واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ فروردين ۱۳۹۳ (۸:۲۷ق.ظ)
حجتالاسلام ميرعمادي مطرح کرد: فرهنگ ديني ما مظلوم و مهجور است /بايد برنامهريزي فرهنگي درستي براي ترويج فرهنگ ديني داشته باشيم نماينده وليفقيه در لرستان اظهار کرد:فرهنگ ديني ما مظلوم و مهجور است لذا همه ما بايد برنامهريزيهاي فرهنگي درستي براي ترويج فرهنگ ديني داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج ازخرم آباد؛حجتالاسلام والمسلمين سيد احمد ميرعمادي، نماينده وليفقيه در لرستان، در نخستين جلسه برنامهريزي فرهنگي براي تحقق شعار سال در خرمآباد گفت: رهبر معظم انقلاب امسال دو عنوان اقتصاد و فرهنگ را براي شعار و نامگذاري سال مدنظر قرار دادند چرا که ايشان احساس کردند مهمترين جبههاي که امروز دشمن عليه انقلاب وارد شده دو جبهه اقتصاد و فرهنگ است.
نماينده وليفقيه با اشاره به فعاليت 80 هزار رسانه سايبري در سه حوزه اسلام، شيعه و ايرانهراسي، خاطرنشان کرد: بيش از 150ميليون مقاله نيز بر ضد اسلام، شيعه و ايران اسلامي در جهان وجود دارد.
حجتالاسلام ميرعمادي با تصريح به اينکه همت دشمنان اين است که اعتقادات ديني، اخلاق اجتماعي و ارزشهاي انقلابي را تضعيف کند لذا ما بايد به دنبال راهکارهاي فرهنگي و برنامهريزيهاي درست فرهنگي باشيم، گفت: از نهادهاي فرهنگ ديني، دانشگاهها و آموزش و پرورش انتظار ميرود با عنوان دستگاههاي اصلي فرهنگ در تحقق شعار سال پيشقدم باشند.
وي خاطرنشان کرد: مخاطب اصلي رهبري در بخش فرهنگي شعار امسال اين سه دستگاه هستند که بايد تمام توان خود را براي تحقق شعار در نظر بگيرند.
نماينده وليفقيه در لرستان گفت: امروز دشمن برنامهريزي گستردهاي انجام داده و با هزينههاي هنگفتي که انجام ميدهد به دنبال اين است فرهنگ غرب را بر فرهنگ کشورهاي ديگر قالب کند اما دشمنان بايد بدانند چون فرهنگ ديني ما مطابق نياز فطري بشر است و ريشه در وحي دارد به طور يقين بر همه فرهنگها غلبه ميکند.
وي اضافه کرد: فرهنگ ديني اسلامي ما يک فرهنگ پاک و زلال است و به اميد خداوند فرهنگ تمام جهان ميشود و ميتواند فرهنگ کشورهاي ديگر را همواره خنثي کند.
ميرعمادي اظهار کرد: همه دستگاههاي اجرايي به خصوص دستگاههاي فرهنگي مانند دانشگاهها و آموزش و پرورش بايد براي تحقق شعار سال برنامهريزي فرهنگي داشته باشند، چراکه نامگذاري امسال يک ضرورت است.
نماينده وليفقيه در لرستان در رابطه با الزامات تحقق شعار سال به مواردي از جمله تشکيل دبيرخانه هماهنگ کننده فعاليتهاي فرهنگي در استان، تهيه يک برنامه عملي و اجرايي، حمايت از فعاليتهاي فرهنگي خودجوش جوانان انقلابي و مومن، حمايت از توليدات فرهنگي، استفاده از عناصر فرهنگي در داخل و خارج از استان، راهاندازي يک جريان فرهنگي و فراهم کردن زيرساختهاي فرهنگي اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]