تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815962581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثابت ماندن رشد پژوهش پزشکی به کمک مجلات/ بدترین سالها برای پژوهش را پشت سر گذاشتیم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


حوزه و دانشگاه مقام مسئول وزارت بهداشت عنوان کرد:
ثابت ماندن رشد پژوهش پزشکی به کمک مجلات/ بدترین سالها برای پژوهش را پشت سر گذاشتیم
قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت در بیش از 314 مجله علمی پژوهشی دارد که بخش عمده ای از آنها در نمایه نامه های بین المللی نمایه شده اند و وقتی در سالهای 2012 و 2013 رشد کشور متوقف شد خروجی مقالات وزارت بهداشت کاهش پیدا نکرد.



دکتر شاهین آخوندزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یکی از توفیقات وزارت بهداشت در این سالها این است که بیش از 314 مجله علمی پژوهشی دارد و در مقابل وزارت علوم 2.5 برابر ما مجله دارد. 75 درصد مجلات از میان مجلات کشور که در هر دو گروه پزشکی و غیر پزشکی در نمایه نامه های بین المللی نمایه شده اند متعلق به وزارت بهداشت است و اتفاقی که افتاده این است که در سالهای  2012 و 2013 که رشد کشور متوقف شد اما خروجی مقالات وزارت بهداشت کاهش پیدا نکرد چرا که مجلات وزارت بهداشت که در ISI و اسکوپوس و مدلاین نمایه هستند توانسته اند سهم ما را در دنیا حفظ کند. وی گفت: پژوهش وزارت بهداشت در سالهای 2012 و 2013 رشد نکرده اما کاهش هم پیدا نکرده است و جاهایی که مجلات بین المللی نداشته اند مانند دانشگاه آزاد در 2011 یک رشد قابل توجهی داشت و در سال 2012 افت کرد، چرا که تعداد زیادی مجله دارند که نمایه نمی شوند. شبیه این اتفاق در دانشگاه تهران و امیرکبیر و صنعتی شریف هم رخ داد. بنابراین نمایه شدن مجلات نتایج خوبی در بر داشت. قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به مسئله اعتبارات پژوهشی در کشور گفت: وزارت بهداشت نشان داده است که پولش را خوب خرج می کند و هرز نمی رود. در بهترین حالت 10 درصد از اعتبارات پژوهشی کشور به وزارت بهداشت اختصاص دارد اما این وزارتخانه 40 درصد تولیدات علمی کشور را تامین می کند و این نشان می دهد پول پژوهش بهینه تر از سازمان های دیگر هزینه می شود. آخوندزاده افزود: اما باید گفت که با این میزان اعتبارات بیشتر از این نمی توانیم جهش داشته باشم و به لایه بالاتر برویم و نیاز به اعتبارات بیشتری داریم. بسیاری می گویند آیا اعتبارات مالی همراه با افزایش تعداد پژوهش است که این طور نیست اما وزارت بهداشت در این میان نشان داده است که پولش را خوب خرج می کند و هرز نمی رود. اما گله ای که وجود دارد این است که بخش عمده ای از اعتبارات پژوهشی کشور خارج از وزارتخانه های بهداشت و علوم است و بودجه پژوهشی یک سازمان خدماتی که کمترین ارتباط را با پژوهش دارد به اندازه بودجه وزارت بهداشت با 50 دانشگاه و 500 مرکز تحقیقاتی است. قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از برنامه ریزی برای ارتباط نظام مند دانشگاه های علوم پزشکی در حوزه بین الملل خبر داد و گفت: دانشگاه ها باید بتوانند ارتباطات بین المللی برقرار کنند و با استفاده از شرایط ثبات سیاسی، بتوانند اعتبارات بین المللی سازمان های خارجی را جذب کنند . وی افزود: بخشی از این جذب اعتبارات بین المللی منوط به تلاش شخصی است و بخشی دیگر باید نظام مند باشد. محققان ما باید بتوانند به عنوان یک شخص حقیقی جذب گرانت کند که این کار در فضای آرام سیاسی قابل انجام است. آخوندزاده اضافه کرد: اگر در سال آینده برنامه های ما به موقع اجرا شود، اعتبارات پژوهشی به موقع به دانشگاه ها داده شود و فضای آرام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی وجود داشته باشند جهشی که از ابتدای سال های 80 شروع شد ادامه می یابد و از فضای سال های 90 و 91 به عنوان بدترین سالها خارج می شویم.


۱۳۹۳/۱/۲۳ - ۱۱:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن