تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871554755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه ائمه یک خط راهبردی و استراتژیک است/ ارائه الگوی جدید مدیریتی با تجمعات مذهبی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > خراسان رضوی آیت الله علم الهدی:
راه ائمه یک خط راهبردی و استراتژیک است/ ارائه الگوی جدید مدیریتی با تجمعات مذهبی
مشهد – خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد گفت: راه ائمه(ع) نشانه فکری مهمی در به دست آوردن یکپارچگی جوامع و ملت های بیداراست، این خط فکری و حقیقت‌ جو خطی حاکم و استراتژیک است.



به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله احمد علم‌الهدی ظهر پنجشنبه در مراسم تقدیر از خدمتگزاران اجتماع عظیم فاطمیون در مدرسه عالی نواب صفوی ضمن تشکر از فعالان و خدمتگزاران این اجتماع عظیم ابراز کرد: امام کاظم(ع) در روایتی می فرمایند" رحمت خدا بر کسی باد که محبت مردم را به طرف ما جذب و مردم را با ما دوست کند"این روایت بیان می کند که دوستی ائمه یک خط راهبردی است. راه ائمه یک خط راهبردی است وی با بیان اینکه این روایت یک راهبرد جهت حق حاکمیت اسلامی و یک خط استراتژیک است ادامه داد: امروز در دنیایی که یک گرایش به طرف بیداری و دیگری به طرف استکبار به وجود آمده است، مردم و جوامع و ملت‌های بیدار به دنبال یکپارچگی فکری هستند. آیت الله علم الهدی افزود: به طور قطع راه ائمه(ع) نشانه فکری مهمی در به دست آوردن یک یکپارچگی است، این خط فکری و حقیقت‌ جو خطی حاکم است. امام جمعه مشهد با بیان اینکه باید روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را عاشورایی برگزار کنیم، گفت: مسئله عاشورا و هیجان آن در وجود یکایک انسانها وجود دارد، این چنین هیجانی در هیچ موقعیتی در درون هیچ انسانی وجود ندارد. عاشورا نشات گرفته از ایام فاطمیه است وی عنوان کرد: مسئله تفاوت بین عاشورا و ایام شهادت صدیقه اطهر(س) در مقایسه عظمت این دو روز بزرگ نیست بلکه عاشورا توانسته در درون هر انسان به خودی خود یک هیئت راه انداخته و هیجانی وصف ‌ناپذیر به وجود آورد.  آیت الله علم الهدی بیان کرد:عاشورا در همه زمان‌ها نشأت گرفته از ایام فاطمیه است. ارائه الگوی جدید مدیریتی با تجمعات مذهبی وی عنوان کرد:  ما در تجمع عزاداران فاطمی و دیگر تجمعات مذهبی می‌توانیم الگوی مدیریتی جدیدی به دنیا ارائه دهیم و به طور قطع اگر زیربنای هر مدیریتی عشق و ایمان قلبی بوده و به شکل صحیحی پیش برود، تغییرات مطلوبی در زمینه مدیریتی ایجاد می کند. عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه این برنامه الگوی ایمانی زیبایی برای جهان اسلام است، ادامه داد: ایام فاطمیه و نیمه شعبان زمانی توسعه می یابد که عامل توجه مردم به اصل ظهور معطوف شود. آیت الله علم الهدی گفت: اجتماع عظیم عزاداران فاطمی که در سال‌های اخیر در مشهد و سایر شهرستان‌ها برگزار شده، را می‌توان در نتیجه افزایش این شور و هیجان دانست و امسال هیجان و شور مردم نسبت به سال گذشته در این مراسم بیشتر بوده است. ابلاغ الگویی که نشات گرفته از آموزه های اسلامی باشد امام جمعه مشهد در پایان با تقدیر از همه فعالان و خدمتگزاران در این مراسم بیان کرد: مزد اصلی این خدمتگزاری را خود فاطمه زهرا(س) خواهند داد. وی تاکید کرد: باید  همواره تلاش کنیم اینگونه برنامه‌ها یک الگوی مدیریتی به دنیا ابلاغ کند که نشأت گرفته از آموزه‌های ایمانی و اسلامی باشد. در پایان این مراسم از خدمتگزاران اجتماع عظیم عزاداران تقدیر به عمل آمد.


۱۳۹۳/۱/۲۱ - ۱۶:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن