واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ (۱۳:۴۲ب.ظ)
وزير نيرو: 90 درصد نيازهاي صنعت آب و برق در داخل کشور تامين مي شود وزير نيرو گفت: ۹۵ درصد نيازهاي صنعت آب و ۹۰ درصد نيازهاي صنعت برق امروز در داخل کشور تامين مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد چيت چيان، وزير نيرو در نشست رياست جمهوري با مسئولين وزارت نيرو ضمن تقدير از حضور رييس جمهوري در جمع معاونان و مديران ارشد اين وزارتخانه و توجه ويژه دولت به صنعت آب و برق کشور، گفت: برگزاري ششمين نشست شوراي عالي آب در دولت يازدهم که سيزدهمين نشست اين شورا از زمان شکل گيري آن تاکنون است و نيز طرح مباحث مربوط به موضوع آب کشور در نخستين نشست هاي هيات وزيران در دولت تدبير و اميد و ايجاد کارگروه ويژه براي نجات درياچه اروميه و تالاب هاي کشور نشان دهنده حساسيت و اهميت مسائل صنعت آب و برق براي دولت است.
وزير نيرو، صنعت آب و برق را زير ساختي براي همه زيرساخت هاي کشور دانست و تصريح کرد: نقش آب و برق در توسعه ملي و ارتقاء کيفيت زندگي و رفاه مردم غير قابل انکار بوده و زندگي و گردش چرخ هاي اقتصادي در تمام بخش ها بدون آنها امکان پذير نيست.
چيت چيان با اشاره به اينکه آب و برق دو خدمتي است که به صورت سراسري و در هر جاي کشور آحاد مردم را به صورت لحظه اي ، مستمر و دائمي تحت پوشش قرار مي دهد، گفت: برق قابليت ذخيره سازي در مقياس هاي بزرگ را نداشته و صنعت برق بايد اين آمادگي را داشته باشد که همزمان با نوسان هاي مصرف مردم در شب و روز، بدون حتي يک ثانيه فاصله از الگوي مصرف، پيروي کند.
وزير نيرو محدوديت منابع آبي ، مسائل اقتصادي و نامتوازن بودن منابع و هزينه هاي صنعت آب و برق را از چالشهاي اصلي اين صنعت برشمرد و خاطر نشان کرد: در چند سال گذشته نظام بنگاه داري در صنعت آب و برق آسيب ديده و درآمد شرکت ها مختص به خودشان نبوده است در حالي که اين امر با ماهيت بنگاه داري صنعت همخواني ندارد.
وي با اشاره به کاهش شديد سرمايه گذاري که از سال ۸۸ تاکنون وزارت نيرو را تحت تاثير قرار داده است، افزود: انحلال مرکز آموزش مديريت صنعت آب و برق و انتزاع دانشگاه صنعت آب و برق و واگذاري آن به وزارت علوم موجب شده است که تمام سرمايه دانشي وزارت نيرو از آن سلب شود اما با وجود اين چالشها به دليل پايه هاي استوار و نيروي انساني بسيار غني در صنعت آب وبرق تاکنون در روند ارائه خدمات مشکلي ايجاد نشده و اميدواريم با بازسازي بخش هاي آسيب ديده، اين صنعت بتواند نقش خود را در توسعه آينده کشور به خوبي ايفا کند.
چيت چيان با بيان اينکه صنعت آب و برق داراي بلوغ فني و مديريتي و پايه هاي مستحکم و فناوري ملي است و بيش از ۹۵ درصد نيازهاي صنعت آب و ۹۰ درصد نيازهاي صنعت برق امروز در داخل کشور تامين مي شود، گفت: توانمندسازي اقتصادي صنعت آب و برق، پايين آوردن تلفات و افزايش کارآيي در سطح صنعت آب و برق و نيز ايجاد ارتباط با علم و فناوري و توليد ثروت و دانش از راهبردهاي مهم وزارت نيرو در برنامه راهبردي تدوين شده از سوي اين وزارتخانه است که با مشارکت ۴۰۰ نفر از متخصصان صنعت آب و برق و با استفاده از تجربه هاي ۳۵ سال گذشته و مطابق با سياست هاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر معظم انقلاب است.
وزير نيرو با بيان اينکه فعاليت هاي صنعت آب و برق بايد به گونه اي ساماندهي شود که پاسخگوي رفاه مردم و موجب تقويت زير ساخت ها در راستاي ارائه خدمات بهتر به مردم و توسعه ملي شود، تاکيد کرد: صنعت آب و برق کشور ماموريت هاي خود را به بهترين شکل انجام داده و نخواهد گذاشت امور مردم و فعاليت هاي صنعتي و کشاورزي تحت تاثير خدمات صنعت آب و برق متوقف شود.
همچنين در اين جلسه معاون برق ، معاون آب و معاون برنامه ريزي و بودجه وزارت نيرو گزارشي از عملکرد حوزه هاي تحت مديريت خود ارائه و مشکلات اين بخش ها را با رييس جمهور درميان گذاشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]