تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833137003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افشای نقش رازآلود آلمان در سوریه/ فرانسه در سوریه چه می کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: افشای نقش رازآلود آلمان در سوریه/ فرانسه در سوریه چه می کند؟


آلمان و فرانسه، به عنوان سردمداران اروپاییان پشیمان از همراهی با امریکا تلاش می کنند به سرعت از سوریه خارج شوند، اما برای این کار ناچارند بهترین نیروهای امنیتی و عملیاتی خود را راهی این کشور کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، تداوم موفقیت های ارتش سوریه در مقابله با تروریست ها، علاوه بر شکست طرح غربی - عربی سرنگونی دولت سوریه، ساختار سیاسی غرب را نیز دچار تحول کرده و تبدیل به نقطه عطفی در روابط اروپا و امریکا شده است.

اروپاییان علاوه بر پرداختن هزینه های بسیار برای این طرح، در تصمیم گیری از موضع استقلال نیز، به شدت ضعف نشان دادند و اکنون می خواهند خود را قبل از آنکه بسیار دیر شود، از این چاه خارج کنند.

اکنون حتی دانشجویان تازه وارد دانشکده های اروپایی نیز می دانند که اروپا در موضوع تحریم ایران، بحران سوریه و سرنوشت اوکراین استقلال استقلال نداشت و صرفا از سیاست های امریکا، که آن نیز مبتنی بر خواسته های افراطی صهیونیست ها و اعراب بود، اطاعت کرده است.
جان کری و هیگ و فابیوس
  ایران

* در تحریم ها علیه ایران، اروپا، به ویژه آلمان و فرانسه، نه تنها سودی نداشتند، بلکه باید از منافع خود نیز چشم می پوشیدند تا خواسته های امریکا اجابت شود.
آنها اکنون مشتاقانه برای جبران خسارت های خود، در میز مذاکرات تلاش می کنند و گاهی بیشتر از ایران برای حل و فصل پرونده هسته ای این کشور علاقه نشان می دهند، اما تصمیمات و بی تدبیری های پیشین آنها در سپردن سکان به دست امریکا، باعث شده اکنون نیز، جایگاهی همسان ملوانان داشته وناچار باشند به دهان ناخدای خود ساخته چشم بدوزند.
  اوکراین * در ماجرای اوکراین، اروپا از امریکا عصبانی است. امریکا وعده داده بود که با برپایی اعتراض ها در کیف و تکرار شعارهای دموکراسی خواهانه و لزوم گوش سپردن به خواسته مردم، دولت اوکراین سرنگون شده و همه در دولت بعدی سهیم خواهند بود. آنها این بار نیز طمع کرده و فراموش کردند همه اوکراینی ها اهالی شهر کیف نیستند و بیش از نیمی از مردم اوکراین خود را روس و تبعه روسیه می دانند و آرزوی بازگشت به آغوش سرزمین مادری را دارند.
با قیام روس ها در اوکراین و اقدام سریع و قاطع روسیه برای حفاظت از منافع خود و روس تبارها، اروپاییان بار دیگر خود را در دردسری دیدند که تبعیت از امریکا برایشان به ارمغان آورده بود. آنها از همان روزهای نخست تغییر روند جابجایی قدرت در اوکراین، پشیمان شده و مذاکره و توافق با روسیه را در پیش گرفتند.
  سوریه * در سوریه هزینه ها برای اروپا بیشتر است و حتی خروج از آنجا نیز برای برخی کشورهای این قاره دردسرساز خواهد بود.
با این حال، آلمان تصمیم گرفت به سرعت خود را کنار کشیده و به مسیر سیاست های موفق بعد از جنگ جهانی دوم باز گردد.
آنها ده سال وقت صرف کرده اند تا روابط ویژه اقتصادی با روسیه داشته باشند و اکنون شرکت های بزرگ این کشور بیش از یکصد میلیارد یورو سرمایه در روسیه دارند و چهل درصد از صادرات آلمان، راهی روسیه می شود.

آلمانی ها می خواهند همین رویکرد را در قبال ایران نیز داشته باشند و مذاکرات و رفت و آمدها میان دو کشور در جریان است. طبیعی است که ایرانی ها نیز بنز و بی ام و را به رنو و پژو ترجیح دهند.

بنابراین آلمان، دلایل مهمی برای تغییر در رویکردهای سیاسی خود دارد و باید از خط مقدم تقابل با شرکای جدید عقب نشینی کند.

یک منبع امنیتی به احتمال فراوان آلمانی، در روزهای اخیر اطلاعاتی به رسانه ها داد که نشان می دهد تغییر رویکردها در قبال سوریه از مدت ها پیش آغاز شده و اکنون با شدت بیشتری اجرا می شود.

تا پیش ازاین اطلاعات، کمتر کسی آگاه بود که در اتاق جنگ آدانا چه می گذرد و هرکسی چه مسئولیتی دارد.

مدیریت بحران سوریه با طراحی و سازماندهی پیشرفته ای میان کشورهای غربی توزیع شده بود و آلمان وظیفه داشت اطلاعات تمام جبهه ها و ارتباطات هر دو طرف جنگ، چه در داخل و چه در خارج سوریه را زیر نظر داشته و نتیجه گیری های حاصل از تحلیل و تفسیر آنها و حتی شنودها و تصاویر ماهواره ای و دریافت های رادارها را در اختیار سایر شرکا بگذارد.
انگلیسی ها جبهه جنوبی از سمت مرزهای اردن را مدیریت می کنند، امریکایی ها مسئول جبهه شمالی از طریق
ترکیه و فرانسوی ها مسئول منطقه غرب و کل لبنان بودند.

نظارت بر مدیریت پناهگاه ها و قرارگاه های پشتیبانی برای جنگجویان و نیز طرح های ویژه ترور و بمبگذاری ها بر عهده این قرارگاه ها بود.

علاوه بر این، قرارگاه مستقلی در اردن، با حضور افسران ارشد سیا دایر شده که ضمن ارائه اطلاعات و مشاوره به سازمان اطلاعاتی عربستان، به عنوان رابط و هماهنگ کننده این قرارگاه با ارتش و سازمان اطلاعاتی اسرائیل فعالیت می کند.

در این گزارش، طرح عقب نشینی آلمان و خروج از تیم غربی - عربی ضد سوریه از چه زمانی آغاز شده، اما تصریح می شود که این روند به نقطه پایان نزدیک شده و فرانسوی ها را نیز واداشته که تصمیم مستقل و مشابهی اتخاذ کنند.

انگلیسی ها و آمریکایی ها با تلاش و جدیت بیشتری در هر دوجبهه اطلاعاتی و عملیاتی فعالیت می کنند، اما فرانسوی ها پس از از دست دادن قلمون، حل و فصل ماجرا با دولت سوریه را ترجیح داده و تصمیم به خروج گرفته بودند.
آنها به لطف نفوذ سنتی در میان بخشی از دولتمردان لبنانی، کمک های زیادی به جبهه ضد دولت سوریه کرده بودند و بهترین موفقیت ها در نقاط نزدیک به مرزهای لبنان به دست آمده بود، اما با پیشروی های ارتش سوریه و از دست رفتن این مناطق، اکنون باید زبده ترین نیروهای امنیتی و عملیاتی خود را راهی همین مناطق کنند تا مانع از بازگشت جنگجویان فرانسوی به کشور خود شوند. سرویس های اطلاعاتی فرانسه که گروهی از قطری ها را نیز به همراه دارند، طی روزهای گذشته در منطقه حمص ضربه سهمگینی دریافت کردند و دیروز، پس از ورود ارتش سوریه به رنکوس، از حمص نیز خبر رسید که تکفیری ها عقب نشینی را آغاز کرده اند تا در عملیات آتی ارتش سوریه نابود نشوند.
اهتزار پرچم سوریه در رنکوس


بر خلاف خروج آلمان از سوریه، این اقدام برای فرانسوی ها کار سختی خواهد بود، چراکه آنها در میان کشورهای اروپایی، بیشترین اعزام شهروندان افراطی به سوریه را داشته اند و نمی توانند با نادیده گرفتن آنها، با آسودگی خود را از سوریه خارج کنند.

بنابراین فرانسوی ها ترجیح می دهند حضور خود در سوریه را تداوم بخشند، اما نه به قصد یاری رساندن به تکفیری ها. این بار افسران اطلاعاتی و امنیتی فرانسه ماموریتی کاملا متفاوت خواهند داشت و علاوه بر یافتن راهی برای نابودی خطر تروریست های اروپایی، ممکن است ناچار شوند برای حفظ جایگاه سنتی خود در لبنان، با ارتش این کشور و حتی حزب الله همکاری کنند.


پنج شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن