واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ فروردين ۱۳۹۳ (۱۳:۲۷ب.ظ)
وزير ورزش و جوانان: برنامه محوري اصلي ترين اولويت فدراسيون هاي ورزشي باشد در آستانه رقابت هاي اينچئون کره جنوبي در سال 93، نشست هماهنگي اين مسابقات در کميته ملي المپيک با حضور وزير ورزش و جوانان برگزار شد.
به گزارش موج به نقل از روابط عمومي وزارت ورزش و جوانان، صبح امروز دکتر محمود گودرزي در نشست هماهنگي هيات اجرايي کميته ملي المپيک در ساختمان شماره 1 وزارتخانه با مهم برشمردن تقويم براي نشستهاي اين کميته ، برنامه محوري را از اولويت هاي اصلي فدراسيون هاي ورزشي براي دست يابي به نتيجه عنوان کرد .
وي افزود : داشتن برنامه حتي اگر با نقايصي همراه باشد بسيار اثر گذارتر از بي برنامه گي است چرا که حرکت بر اساس برنامه مسير و محور فعاليت ها را مشخص مي کند اما بي برنامگي مخدوش کننده اهدافي است که براي آن ها برنامه ريزي شده است .
عالي ترين مقام ورزش کشور همچنين در اين نشست همگرايي در حوزه ورزش را يک اصل عنوان کرد و گفت: بي ترديد همکاري دو حوزه ورزش کشور يعني کميته ملي المپيک و وزارت ورزش و جوانان در بخش برنامه ، بودجه و نظارت مي تواند بسيار اثر بخش تر از فعاليت هاي منفک و جداگانه باشد .
وي در اين نشست به بررسي نتايج کسب شده در بازي هاي پيشين اشاره کرد و با تاکيد بر حفظ جايگاه و نتيجه اظهار داشت: اختلاف ما با کشوري که بالاتر از ما در رنکينگ اسايي قرار داد 20 مدال است اين درحالي است که با تيم پنجم 1 مدال فاصله داريم .بنابراين اگر يکي از ورزشکاران ما با مشکلي مواجه شود به راحتي تيم پاييني مي تواند جايگاه ايران را از خود کند اما اگر بخواهيم به رده سوم صعود کنيم بايد ظرفيت ورزش کشورمان 2 برابر شود و اين طي يک برنامه ريزي بلند مدت امکان پذير است .
وزير ورزش و جوانان درادامه به اهميت برنامه ريزي براي المپيک ريودوژانيرو اشاره کرد و افزود: هرچند بازي هاي اسيايي بسيارمهم است اما نبايد فراموش کنيم رويداد بزرگي چون ريو هم در پيش است که بايد در کنار اينچئون برايش برنامه ريزي شود .
وي همچنين با مهم بر شمردن نتايج در رويدادهاي مهم بين المللي با محوريت اخلاق و توسعه فرهنگ ارزشي در حوزه ورزش افزود : نبايد فرهنگ و اخلاق قرباني نتيجه گرايي شود .
دکتر محمود گودرزي پول گرايي را آفت نتيجه گرايي صرف دانست و افزود : با اين نگرش ورزشکار پول مي گيرد تا نتيجه بگيرد اين در حالي است که اگر پول و بودجه تخصيصي به ورزش قهرماني به درستي هدايت شود ورزش سمت و سوي مطلوب تري خواهد گرفت .
وزير ورزش و جوانان از ورزش به عنوان عنصري نجات دهنده براي بشر قرن حاضر عنوان کرد و افزود : ورزش و اثرات مثبت آن را بايد با تمام عنصر فرهنگي ، تربيتي ، صنعت قهرماني و سالم سازي ببينيم و بايد با اين ديدگاه به ورزش بهاء داده شود.
عالي ترين مقام مسوول در وزارت ورزش و جوانان با تخصصي توصيف کردن جمع حاضر گفت: سالها تلاش شده که اين جمع گرد هم بيايند و نبايد اجازه دهيم تا حواشي تفاهم اين جمع را به هم بريزد .
وي تنظيم برنامه واحد ، بودجه مشترک و نظارت دقيق و منظم از سوي کميته ملي المپيک و وزارت ورزش و جوانان را در هدايت کاروان اعزامي به بازيهاي اينچئون بسيار مهم دانشت و از هاشمي خواست تا ضمن تدوين تقويم ، سطوح مختلف هيات اجرايي ، کارشناسي و معاونين مشخص شود .
دکتر محمود گودرزي در پايان تعالي اخلاقي و فرهنگي در محيط هاي ورزش را بسيار مهم دانست و اظهار داشت : همه ما بايد مسووليت پذير باشيم و مشکلات و ضعف ها را بر عهده بگيريم هرگز ناکامي ها را نبايد بر دوش ديگران بگذاريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]