واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد
افزایش انصراف از دریافت یارانه در کهگیلویه و بویراحمد/ اعضای شورای اداری هم انصراف دادند
یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از انصراف اعضای شورای اداری این استان از دریافت یارانه خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، انصراف از دریافت یارانه در دومین روز از ثبت نام متقاضیان ثبت نام در فاز دوم اجرای هدفمند سازی یارانه ها افزایش یافت. پس از آنکه در روز گذشته استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونین و فرمانداران این استان و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند، امروز نیز اعضای شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد اعلام کردند که در فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها ثبت نام نمی کنند. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استان بعداز ظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری استان گفت: اعضای شورای اداری استان در اقدامی هماهنگ انصراف خود را نسبت به دریافت یارانه به نفع اقشار آسیب پذیر جامعه اعلام کردند. وی افزود: این اقدام عملی اخلاقی، متعهدانه و مسئولیت محور و در راستای توسعه عدالت اجتماعی، توسعه سرمایه گذاری اقتصادی، فرهنگی و خدمات اجتماعی است. محنایی یادآور شد: هدفمندی یارانه ها یکی از سیاستهای دولت است که از منابع درآمدی آن در راستای توسعه کشور استفاده می شود. وی همچنین در این نشست اصلاح ساختارهای نظام اداری استان را یکی از برنامه های اصلی این معاونت در سال جاری عنوان کرد. روند ثبت نام یارانه ها در استان مطلوب است معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: این استان در امر ثبت نام یارانه ها نسبت به متوسط کشوری وضعیت بهتری دارد. علی حسن نوروزی افزود: ثبت نام یارانه ها در سطح استان از روند خوبی برخوردار بوده است.
وی عنوان کرد: برنامه ریزی های لازم برای سرعت بخشی به اینترنت برای ثبت نام انجام شده است. نوروزی یادآور شد: جامعه هدف این استان در روز اول 17 هزارو 300 خانوار و در روز دوم ثبت نام یارانه ها 33 هزار نفر است. وی افزود: در دیگر روزهای ثبت نام یارانه ها به طور متوسط روزانه 17 هزار نفر جامعه هدف ثبت نام هستند. وی عنوان کرد: 55 دفتر ارتباطی روستایی از متقاضیان دریافت مرحله دوم یارانه های نقدی در مناطق روستایی و عشایری این استان را انجام می دهند. تدوین برنامه استانی تحقق اقتصاد مقاومتی معاون استاندار همچنین از تدوین برنامه استانی تحقق اقتصاد مقاومتی با همکاری دستگاه های اجرایی استان خبرداد. علی حسن نوروزی اقتصاد مقاومتی را الگویی علمی دانست و افزود: این اقتصاد از آن جهت الگوی علمی است زیرا کشوری که می خواهد از نظر اقتصادی پیشرفت کند باید الگوی اقتصادی بومی خود را داشته باشد که این الگو فارغ از الگوهای اقتصادی سوسیالیستی و سرمایه داری است. وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی الگویی بومی است زیرا مبتنی بر ظرفیت های تولیدی اقتصادی کشور است و در برابر شوک های اقتصادی و بحران های اقتصادی در گذر سال ها، مقاوم است. وی این اقتصاد را رقابت پذیر عنوان کرد و اظهار داشت: مطابق با این الگو کالاهای تولید داخل می بایست با رعایت معیار استاندارسازی توانایی رقابت با کالای خارجی را داشته باشد.
۱۳۹۳/۱/۲۱ - ۱۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]