تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815613933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیماری که خبرنگاران را خانه‌نشین می‌کند!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بیماری که خبرنگاران را خانه‌نشین می‌کند!
تاندونیت به التهاب تاندون، اطراف تاندون و لایه‌ای که روی تاندون را فراگرفته، گفته می‌شود.


حمید پدرام، فوق تخصص ارتوپد و فلوشیپ زانو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تاندونیت به التهاب تاندون و اطراف تاندونی و لایه‌ای که روی تاندون را فراگرفته گفته می‌شود.


وی با بیان این که تاندونیت معمولاً با درد همراه است، افزود: خیلی زمان‌ها همراه با تورم نیست و علت مراجعه بیمار به پزشک شکایت از درد است.


این فوق تخصص ارتوپد در خصوص عوامل ایجاد کننده تاندونیت اظهار داشت: عواملی مثل تروما یا ضربه، عفونت، بیماری‌های روماتیسمی، استفاده بیش از حد از بافت‌ها و اندام‌های بدن همگی می‌توانند در بروز بیماری تاندونیت نقش داشته باشند.


پدرام در ادامه افزود: در ورزشکارانی که فعالیت زیادی از بافت دارند، همچنین افرادی که با کامپیوتر کار می‌کنند و کسانی که از دست خود بیش از اندازه کار می‌کشند مثل نویسنده‌ها و خبرنگاران مبتلا به "التهاب تاندون" می‌شوند.


وی به روش تشخیص این بیماری اشاره کرد و گفت: مراجعه به پزشک و انجام عکسبرداری، ‌آزمایش و گاهی موارد MRI در تشخیص مؤثر هستند.


این فوق تخصص ارتوپد تصریح کرد: اگر علت بیماری عفونت باشد درمان با آنتی بیوتیک و در مواردی بستری در بیمارستان لازم است.


وی با اشاره به نحوه درمان در موارد دیگر گفت: اگر علت بیماری تروما و فعالیت بیش از حد یا بیماری‌های التهابی باشد، درمان التهاب با داروهای ضد التهابی، بانداژ کردن که به صورت آتل‌بندی یا گچ‌گیری و کم کردن فعالیت اندام توصیه می‌شود.


پدرام در ادامه افزود: در بعضی اوقات فیزیوتراپی و در عدم درمان با روش‌های ذکر شده تزریق موضعی در محل التهاب و در نهایت جراحی انجام می‌شود.


وی با اشاره به اندام‌هایی که درگیر این بیماری می‌شوند، گفت: بیشتر در ناحیه آشیل، مچ دست، زانو، عضله، چهارسر ران، ناحیه آرنج و به طور معمول در تاندون‌هایی که بیشتر از آنها، کار کشیده می‌شود این بیماری بروز می‌کند و بهبود التهاب زمان لازم دارد و به ندرت مزمن می‌شود.


انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن