:در انتظار سرنوشت باشگاه راه آهن هستم/افتخاراتم با ذوب آهن پاک نمی شود تهران - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال راه آهن در سیزدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های کشور با اشاره به اینکه در انتظار مشخص شدن آینده این تیم است، گفت: امیدوارم توانسته باشم با آوردن بازیکنان جوان و آینده دار، نگرش مسوولان باشگاه راه آهن را تغییر داده باشم.


«منصور ابراهیم زاده» در گفت وگو با ایرنا در خصوص شرایط تیم فوتبال راه آهن در سیزدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های کشور عنوان کرد: نفرات زحمت زیادی در این فصل متحمل شدند و با توجه به شرایط وی‍ژه ای که باشگاه داشت به نتایج خوبی رسدیم، اما می توانستیم بهتر هم باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای فصل آینده در راه آهن ماندگار خواهد شد؟ افزود: ابتدا باید ببینیم باشگاه به چه فردی فروخته می شود و سیاست های مالکان جدید چگونه خواهد بود و سپس در مورد بازیکنان و کادر فنی تصمیم گیری شود.
این مربی افزود: درهر صورت من سیاست های خودم را دارم که حاضر به فعالیت با هر شرایطی نیستم.
ابراهیم زاده اظهار کرد: در نیم فصل دوم، تفکرات تیم را با آوردن نیروهای جوان از تیم های جوانان و امید راه آهن به بزرگسالان تغییر دادم و اوج درخشش ما نیز در دیدار با تراکتورسازی تبریز و راه آهن بود.
وی در پاسخ به این سوال که باتوجه به افتخارات زیادی که در لیگ برتر کسب کرده چگونه در باشگاه راه آهن که هیچگاه مدعی نیست به فعالیت می پردازد، گفت: در نیم فصل دوم تلاش زیادی داشتم تا نگرش مدیران باشگاه را تغییر دهم و خوشبختانه به نتیجه هم رسیدم. همین است که می گویم باید ابتدا مالکان جدید باشگاه مشخص شوند تا بتوان در مورد همکاری صحبت کرد.
وی که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی را نیز دارد، گفت: همه می دانند که فوتبال هجومی را می پسندم و در تیم های مختلف مدعی بوده ام.
ابراهیم زاده در مورد دیدار با ذوب آهن در هفته پایانی لیگ برتر گفت: به غیر از گلی که دریافت کردیم در دیگر دقایق برتر بودیم.
وی که همراه با ذوب آهن نایب قهرمانی لیگ قهرمانان، عنوان دومی لیگ برتر و قهرمانی جام حذفی را کسب کرده است در خصوص شرایط نابسامان این تیم در سال های اخیر، گفت: واقعا دلم می سوزد چرا که زحمات زیادی برای این تیم کشیدم و شاید برخی ها می خواهند آن سالهای درخشان را از اذهان پاک کنند، اما روزهای خوبی با این تیم داشتم.
این مربی در خصوص بازگشت به ذوب آهن گفت: فیروز کریمی سرمربی این تیم است و مسوولان ذوب آهن به دنبال حفظ وی هستند و من نیز می خواهم پس از استراحتی کوتاه برای فصل آنیده خود برنامه ریزی کرده و منتظر تیمی نمی مانم.
ورزشی(4)**3783**1379
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




23/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن