واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ فروردين ۱۳۹۳ (۱۲:۲۶ب.ظ)
پاسخ 12 سوال کليدي متقاضيان دريافت يارانه با توجه به آغاز ثبت نام متقاضيان يارانه نقدي در فاز دوم اجراي قانون هدفمند سازي يارانه ها، پايگاه اطلاع رساني دولت به 12 سوال کليدي متقاضيان پاسخ داد
به گزارش خبرگزاري موج، با توجه به آغاز ثبت نام متقاضيان يارانه نقدي در فاز دوم اجراي قانون هدفمند سازي يارانه ها، پايگاه اطلاع رساني دولت به 12 سوال کليدي متقاضيان پاسخ داد.
مشروح اين سوالات و پاسخ به آنها در ذيل منتشر مي شود:
سوال اول: از چه اشخاصي ثبت نام مي شود؟
در اين مرحله صرفا از سرپرست خانوارهايي ثبت نام به عمل مي آيد که در اسفند ماه سال 1392 يارانه دريافت نموده و يا تا تاريخ 22 اسفند 1392 از طريق پليس +10 ثبت نام نموده اند.
سوال دوم: اگر به اينترنت دسترسي نداشته باشيم چگونه ثبت نام کنيم؟
ج: مي توان با در دست داشتن کارت ملي خود و افراد تحت تکلف به ادارات کميته امداد امام خميني (ره)، سازمان بهزيستي کشور، دفاتر خدمات روستايي ICT و دفاتر پيشخوان دولت، دفاتر خدماتي پليس +10 و دفاتر خدماتي روستايي پست بانک مراجعه نمود.
سوال سوم: آيا مي توان اطلاعات ثبت شده را اصلاح کرد؟
ج: با توجه به اينکه تنها يکبار مي توان ثبت نام نمود، پيشنهاد مي شود پيش از ورود به سامانه، ابتدا اطلاعات شماره ملي افراد تحت تکفل خود که براي آنان يارانه دريافت کرده ايد را يادداشت نموده و سپس اقدام به ثبت نام نماييد. لازم به ذکر است که بعد از ثبت نهايي و خروج از سامانه، امکان اصلاح وجود ندارد.
سوال چهارم: در مورد ثبت تغييرات تعداد خانوار( تولد، ازدواج، طلاق و فوت) چه بايد کرد؟
ج: در صورتي که تغييرات تعداد خانوار از طريق پليس +10 تا تاريخ 22 اسفند ماه 1392 اعلام شده باشد و يا بطور خودکار از طريق اداره ثبت احوال اعلام گرديده باشد، سرپرست جديد با مراجعه به بانک و ثبت حساب يارانه اي در سامانه سازمان مي تواند ثبت نام نمايد درغير اينصورت توصيه مي شود تغييرات تعداد خانوار و يا ثبت نام خانوارهاي جديد به زمان ديگري که پس از پايان مهلت ثبت نام انجام خواهد شد موکول گردد.
سوال پنجم: آيا در وارد کردن شماره ملي و شماره حساب علاوه بر درج عدد افزودن ساير نشانه هاي غير عددي مانند . يا – مجاز است؟
ج: خير – بايستي در وارد کردن شماره ملي سرپرست خانوار و شماره حساب يارانه اي صرفاً اعداد مندرج در کارت ملي و شماره حساب يارانه اي درج گردد.
سوال ششم: اگر شماره حساب يارانه اي خود را نداشته باشيم چه کنيم؟
ج: در صورتي که شماره حساب يارانه اي خود را در دسترس نداريد مي توانيد با مراجعه به بانک خود آن را اخذ و يا از طريق دريافت مانده حساب از خود پرداز بانک مربوطه، آنرا دريافت کرد.
سوال هفتم: اگر شماره حسابي در سامانه پذيرفته نشود چه بايد کرد؟
ج: در صورتي که شماره حسابي اعلام نکرده ايد و يا شماره حساب شما در سامانه پذيرفته نشود با مراجعه به بانک،شماره حساب خود را در سامانه رفاهي وارد و سپس اقدام به ثبت نام نماييد.
سوال هشتم: چنانچه فردي شماره تلفن همراه نداشته باشد چه بايد بکند؟
ج: ارتباط سازمان با سرپرست خانوار از طريق شماره تلفن همراه مقدور مي باشد لذا در صورت نداشتن خط تلفن همراه توصيه مي شود که نسبت به تهيه خط تلفن همراه اقدام نمايد در غير اينصورت صرفاً نسبت به اعلام شماره تلفن همراه شخص مورد اعتماد خود اقدام نمايد.
سوال نهم: شماره شناسايي چيست و چه کاربردي دارد؟
ج: پس از تکميل ثبت نام، شماره شناسايي 4 رقمي به شماره تلفن همراه اعلامي در فرم تقاضاي دريافت يارانه نقدي ارسال مي شود که اين شماره در مراحل بعدي جهت احراز هويت به منظور مشاهده اطلاعات و دريافت ساير پيام هاي اعلامي از سوي سازمان مورد استفاده قرار مي گيرد.
سوال دهم: منظور از ماده 10 قانون هدفمندکردن چيست ؟
ج: ماده( 10) دريافت کمک ها و يارانه هاي موضوع مواد (7) و (8) اين قانون منوط به ارائه اطلاعات صحيح مي باشد. درصورت احرازعدم صحت اطلاعات ارائه شده، دولت مکلف است ضمن جلوگيري از ادامه پرداخت، درخصوص استرداد وجوه پرداختي اقدامات قانوني لازم را به عمل آورد. اشخاص در صورتي که خود را براي دريافت يارانه ها و کمک هاي موضوع مواد (7) و (8) اين قانون محق بدانند مي توانند اعتراض خود را به کميسيوني که در آئين نامه اجرائي اين ماده پيش بيني مي شود ارائه نمايند.
سوال يازدهم: منظور از بند «الف» ماده 7 قانون هدفمندکردن چيست؟
ج: ماده (7) بند «الف» يارانه در قالب پرداخت نقدي وغير نقدي با لحاظ ميزان درآمد خانوار نسبت به کليه خانوارهاي کشور به سرپرست خانوارپرداخت شود.
سوال دوازدهم: منظور از بند «و» تبصره 21 قانون بودجه سال 1393 چيست؟
ج: بر اساس اين بند يارانه نقدي صرفاً به سرپرستان خانوارهاي متقاضي که به تشخيص دولت نيازمند دريافت يارانه باشند، پرداخت ميگردد يعني مجموع درآمد سالانه آنها کمتر از رقم تعيين شده توسط دولت باشد.
افراد متقاضي دريافت يارانه نقدي نيز بايد در موعد تعيينشده به مراکز ثبتنام مراجعه نمايند.
چنانچه پس از تحقيق مشخص گرديد که اشخاص با درآمد بيشتر از مبلغ فوق اقدام به دريافت يارانه کردهاند بهميزان سه برابر يارانه دريافتي جريمه ميشوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]