محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845967883
صالحی: تا 3 سال سوخت 20درصد برای تولید رادیو دارو ذخیره داریم/مذاکره با روس ها برای ساخت چهار نیروگاه اتمی
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
صالحی: تا 3 سال سوخت 20درصد برای تولید رادیو دارو ذخیره داریم/مذاکره با روس ها برای ساخت چهار نیروگاه اتمی
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: یکی از نتایج مهم دست یابی به فناوری هسته ای که سبب شده غرب به کشورمان فشار آورد، کسب ˈاقتدار ملی، توانمندی و عزت آفرینیˈ است.
به گزارش نامه نیوز، علی اکبر صالحیˈ چهارشنبه شب در برنامه تلویزیونی با تبریک روز فناوری هسته ای به ملت ایران، این نامگذاری را یادآور ˈافتخار و غرور ملیˈ و محقق شدن ˈما می توانیمˈ امام راحل عنوان کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب برای رسیدن به این مرحله از فناوری هسته ای، ضمن توصیه و ارشادها، کمک های زیادی در حل مشکلات و مسایل اجرایی این مسیر کردند ضمن آنکه دولت نیز در همه مراحل حمایت کاملی کرد.
وی یکی از نتایج مهم دست یابی به فناوری هسته ای در کشور را ˈاقتدار ملی، توانمندی و عزت آفرینیˈ برای کشور عنوان کرد و گفت: این هدفی است که نمی توان با پول آن را سنجید.
وی در این رابطه افزود: فناوری هسته ای، دانش خاصی است که از یک اقتدار ذاتی برخوردار است. از این رو غرب با آگاهی از اینکه کشورمان به دنبال سلاح هسته ای نیست، فقط به این دلیل فشار می آورد که ˈاقدام ایران به عنوان یک الگو در جهان مورد توجه قرار می گیردˈ. همچنین ملت ایران با مقاوت و پیشرفت، یک اقتدار ملی را به طور ذاتی و خودجوش برای خود ایجاد کردند.
** پاسخ علمی ایران که سبب تعجب غرب در مذاکرات هسته ای شد
رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه به طرح علمی کشورمان برای رفع ابهام غرب درباره راکتور آب سنگین اراک اشاره کرد و گفت: در مذاکرات خود با غرب آنها خواهان تعطیلی راکتور آب سنگین اراک بودند که بعد از ˈبرنامه اقدام مشترکˈ در این رابطه طرحی علمی برای رفع ابهام ارایه کردیم که موجب تعجب آنها شد.
وی ادامه داد: در طرح خود توضیح دادیم که قلب راکتور اراک را به نحوی باز طراحی می کنیم که تولید پلوتونیوم به مقدار زیادی کم شود؛ آنها وقتی واکنش علمی و منطقی ما را دیدند متعجب شدند زیرا با این اقدام ما، بهانه ای برای تعطیلی راکتور آب سنگین اراک نخواهند داشت.
صالحی درباره همکاری با آژانس بین المللی نیز گفت: هیچ مشکلی با آژانس در موضوع هسته ای نداریم و به همه پرسش های فنی آنها درخصوص مسایل هسته ای پاسخ داده ایم.
** اردیبهشت ماه، زمان افتتاح مرکز پرتودهی مواد غذایی در آذربایجان شرقی
رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه به سایر استفاده ها از فناوری هسته ای نیز اشاره کرد و گفت: نتایج استفاده از این فناوری در سایر بخشها بزودی اعلام می شود؛ به طور نمونه مرکز تحقیقات کشاورزی در کرج و دومین مرکز پرتودهی مواد غذایی در شهرستان بناب در آذربایجان شرقی که به استفاده بهتر از محصولات کشاورزی کمک می کند در اردیبهشت ماه امسال افتتاح می شود.
رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: در آینده نزدیک از طرح های دیگر همچون شتاب دهنده ها که در بخش های کشاورزی و رادیوداروها استفاده می شود، از جمله شتاب دهنده ای با نام ˈچشمه نورˈ - ساخته شده با همکاری معاونت فناوری و مرکز تحقیقات فیزیک - رونمایی خواهند شد.
** استفاده از تجربه جنگ تحمیلی در عرصه فناوری هسته ای
صالحی در ابتدای برنامه به تشریح روند گام برداشتن به سمت استفاده از فناوری هسته ای از پیش از انقلاب تاکنون پرداخت و گفت: تا پیش از انقلاب اقدام خاصی در این حوزه نشده بود به طوری که حدود چهار تا پنج استاد در این زمینه در دانشگاه تهران فعالیت می کردند اما از بعد از انقلاب، با تغییرات انجام شده در دانشگاه ها به چنان وضعیتی رسیده ایم که اکنون در سازمان انرژی اتمی کشور 15 هزار تن فعال هستند که از این میان 80 درصد آنها دانش آموخته هسته ای در دانشگاه هستند.
معاون رییس جمهوری خاطرنشان کرد: بعد از جنگ تحمیلی نظام جمهوری اسلامی اراده کرد تا استفاده از فناوری هسته ای را در کشور احیا کند از این رو در این عرصه از تجربه گرانقدر جنگ تحمیلی استفاده کردیم؛ در جنگ آموختیم که هرکاری برای دفاع و صیانت از کشور انجام می دهیم باید خودکفا باشیم.
** از ابتدای فعالیت در فناوری هسته ای به دنبال خروج از NPT نبودیم
رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: از ابتدای فعالیت در عرصه فناوری هسته ای نه تنها اشاره ای به خروج از معاهده NPT نکردیم بلکه همواره تاکید کرده و می کنیم که به دنبال تقویت و ارتقاء این معاهده هستیم.
صالحی گفت: در ابتدای کار، با توجه به اینکه مطمئن به غنی سازی از طریق سانتریفیوژ نبودیم از طریق لیزر این کار را انجام دادیم اما بعد ازتوانمندشدن در غنی سازی با سانتریفیوژ، این مساله را به آژانس نیز اعلام کردیم.
صالحی یادآورشد: با توجه به اینکه در ابتدا از سانتریفیوژهای وارداتی استفاده می کردیم که آلوده بود، غرب سه سال ما را متهم به تولید مواد با غنای بالای 50 درصد کرد و نمی پذیرفتند که سانتریفیوژها آلوده بوده و وارداتی است.
وی افزود: بعد از سه سال، آنها به حقیقت موضوع پی بردند در حالی که در این مدت امپراطور رسانه ای آنها با جریان سازی خبری، اتهام های زیادی به ما وارد کردند.
معاون رییس جمهوری خاطرنشان کرد: در ابتدای سال 80 با مهندسی معکوس از سانتریفیوژها، موفق به ساخت و تولید آنها شدیم.
رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه با یادآوری روند ساخت راکتور آب سنگین اراک از دهه 70 گفت: این راکتور در سال 83 تکمیل و در سال 85 تولید شد.
** صرفه جویی میلیارد دلاری در تولید داروها با فناوری هسته ای
وی به نتایج مقاومت در پیشرفت در عرصه فناوری هسته ای در کشور را یادآورشد و گفت: تولید برق از انرژی هسته ای سبب شد تا زمستان سال گذشته روزانه 6 میلیون مترمکعب گاز صرفه جویی شود.
وی، تولید رادیو دارو و ساخت صفحات سوخت 20 درصدی برای تولید دارو را از دیگر نتایج موفقیت در عرصه فناوری هسته ای بیان کرد.
صالحی به کاربردهای مختلف سانتریفیوژها در صنایع مختلف دارویی از جمله ˈسرم سازیˈ اشاره کرد و گفت: چند ماه پیش با وزارت بهداشت برای تولید سرم های دارویی حیوانی و انسانی قراردادی منعقد کردیم تا مشکل تولید آنها در نتیجه خرابی سانتریفیوژهای وارداتی - مورد استفاده در تولید سرم - را برطرف کنیم.
معاون رییس جمهوری با اشاره به هزینه های زیاد تولید سرم حیوانی و انسانی گفت: هزینه هر دُز سرم حیوانی 100 تا 200 تومان است؛ با توجه به نیاز 60 میلیارد دُزی سرم حیوانی، با استفاده از سانتریفیوژهای تولید داخل، مانع خروج چند میلیارد دلار ارز از کشور شدیم.
وی خاطرنشان کرد: تولید سانتریفیوژ در انحصار چند کشور بود که با اتکا به توانمندی متخصصان داخلی در تولید مشابه خارجی آن، این انحصار شکسته شد.
صالحی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از حقوق قانونی خود براساس معاهدهNPT عدول نخواهد کرد، افزود: فعالیت خود در همه زمینه های تحقیق و توسعه را ادامه می دهیم.
** مذاکره با روس ها برای ساخت چهار نیروگاه اتمی
صالحی همچنین چهارشنبه شب با حضور در برنامه تلویزیونی دیگری با بیان اینکه براساس توصیه مجلس شورای اسلامی باید 20هزار مگاوات برق هسته ای دیگر تولید کنیم، افزود: تولید این میزان برق هسته ای در یک دوره بلندمدت مدنظر است زیرا هم هزینه سنگینی دارد و هم به دنبال آن هستیم تا در این بخش به تدریج خودکفا شویم از این رو ممکن است چشم انداز این تولید در 20 سال باشد.
وی در این رابطه به انعقاد قراردادی با روسها در سال 1992 اشاره کرد و گفت: در این سال قرارداد میان مدتی با روسها امضا کردیم که براساس آن مقرر شده به جز نیروگاه بوشهر، چهار نیروگاه هسته ای دیگر ساخته شود.
وی ادامه داد: اکنون در حال احیا کردن این پروتکل هستیم و در مذاکره با آنها به خوبی جلو رفته ایم.
رییس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: اگر این قرارداد منعقد شود، کلنگ زنی ساخت نیروگاه اول، امسال انجام می شود و به فاصله دو سال دو سال، ساخت نیروگاه های بعدی نیز آغاز می شود.
وی دلیل این فاصله ها را بومی سازی تدریجی این نیروگاه ها و خودکفایی در این بخش عنوان کرد و افزود: ساختمان نیروگاه بوشهر همانند ساختمان های عادی نیست؛ اکنون در بحث ساختمان نیروگاه کاملا خودکفا شده و می توانیم در کنار آن، تجهیزات، شیرآلات و پمپ ها را خودمان نصب کنیم.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: این اقدامات را باید انجام دهیم تا به قلب اصلی کار که ˈجزیره هسته ایˈ گفته می شود، برسیم. در این بخش باید مقداری با احتیاط وارد شویم. امکان سنجی داخلی در حال انجام است که در کجا می توان این بخش را انجام دهیم تا روس ها با شرکت های مورد نظر داخلی در این زمینه قرارداد منعقد کنند و بتوانیم به تدریج در ساخت ˈجزیره هسته ایˈ وارد عمل شده و خودکفا شویم.
**برنامه ریزی بلندمدت برای تولید سوخت در کشور
مجری برنامه پرسید، اکنون سوخت 20 درصد مورد نیاز برای نیروگاه یک هزار مگاواتی بوشهر از روسیه تامین می شود، مردم می پرسند چرا با وجود فعالیت نطنز و فردو، سوخت از روسیه وارد می شود؟ از طرف دیگر برای یکسال نیروگاه بوشهر، 30 تن اورانیوم غنی شده 20 درصد نیاز است؛ باتوجه به این مساله، نیازمند60 تن اورانیوم غنی شده 20 درصد برای دو نیروگاه (20هزار مگاوات) هستیم که قرار است در افق 20 ساله بسازیم؛ آن را چگونه تامین کنیم؟
صالحی پاسخ داد: برای تولید سوخت ابتدا باید کارخانه غنی سازی داشته باشیم و این اراده می خواهد؛ در واقع ساخت آن زمان بر است. جمهوری اسلامی وقتی تصمیم به احیای نیروگاه بوشهر گرفت به دنبال سوخت مطمئن بود زیرا عمر نیروگاه 70 سال است. اگر روزی کشوری از دادن سوخت به ما خودداری کرد، هزاران میلیارد دلار سرمایه گذاری که کرده ایم معلق می ماند.
وی ادامه داد: براین اساس برای غنی سازی برنامه ریزی کردیم. قیمت اورانیوم طبیعی کیلویی 80 دلار است اما به ما نمی دهند بنابراین غنی سازی در کشور از دهه 70 شروع شد و در سال 80 به نتیجه رسید و نطنز در سال 85 راه افتاد.
به گفته معاون رییس جمهوری، اگر اکنون سایت نطنز بخواهد تامین کننده سوخت سالانه بوشهر باشد باید 50هزار سانتریفیوژ نسل اول در آن فعال باشد که در حال حاضر از 19 هزار سانتریفیوژ در این واحد، 9هزار در حال فعالیت هستند.
رییس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد که در حال حاضر سایت نطنز حدود 8 تن سوخت تولید کرده در حالی که نیاز یکساله نیروگاه بوشهر 30تن است.
وی ادامه داد: اکنون باید 30 هزار سانتریفیوژ دیگر باید بسازیم تا سایت نطنز تامین کننده سوخت برای نیروگاه بوشهر باشد در حالی که قرار است نیروگاه های دیگری نیز بسازیم. اما ساخت این تعداد سانتریفیوژ نسل اول هزینه زیادی می برد.
صالحی افزود: ضریب تولید سانتریفیوژهای جدید (نسل چهارم) 24 سو (swu، واحد اندازه گیری توان غنی سازی) است که 16 برابر قدرت تولید نسل های قدیمی (نسل اول با ضریب 1.5سو) است؛ براین اساس سایت نطنز را با سانتریفیوژهای نسل اول تا سوم تکمیل نمی کنیم. اگر 50 هزار سانتریفیوژ نسل چهارم (با قدرت 24 سو) داشته باشیم، میزان تولید سوخت به یک میلیون و 200 هزار سو می رسد که پاسخگوی نیاز 5 تا 6 راکتور با ظرفیت نیروگاه بوشهر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: براین اساس ساخت نیروگاه اتمی در کشور متناسب با تولید سوخت مناسب آن برنامه ریزی شده است. در پایان ساخت راکتورهای دیگر، تولید غنی سازی ما نیز همگام با آن پیشرفت می کند.
** ابهام در میزان تولید سوخت و سطح غنی سازی در توافق با غرب
مجری برنامه پرسید، باتوجه به اینکه در توافق ژنو، به طور موقت (6ماهه) اعمال محدودیت در پیشرفت های هسته ای را پذیرفته ایم، این مساله چه موانعی در هدفگذاری انجام شده برای ساخت راکتورهای جدید، میزان تولید سوخت و سطح غنی سازی ایجاد می کند؟ مقرر شده در این توافق 6 ماهه از یک هزار سانتریفیوژهای نسل دوم و سوم نصب شده استفاده نکنیم؛ اکنون با روند مذاکرات، چه مشکلی برای این برنامه توسعه بوجود می آید؟
صالحی در این رابطه توضیح داد: هرچند در موضوع ˈمیزان تولید و سطح غنی سازیˈ در توافقنامه مشکلاتی هست زیرا براساس این توافق ˈباید متفقا میزان سطح تولید و غنی سازی را تعیین کنیمˈ اما یکی از مهمترین موارد در ˈبرنامه اقدام مشترکˈ با غرب، تولید و غنی سازی در بخش ˈتحقیق و توسعهˈ است که مشکلی در این رابطه نداریم.
وی افزود: تعجب ما از این است که وقتی نسل جدید سانتریفیوژها را طبق قواعد آژانس معرفی کردیم، آنها سروصدا کردند در حالی که طراحی و ساخت و آزمایش های مختلف سانتریفیوژ سالها زمان می برد. ما استدلال کردیم استفاده از این سانتریفیوژها در تحقیق و توسعه حق ماست، سرانجام آنها پذیرفتند و در برنامه اقدام مشترک، در زمینه تحقیق و توسعه مانعی نداریم.
رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه غرب در مذاکرات کنونی با کشورمان سعی دارد در بخش تحقیق و توسعه نیز مانع تراشی کند، تصریح کرد: آنها باید پایبند اصولی که پذیرفتند، باشند؛ بارها دیده ایم که پیمان شکنی می کنند اما صبر و حصوله ما زیاد است.
وی درباره چرایی عدم تزریق گاز به حدود 9 هزار سانتریفیوژ نسل جدید نصب شده در دولت گذشته پیش از شروع مذاکرات اساسی با غرب در ژنو برای حل موضوع هسته ای کشورمان نیز گفت: ˈآن زمان نظام تصمیم گرفت به خاطر مذاکرات با 1+5، گاز تزیرق نشودˈ.
مجری بار دیگر پرسید، اگر این تزریق گاز انجام شده بود، به جای یک هزار سانتریفیوژی که موقتا (6ماهه تا رسیدن به توافق نهایی) فیریز شده است، 19 هزار سانتریفیوژ جدید فعال، فیریز می شدند که بعد می توانستند فعال شوند.
صالحی گفت: ˈاین یک سناریوی قابل طرح است؛ وقتی در دولت جدید به سازمان انرژی اتمی آمدم، در دولت سابق این تصمیم گرفته شده بود. با این حال این یک پرسش فرضی است و می توانست اینگونه باشد؛ چون شما سوال (مناسبی مربوط به این موضوع) نکردید، نمی توانم پاسخ دهم؛ پاسخ من می توانست در قالب سوال دیگری که شما مطرح نکردید، داده شود.ˈ
** تا 3 سال سوخت 20درصد برای تولید رادیو دارو ذخیره داریم
مجری برنامه پرسید، اگر قرار است در مرحله بعدی توافقنامه با غرب، کشورمان در مدت طولانی مثلا 4 یا 5 سال یا حتی بیشتر، یکسری گام های اعتمادساز بیشتری بردارد؛ همچون عدم استفاده از سوخت 20 درصد، در این صورت برای تولید رادیو دارو با مشکل مواجه می شویم.
معاون رییس جمهوری گفت: میزان سوخت ذخیره ما بستگی به عملکرد راکتور دارد. اما به طور متوسط اگر راکتور تهران به طور دایم فعال باشد، تا سه سال سوخت ذخیره داریم.
وی یادآورشد: به طور کلی سوخت با غنای 20 درصد با سطح غناهای دیگر متفاوت است. اولا معتقدیم ما نیز همانند اعضای NPT و آژانس، از حقوق کامل خود برخورداریم؛ یعنی غنی سازی یک تا 90 درصدی حق ماست و از این حق عدول نمی کنیم. اگر خودمان را مقید به انجام یک سطحی از غنی سازی می کنیم، این اقدام داوطلبانه است و نه به صورت پذیرش تحمیل از طرف مقابل.
وی افزود: داوطلبانه پذیرفتیم که بیش از پنج درصد غنی سازی نکنیم؛ حتی قبل از ورود به غنی سازی 20 درصدی، سطح غنی سازی ما پنج درصد بود و آژانس سوخت 20 درصد مورد نیاز ما را نداد. باید از غرب تشکر کنیم زیرا هر وقت مشکلی برای ما ایجاد کردند، ما گامی به جلو گذاشتیم؛ وقتی سوخت 20 درصد را ندادند، دانشمندان ما افتخاری آفریند که خودمان نیز در ابتدا باور نمی کردیم.
** کارخانه غنی سازی سوخت هسته ای داریم، پس نیازی به واردات نداریم
رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه با یادآوری اینکه کارخانه تولید سوخت با غنای 20 درصد را ساخته ایم، خاطرنشان کرد: ˈدیگر غنی سازی پنج تا 60 درصد برای ما کاری ندارد. در مدت سه، چهار روز تجهیزات را سرهم و غنی سازی را انجام می دهیم. در این زمینه مشکلی نداریم. سوخت 20 درصد حق ماست از این رو اگر بعد از اتمام ذخیره سه ساله، برای راکتور تهران نیازی به سوخت 20 درصد داشته باشیم به آژانس اعلام و خودمان آن را با نظارت کامل آنها تولید می کنیم. در صورتی که سوخت با غنای 50 درصد خواستیم، اگر آنها ضمانت دهند که این درصد را به ما خواهند داد، این را داوطلبانه می پذیریم که مثلا به دنبال تولید این سطح سوخت نرویم. نظام در این رابطه باید تصمیم بگیرد؛ ممکن است برای امری مثلا سوخت کشتی و تحقیقات، مقدار کمی نیاز به سوخت 50 درصد داشته باشیم، آنها باید به ما ضمانت دهند که این سوخت را به ما می دهند.
** آغاز توزیع سامانه های پرتودهی در سراسر کشور از اردیبهشت ماه
صالحی در پایان خاطرنشان کرد: اردیبهشت ماه امسال دومین مرکز پرتودهی در شهرستان بناب واقع در استان آذربایجان شرقی افتتاح می شود.
به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه این سامانه برای حفاظت از محصولات کشاورزی است، افزود: گسترش سامانه های پرتودهی در سراسر کشور در کنار همکاری با وزارت بهداشت برای تولید دارو و سرم سازی با کمک سانتریفیوژهای تولید داخل از دیگر پروژه های بسیار ارزشمندی که به رفع مشکلات این بخش کمک قابل توجهی می کند.
1393/1/21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
مهمترین دستاوردهای علمی هستهاي ایران/ از تولید رادیو دارو تا سوخت پاک با گداخت هستهای
دانش و فناوری همگام با روز ملی فناوری هستهای مهمترین دستاوردهای علمی هستهاي ایران از تولید رادیو دارو تا سوخت پاک با گداخت هستهای پس از گذشت چندسال از دستیابی ایران به فناورى غنىسازى اورانیوم و راه اندازى یک زنجیره کامل غنى سازى با سانتریفیوژهاى ساخت ایران محققان کشور علاصالحی:منتقدان محل مصرف سوخت 20درصد را پیدا کنند تا ما تولید کنیم/فعالیت های غنی سازی متوقف نشده است
صالحی منتقدان محل مصرف سوخت 20درصد را پیدا کنند تا ما تولید کنیم فعالیت های غنی سازی متوقف نشده است صالحی اعتقاد دارد ما اگر میخواستیم اراک را با شرایط عادی و با اطمینانخاطر پیش ببریم حداقل به دو تا سه سال زمان نیاز داشتیم به گزارش نامه نیوز علی اکبر صالحی در گفت و گویی ناگفاشتون: چاره ای جز همکاری با روسیه برای حل مساله سوریه نداریم
اشتون چاره ای جز همکاری با روسیه برای حل مساله سوریه نداریم مسکو-ایرنا- در حالی که تنش میان روسیه و غرب برسر اوکراین و الحاق کریمه به اوج رسیده نماینده سیاسی اتحادیه اروپا با بیان اینکه چاره دیگری جز همکاری با روسیه برای دستیابی به راهکار سیاسی برای حل و فصل بحران سوریه نداریمتولید بیش از 6 هزار برنامه رادیویی در نوروز امسال
تولید بیش از 6 هزار برنامه رادیویی در نوروز امسال در نوروز امسال شبکه های رادیویی با تولید 6100 برنامه رادیویی و بهره گیری از نظرات هزارو 243 کارشناس تلاش کردند نوروزی معنوی و مفرح برای مخاطبان فراهم نمایند به گزارش روابط عمومی معاونت صدا شبکه های رادیویی برای ایجاد شادی و نشاط15 قلم رادیوداروی تولید داخل در درمان بیماران استفاده می شود
15 قلم رادیوداروی تولید داخل در درمان بیماران استفاده می شود گرگان - ایرنا - معاون توسعه کاربردی پرتوهای سازمان انرژی اتمی کشور گفت هم اینک 15 قلم رادیو دارو در کشور تولید می شود که برای تسکین درد و درمان بیماران صعب العلاج به کار می رود به گزارش ایرنا حسین خلفی روز سه شنبهیک پزشک داروساز مطرح کرد یک تا 6 سالگی پر خطرترین گروه سنی از نظر بروز مسمومیت
یک پزشک داروساز مطرح کردیک تا 6 سالگی پر خطرترین گروه سنی از نظر بروز مسمومیترئیس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت کودکان یک تا ۶ ساله پر خطرترین گروه سنی از نظر بروز مسمومیت هستند به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان کودکان یک تا شش سپیش بینی آینده تولید در سال 93: تولید نگران آینده قیمت سوخت
پیش بینی آینده تولید در سال 93 تولید نگران آینده قیمت سوخت اقتصاد > صنعت - ۶۰ درصد از کل تولید ناخالص کشور GDP توسط تسهیلات اعطایی بانکها تأمین شده بنابراین بانکها نقش چشمگیری در اقتصاد کشور داشتهاند مینا یوسفی کمبود نقدینگی بیشتر فعالان اقتصادی و کافزايش توليدات داخلي دارو در سال گذشته
شهرکرد افزايش توليدات داخلي دارو در سال گذشته عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت نگاه دولت جديد براي سامان دادن به حوزه سلامت كشور به گونه اي بود كه بسياري از مشكلات اين حوزه از جمله كمبود اقلام و افزايش قيمت دارو در نيمه دوم سال تا حدود زيادي از ميان برداشته شدتولید بیش از شش هزار برنامه رادیویی در نوروز امسال
تولید بیش از شش هزار برنامه رادیویی در نوروز امسال تهران-ایرنا- شبکه های رادیویی در نوروز امسال با تولید 6 هزار و 100 برنامه رادیویی و بهره گیری از نظرات یک هزارو 243 کارشناس تلاش کردند نوروزی معنوی و مفرح برای مخاطبان فراهم کنند به گزارش روز چهارشنبه معاونت صدا شبکه های رادیویآرزوهای بزرگ آقای رئیس در سال ۹۳ کفاشیان: عجلهای برای تمدید قرارداد با کیروش نداریم/چگونه میتوان با کرانچار
آرزوهای بزرگ آقای رئیس در سال ۹۳کفاشیان عجلهای برای تمدید قرارداد با کیروش نداریم چگونه میتوان با کرانچار مذاکره کرد رئیس فدراسیون فوتبال گفت با کیروش برای تمدید قرارداد با او صحبتهایی انجام شده اما هنوز قراردادی منعقد نشده است البته فعلا عجلهای هم نداریم چون هنوز زمان لدانش تولید داروهای تک را داریم
عضو هیات مدیره انجمن دارو سازان ایران دانش تولید داروهای تک را داریم داروسازان ایرانی دانش تولید داروهایی با تکنیک ساخت بالا دارند دکتر شهاب الدین جنیدی عضو هیات مدیره انجمن دارو سازان ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بیان کرد با تحقیقات گسترده درانتقاد از توزیع ناعادلانه داروسازان در کشور/ در استانهای مرزی 2 داروساز هم نداریم
اجتماعی بهداشت و سلامت انتقاد از توزیع ناعادلانه داروسازان در کشور در استانهای مرزی 2 داروساز هم نداریم رئیس انجمن داروسازان ایران از توزیع ناعادلانه داروسازان در کشور انتقاد کرد و گفت در حالی که بیش از ظرفیت استاندارد داروساز در تهران داریم اما در استانهای مرزی تعداد داروسحمایت از تولیدکنندگان روستایی راهکاری مناسب برای تحقق شعار امسال است
حمایت از تولیدکنندگان روستایی راهکاری مناسب برای تحقق شعار امسال است گچساران – ایرنا – نایب رییس کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی گفت حمایت از تولیدکنندگان مناطق روستایی گامی برای تحقق شعار امسال است به گزارش خبرنگار ایرنا غلامرضا تاجگردون روز یکشنبه در جمع مردم روستای مارین بدر روزهای پایانی سال 92 روزانه 5 هزار تن زباله در مازندران تولید شد
در روزهای پایانی سال 92روزانه 5 هزار تن زباله در مازندران تولید شدمدیرکل امور شهری مازندران گفت در روزهای پایانی سال 92 روزانه 5 هزار تن زباله در استان مازندران تولید شد به گزارش خبرگزاری فارس از ساری علیاصغر حسینی صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره اقدامات مدیریت امور شهری اسکوی شش فاز پارس جنوبی در سال 92 راهاندازی شد/ آغاز تولید از بزرگترین فاز پارس جنوبی
استانها جنوب بوشهر شعبانپور عنوان کرد سکوی شش فاز پارس جنوبی در سال 92 راهاندازی شد آغاز تولید از بزرگترین فاز پارس جنوبی بوشهر - خبرگزاری مهر مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت سکوی شش فاز پارس جنوبی در سال 92 راهاندازی شد به گزارش خبرنگار مهر علی اکبر شعبان پور صبج پروسیه برای آوارگان سوری دراردن کمک بشردوستانه ارسال کرد
روسیه برای آوارگان سوری دراردن کمک بشردوستانه ارسال کرد تهران – ایرنا – خبرگزاری ایتارتاس روسیه روز پنجشنبه به نقل ازمقامات روسیه از ارسال کمک های بشردوستانه این کشور برای آوارگان سوری در اردن خبر داد این گزارش به نقل الکساندر دروبشوسکی سخنگوی وزارت امور اضطراری روسیه آورده اسهکر 5 ساله همکار مایکروسافت شد
هکر 5 ساله همکار مایکروسافت شد پدر کریستوفر پس از کشف نفوذ این کودک به حساب کاربری خود از وی می خواهد که نحوه نفوذ خود به این حساب در ایکس باکس را شرح دهد کریستوفر دیویس پنج ساله با استفاده از این حفره امنیتی توانست به حساب کاربری والدین خود در ایکس باکس1 نفوذ کرده و به بازی ها-
گوناگون
پربازدیدترینها