محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830887428
زیرساخت های ذهنی، مشکل اصلی گردشگری
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: زیرساخت های ذهنی، مشکل اصلی گردشگری
کد خبر: ۳۹۲۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۶ - 11 April 2014
مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: مشکل اصلی سفر به ایران زیرساخت های ذهنی است و اکثر سفر مردم ما نیز ماجراجویانه است.
به گزارش ایرنا، «سیدمحمد بهشتی» روز جمعه در نخستین برنامه مناظره سال 93 شبکه یک سیما با موضوع هزینه های گردشگری در ایران افزود: اگر بخواهیم مشکل گردشگری کشور را بطور جدی رفع کنیم، باید بگوییم که مشکل اصلی ما بیشتر در زیرساخت های ذهنی است.
وی ادامه داد: فراموش می کنیم با چه هدفی سفر می کنیم و در سفرهای خود بیشتر مسایل اضطراری مانند خواب و خوراک در اولویت قرار دارند، اما اگر با نگاه کلان به این موضوع نگاه کنیم، می بینیم بیشتر سفرهای داخلی ماجراجویانه است زیرا نه جای اقامت و نه نحوه رفتن ما روشن است و نه با آسایش خاطر این سفر را انجام می دهیم.
مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: اگر منصف باشیم، می بینیم میانگین هزینه های سفر در کشور در مقایسه با کشورهای دیگر بالا نیست، اما متاسفانه عادت داریم اتوبان های کشور را با اتوبان های فرانکفورت مقایسه کنیم و یا موارد دیگری را با کشور سوئیس مقایسه کنیم، که با این مقایسه، آخر هستیم.
وی افزود: بی ثباتی در مدیریت حوزه گردشگری، عامل مهمی در توسعه نیافتن این صنعت در کشور است و دولت با برنامه ریزی مناسب باید در این حوزه گام بردارد.
بهشتی از مدیریت های کوتاه مدت و بی ثبات در حوزه گردشگری انتقاد کرد و گفت: ثبات مدیریت، مدیریت تخصصی و نگرش غیر سیاسی، بدون شک به توسعه گردشگری کشور تاثیرگذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: با توجه به نبود زیرساخت های مورد نظر، اکنون شاهد رونق گردشگری در استان های گیلان و مازندران هستیم، در حالیکه گردشگری در بسیاری از استان های کشور همچنان توسعه نیافته و مردم نمی دانند به چه منظوری به سفر می روند.
مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه مشکل گردشگری در ایران زیرساخت های ذهنی است، افزود: گردشگری فرهنگی نیز می تواند برای کشور بهره اقتصادی داشته باشد و هم منجر به تقویت ارزش های فرهنگی ما می شود.
بهشتی ضمن تایید تاثیر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر گردشگری گفت: مشکل ما در گردشگری کمیت نیست، بلکه کیفیت زیرساخت های ذهنی است.
وی افزود: نباید حتما توقع داشته باشیم بهترین خدمات را با کمترین قیمت استفاده کنیم، و طبیعی است که هر اندازه پول می دهیم به همان اندازه از خدمات استفاده می کنیم.
بهشتی با بیان اینکه همه درباره نقش گردشگری در رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و امثال آن اتفاق نظر دارند، گفت: در عین حال گردشگری مخالفینی دارد که معتقدند این پدیده امنیت کشور و ارزش های اعتقادی ما را تهدید می کند.
وی ضمن تقسیم گردشگری به «عشرتی» و «فرهنگی» گفت: کسانی که گردشگری را مخالف ارزش های اعتقادی و امنیت کشور می دانند، تصورشان از گردشگری معطوف به گردشگری «عشرتی» است، در حالیکه طبیعی است که این نوع از گردشگری مغایر با ارزش های ما است.
مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی افزود: اما باید ببینیم کشور ما اصولا ظرفیت جذب این نوع از گردشگر را دارد و آیا کسانی که دنبال این نوع گردشگری هستند آنچه را که می خواهند نمی توانند در کشورهای دیگر ارزان دریافت استفاده کنند، ضمن اینکه نباید فراموش کرد ایران از نظر آنان یک کشور پرمخاطره است.
به گفته بهشتی، الگویی که ما می توانیم از گردشگری در کشور داشته باشیم، گردشگری فرهنگی است و با تبعیت از این الگو، هم بهره اقتصادی و هم فرهنگی می بریم و ارزش های فرهنگی ما هم تقویت می شود.
وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری دستگاه های متعددی دخالت دارند، افزود: سازمان میراث فرهنگی نقش هماهنگ کننده را دارد و همه دستگاه ها باید به وظایف خود عمل کنند و نباید انتظار داشت میراث فرهنگی درباره امن نبودن جاده پاسخگو باشد.
** 50 تا 70 درصد نصف هتل ها طی سال خالی است
استاد دانشگاه جهانگردی نیز در این مناظره گفت: دولت در راستای کاهش یا افزایش هزینه های سفر نقش مهمی دارد و هزینه های کشور ایران را نمی توان با دیگر کشورها مقایسه کرد؛ چون هزینه سفر بر اساس درآمد هر شهروند محاسبه می شود.
«امیرحسین جعفری» ادامه داد: دولت باید در راستای توسعه زیرساخت های سفر گام موثر بردارد؛ فصل سفر، آب و هوا، درآمد شهروند، ظرفیت هتل و اماکن دینی و حتی شهرهای مورد استقبال، حمل ونقل هوایی، ریلی، و جاده ای از مواردی است که باید مدنظر قرار گرفته و فراهم شود تا هزینه سفر کاهش یابد.
وی با تاکید براینکه با توسعه یافتن زیرساخت ها، هزینه کاهش می یابد، افزود: سفر فقط به 13 روز عید و برخی تعطیلات در تابستان و زمستان اختصاص ندارد.
جعفری افزود: مردم نباید فقط در این ایام به سفر بروند، زیرا 50 تا 70 درصد نصف هتل ها در طول سال خالی است و هتلدار در زمان تعطیلی چون با استقبال مسافران مواجه است، هزینه هتل را بالا می برد.
این استاد دانشگاه گفت: متاسفانه وجود هزینه های سربار از جمله پرداخت انواع عوارض، سبب شده هزینه های سفر و هزینه های هتلداری در ایران بیشتر شود و این مساله مانع بزرگی در توسعه گردشگری در ایران است.
جعفری یادآور شد: همه آژانس های مسافرتی در کشور بدنبال کسب درآمد هستند و افزایش هزینه های ایاب وذهاب، غذا، هزینه های هتلداری، به شدت هزینه های سفر را در ایران افزایش داده و این مانع بزرگی در توسعه صنعت گردشگری کشور است.
وی با اشاره به تفاوت قیمت های آژانس های مسافرتی گفت: ارایه خدمات استاندارد به مسافران سبب تفاوت قیمت ها در بین آژانس های مسافرتی می شود، در حالیکه برخی آژانس ها ارایه خدمات خود را با قیمت های بیشتری برنامه ریزی می کند، برخی آنها آنچنان اعتقادی به ارایه خدمات استاندارد به مسافران خود ندارند.
** هزینه های سفر کاهش باید
رییس جامعه هتلداران کشور نیز با اشاره هزینه های مختلف هتلداری در کشور گفت: افزایش هزینه ها از جمله پرداخت انواع عوارض و مالیات، سرمایه گذاری در زمینه هتلداری را در کشور به شدت کاهش داده، بطوریکه اکنون بسیاری از هتل های کشور نیمه تمام مانده و این مهم به صنعت هتلداری در ایران صدمه زده است.
«جمشید حمزه زاده» افزود: در حالیکه ترکیه برای واردات تجهیزات مورد نیاز صنعت هتلداری هیچ تعرفه ای ندارد، در ایران هتلداران برای واردات تجهیزات مورد نباز خود باید صددرصد تعرفه را پرداخت کنند و حتی یک درصد نیز معاف نشوند.
وی گفت: اگر دولت بدنبال توسعه گردشگری است، باید تمام دست اندرکاران در زمینه کاهش هزینه های سفر تلاش کنند تا هزینه های سفر در این حوزه کاهش قابل توجهی داشته باشد.
به گفته حمزه زاده، در ارایه خدمات هتلداری عوامل زیادی دخیل هستند و باید برای رسیدن به استانداردهای لازم به نوسازی هتل ها و خرید تجهیزات مورد نیازها هتل ها بیش از پیش توجه شود.
رییس جامعه هتل داران کشور گفت: سفرها در کشور به نحو مناسبی توزیع نشده، بطوریکه مقاصد سفر محدود به چند منطقه خاص است که این باعث شده گردشگری آسیب ببیند و باید این مشکل را رفع کنیم.
به گفته حمزه زاده، می توان در 9 ماه سال برنامه ریزی کرد تا در ایام غیر پیک سفر، هتل ها و بخش های حمل ونقل، تخفیفاتی به گردشگران ارائه کنند.
** انجام سفرهای تفریحی کاهش یافته است
رییس انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل مسافرتی کشور نیز در این مناظره گفت: در کشور ما، انجام سفرهای تفریحی بسیار کاهش یافته زیرا در سبد هزینه ها، درآمدی برای انجام سفرها در نظر گرفته نمی شود.
«احمدرضا عامری» افزود: اگر دولت بدنبال توسعه گردشگری در کشور است، باید با ارایه بسته های حمایتی از بخش های مختلف صنعت گردشگری حمایت کند.
وی برای توسعه گردشگری در کشور بر استفاده از بن گردشگری تاکید کرد و گفت: استفاده از بن گردشگری به رونق سفر در کشور کمک می کند و اکنون برخی موسسات تا دو میلیون تومان در سال برای کارکنان خود بن سفر در نظر می گیرند.
وی تاکید کرد: در حالیکه ایران از نظر توریستی جزو کشورهای انگشت شمار جهان است، اما عملکرد غلط سبب شده که جاذبه های توریستی ایران در این بخش نادیده گرفته شود.
وی گفت: آرزوی مردم عراق که دو سوم آن شیعه است، سفر به مشهد و قم است، اما انحصار سازمان حج و زیارت در این زمینه سبب شده اتوبوس های ایرانی نتوانند برای انتقال زائران عراقی به این کشور وارد شوند.
به گفته عامری، افزایش هزینه ها، قیمت اتوبوس را در ایران به شدت افزایش داده بطوریکه اکنون برای خرید اتوبوس باید بین 350 تا 800 میلیون تومان هزینه شود.
وی با بیان اینکه اکنون 20 هزار اتوبوس در کشور وجود دارد و هنوز به این وسیله نیاز زیادی داریم، یادآور شد: در حالیکه در ترکیه 80 درصد قیمت اتوبوس از طریق تسهیلات پرداخت می شود، در کشور ما خریداران باید تمام قیمت اتوبوس را خود تهیه کنند.
** عده ای مانع توسعه گردشگری کشور هستند
رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی گفت: عده ای نمی گذارند صنعت گردشگری در کشور توسعه یابد و با انجام اقداماتی، مانع ورود گردشگران خارجی به کشور می شوند.
«محمدحسن کرمانی» افزود: ورود گردشگران خارجی به کشور، نیازمند برنامه ریزی دقیق است و در این حوزه باید از تجارب دیگر کشورها استفاده شود.
وی تاکید کرد: استراتژی خوبی در صنعت گردشگری نداریم و جزیره ای بودن کارها در کشور سبب شده در این حوزه از تاکتیک های خاصی استفاده نکنیم.
کرمانی بر ضرورت توسعه گردشگری در کشور تاکید کرد و گفت: دولت باید شرایط لازم را ایجاد کند تا توریست های خارجی بیشتری به کشور سفر کنند.
وی گفت: در نوروز امسال در حالیکه ظرفیت برخی استان های کشور در حال انفجار بود، در برخی استان ها گردشگری وجود نداشت و این نشان می دهد که در این حوزه برنامه ای نداریم و نمی توانیم از ظرفیت های موجود به خوبی استفاده کنیم.
رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی کشور تصریح کرد، برای توسعه پایدار صنعت گردشگری در کشور باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم و همه برای رونق گردشگری در کشور تلاش کنند.
وی درمورد تفاوت بین مشتریان در مراکز اقامتی گفت: بدون شک مراکز اقامتی در کشور درجات مختلفی دارند و ارایه خدمات و برنامه ریزی خاص آنان، باعث بوجود آمدن تفاوت بین مشتریان در این مراکز می شود.
سووال نخستین مناظره تلویزیونی سال 93 این بود: به نظر شما مهمترین وظیفه دولت در صنعت گردشگری کدام گزینه است؟
1 - توسعه زیرساخت ها و شفاف سازی نرخ ها
2 - قیمت گذاری و نظارت بر نرخ خدمات خدمات گردشگری
بیش از 70 درصد مخاطبان برنامه این هفته مناظره توسعه زیرساخت ها و شفاف سازی نرخ را عامل اصلی در توسعه گردشگری دانستند و 28 درصد نیز به گزینه قیمت گذاری و نظارت بر نرخ خدمات گردشگری رای دادند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
مشکل اصلی گردشگری در ایران زیرساخت ها ذهنی است
مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی مشکل اصلی گردشگری در ایران زیرساخت ها ذهنی است تهران - ایرنا - مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت مشکل اصلی سفر به ایران زیرساخت های ذهنی است و اکثر سفر مردم ما نیز ماجراجویانه است به گزارش خبرنگار ایرنا سیدمحمد بهشتی روز جمناظره درباره صنعت گردشگری در ایران/۳ مشکل اصلی صنعت گردشگری ما نبود زیرساختهای ذهنی مناسب است/سفرهایی برای جو
مناظره درباره صنعت گردشگری در ایران ۳مشکل اصلی صنعت گردشگری ما نبود زیرساختهای ذهنی مناسب است سفرهایی برای جوجه کبابمشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت مشکل اصلی زیرساختهای ذهنی ما درباره گردشگری است و اگر به دنبال حل و فصل مشکلات هستیم نمیتوانیم بدون در نظر گرفتن زیرمشکلات فراوان زیرساختهای گردشگری در جنوب آذربایجان غربی
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۵ مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت زیرساختهای گردشگری شهرهای جنوبی آذربایجان غربی نیازمند توجه ویژه تقویت و ساماندهی مناسب است مظفر عباس زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان غررشد سالانه ورود گردشگر به کهگیلویه و بویراحمد/ زیرساختهای گردشگری متناسب با ظرفیتها نیست
استانها جنوب کهگیلویه و بویراحمد گزارش خبری رشد سالانه ورود گردشگر به کهگیلویه و بویراحمد زیرساختهای گردشگری متناسب با ظرفیتها نیست یاسوج – خبرگزاری مهر کهگیلویه و بویراحمد به دلیل داشتن ظرفیتهای بی شمار در بخش گردشگری هرساله شاهد رشد ورود و اقامت گردشگران است اما هنوز زیحوادث ترافیکی، سکته های قلبی و افسردگی، مشکلات اصلی نظام سلامت
حوادث ترافیکی سکته های قلبی و افسردگی مشکلات اصلی نظام سلامت تهران - ایرنا - مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه سلامت از حوادث ترافیکی سکته های قلبی و افسردگی به عنوان سه مشکل اصلی نظام سلامت نام برد به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی تهران فرید ابوالحسنی افزود حمدیرکل زندانهای خراسان جنوبی مطرح کرد کمبود اعتبارات و فضای فیزیکی مشکل اصلی زندانهای خراسان جنوبی
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی مطرح کردکمبود اعتبارات و فضای فیزیکی مشکل اصلی زندانهای خراسان جنوبیمدیرکل زندانهای خراسان جنوبی درحال حاضر کمبود اعتبارات و فضای فیزیکی مشکل اصلی و عمده موجود در زندانها استان است به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند محمدعلی اربابی امشب در دیدار باستاندار: زیرساخت های گردشگری قزوین مناسب نیست
استاندار زیرساخت های گردشگری قزوین مناسب نیست قزوین-ایرنا- استاندار قزوین گفت زیر ساخت های فعلی گردشگری قزوین مناسب نیست و در حوزه آموزش در این بخش نیز دچار مشکل هستیم به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین مرتضی روزبه سه شنبه شب در آیین تجلیل از خادمان ستاد اجرایی هماهنگی خداستاندار قزوین مطرح کرد تقویت ظرفیتها برای تحقق منویات رهبری/زیرساختهای گردشگری قزوین مناسب نیست
استاندار قزوین مطرح کردتقویت ظرفیتها برای تحقق منویات رهبری زیرساختهای گردشگری قزوین مناسب نیستاستاندار قزوین گفت برای تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه راهبرد سال جاری مدیران دستگاههای اجرایی ابتدا باید ظرفیتهای بالقوه موجود را شناسایی کرده و سپس اقدام به تبدیل این ظرفیتعدم توجه به الگوی کشت، مشکل اصلی کشاورزی خراسان شمالی
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۱ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت عدم توجه به الگوی کشت یکی از مشکلات اساسی بخش کشاورزی در این استان است رضا ملکشی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی افزود رعایت الگوی کشت موجب میشود تا کشاورزان بر اقطع وابستگی به نفت راهکار اصلی حل مشکلات اقتصادی
قطع وابستگی به نفت راهکار اصلی حل مشکلات اقتصادی دکتر جواد منصوری ضمن برقراری ارتباط تلفنی با ویژه برنامه نوروزی "میهمان بهاران" برخی راه کارهای دوری از مشکلات اقتصادی را تشریح کرد این پژوهشگر تاریخِ معاصر که مهمان بخش میزبان نخبگان این ویژه برنامه رادیویی بود در آاستاندار: زیرساختهای گردشگری در قزوین مطلوب نیست
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۶ استاندار قزوین معتقد است زیرساختهای گردشگری در استان مطلوب نیست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مرتضی روزبه روز گذشته 19 فروردین در مراسم تجلیل از معاونتهای ستاد خدمات سفر استان اظهار کرد ستاد خدمات سفر باید در طول سال فعنماینده شیراز در مجلس خواستار تقویت زیرساختهای گردشگری فارس شد
نماینده شیراز در مجلس خواستار تقویت زیرساختهای گردشگری فارس شد شیراز - ایرنا نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای گسترده گردشگری در فارس و شیراز خواستار توجه جدی به تقویت و توسعه زیرساختهای این صنعت شد ضرغام صادقی جمعه شب در گفت و گو با ایرنا با اشارهمیهمان نوازی اصلی ترین سرمایه اردبیل در بخش گردشگری است
استانها شمال اردبیل سلطانی فر میهمان نوازی اصلی ترین سرمایه اردبیل در بخش گردشگری است اردبیل – خبرگزاری مهر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور میهمان نوازی و صمیمیت را اصلی ترین سرمایه این استان در حوزه گردشگری و میزبانی از گردشگران دانست به گزارش خبرنگار مهتکمیل نشدن آورده های برخی متقاضیان مشکل اصلی مسکن مهردرقشم است
معاون فرمانداری قشم تکمیل نشدن آورده های برخی متقاضیان مشکل اصلی مسکن مهردرقشم است قشم – ایرنا – معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان قشم گفت عمل نکردن به تعهدات از سوی برخی از متقاضیان مسکن مهر و تکمیل نشدن آورده های آنها از موانع اصلی در اتمام پروژه های مسکن مهربيمه محصولات كشاورزي و امنيت شغلي دو شاخصه اصلي در رفع مشكلات كشاورزي
يك نماينده مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد بيمه محصولات كشاورزي و امنيت شغلي دو شاخصه اصلي در رفع مشكلات كشاورزي یک نماینده مجلس گفت امنيت شغلي بيمه محصولات كشاورزي و حمايت از كشاورزان در تمامي مراحل كاشت داشت و برداشت از دغدغههاي اصلي در حل مشكلات كشاورزي استمشکلات مجموعه فرهنگی – تاریخی سعدآباد رفع می شود | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۲ ۲۸ – تهران – ایرنا – معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از عزم این معاونت برای رفع مشکلات مجموعه فرهنگی-تاریخی سعدآباد خبر داد به گزارش روز چهارشنبه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگریفرماندار کرمان: مدیریت جهادی راه حل اصلی برای رفع مشکلات است
فرماندار کرمان مدیریت جهادی راه حل اصلی برای رفع مشکلات است کرمان - ایرنا - فرماندار کرمان با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت مدیریت جهادی تنها راه حل برای رفع مشکلات اقتصادی جامعه است به گزارش ایرنا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها