محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843813227
توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی/ تأمین عدالت و ارتقاء سلامت بویژه در مناطق غیربرخوردار و کمک اختصاصی به اقشار نیازمند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند؛
توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی/ تأمین عدالت و ارتقاء سلامت بویژه در مناطق غیربرخوردار و کمک اختصاصی به اقشار نیازمند خبرگزاری رسا ـ رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی «سلامت» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی «سلامت» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
متن سیاستهای کلی سلامت که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:بسماللهالرحمنالرحیم
سیاست های کلی سلامت
1 ـ ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و توانبخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزشهای انسانی- اسلامی و نهادینه سازی آن در جامعه.
1-1- ارتقاء نظام انتخاب، ارزشیابی و تعلیم و تربیت اساتید و دانشجویان و مدیران و تحول در محیطهای علمی و دانشگاهی متناسب با ارزشهای اسلامی، اخلاق پزشکی و آداب حرفهای.
2-1- آگاهسازی مردم از حقوق و مسؤولیتهای اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیطهای ارائه مراقبتهای سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه.
2- تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاستهای اجرایی و مقررات با رعایت:
1-2- اولویت پیشگیری بر درمان.
2-2- روزآمد نمودن برنامههای بهداشتی و درمانی.
3-2- کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدید کننده سلامت مبتنی بر شواهد معتبر علمی.
4-2- تهیه پیوست سلامت برای طرحهای کلان توسعهای.
5-2- ارتقاء شاخصهای سلامت برای دستیابی به جایگاه اول در منطقه آسیای جنوب غربی.
6-2- اصلاح و تکمیل نظامهای پایش، نظارت و ارزیابی برای صیانت قانونمند از حقوق مردم و بیماران و اجرای صحیح سیاستهای کلی.
3- ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزشهای اخلاقی و معنوی و ارتقاء شاخصهای سلامت روانی.
4 - ایجاد و تقویت زیرساختهای مورد نیاز برای تولید فرآوردهها و مواد اولیه دارویی، واکسن، محصولات زیستی و ملزومات و تجهیزات پزشکی دارای کیفیت و استاندارد بینالمللی.
5 - ساماندهی تقاضا و ممانعت از تقاضای القائی و اجازه تجویز صرفاً بر اساس نظام سطحبندی و راهنماهای بالینی، طرح ژنریک و نظام دارویی ملی کشور و سیاستگذاری و نظارت کارآمد بر تولید، مصرف و واردات دارو، واکسن، محصولات زیستی و تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از تولید داخلی و توسعه صادرات.
6- تأمین امنیت غذایی و بهرهمندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، آب و هوای پاک، امکانات ورزشی همگانی و فرآوردههای بهداشتی ایمن همراه با رعایت استانداردهای ملی و معیارهای منطقهای و جهانی.
7- تفکیک وظایف تولیت، تأمین مالی و تدارک خدمات در حوزه سلامت با هدف پاسخگویی، تحقق عدالت و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم به شرح ذیل:
1-7- تولیت نظام سلامت شامل سیاستگذاریهای اجرایی، برنامه ریزیهای راهبردی، ارزشیابی و نظارت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
2-7- مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری سایر مراکز و نهادها.
3-7- تدارک خدمات توسط ارائه کنندگان خدمت در بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی.
4-7- هماهنگی و ساماندهی امور فوق مطابق ساز و کاری است که قانون تعیین خواهد کرد.
8- افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبتهای جامع و یکپارچه سلامت با محوریت عدالت و تأکید بر پاسخگویی، اطلاع رسانی شفاف، اثربخشی، کارآیی و بهرهوری در قالب شبکه بهداشتی و درمانی منطبق برنظام سطح بندی و ارجاع از طریق:
1-8- ترویج تصمیمگیری و اقدام مبتنی بر یافتههای متقن و علمی در مراقبتهای سلامت، آموزش و خدمات با تدوین استانداردها و راهنماها، ارزیابی فناوریهای سلامت، استقرار نظام سطحبندی با اولویت خدمات ارتقاء سلامت و پیشگیری و ادغام آنها در نظام آموزش علوم پزشکی.
2 -8 - افزایش کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبتهای سلامت با استقرار و ترویج نظام حاکمیت بالینی و تعیین استانداردها.
3-8- تدوین برنامه جامع مراقبتی، حمایتی برای جانبازان و جامعه معلولان کشور با هدف ارتقاء سلامت و توانمندسازی آنان.
9- توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی با هدف:
1-9- همگانی ساختن بیمه پایه درمان.
2-9- پوشش کامل نیازهای پایه درمان توسط بیمهها برای آحاد جامعه و کاهش سهم مردم از هزینه های درمان تا آنجا که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری نداشته باشد.
3-9- ارائه خدمات فراتر از بیمه پایه توسط بیمه تکمیلی در چارچوب دستورالعملهای قانونی و شفاف به گونهای که کیفیت ارائه خدمات پایه درمانی همواره از مطلوبیت لازم برخوردار باشد.
4-9- تعیین بسته خدمات جامع بهداشتی و درمانی در سطح بیمههای پایه و تکمیلی توسط وزارت بهداشت و درمان و خرید آنها توسط نظام بیمهای و نظارت مؤثر تولیت بر اجرای دقیق بستهها با حذف اقدامات زاید و هزینههای غیرضروری در چرخه معاینه، تشخیص بیماری تا درمان.
5-9- تقویت بازار رقابتی برای ارائه خدمات بیمه درمانی.
6-9- تدوین تعرفه خدمات و مراقبتهای سلامت مبتنی بر شواهد و بر اساس ارزش افزوده با حق فنی واقعی یکسان برای بخش دولتی و غیردولتی.
7-9- اصلاح نظام پرداخت مبتنی بر کیفیت عملکرد، افزایش کارآیی، ایجاد درآمد عادلانه و ترغیب انگیزههای مثبت ارائه کنندگان خدمات و توجه خاص به فعالیتهای ارتقاء سلامت و پیشگیری در مناطق محروم.
10- تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت با تأکید بر:
1-10- شفاف سازی قانونمند درآمدها، هزینهها و فعالیتها.
2-10- افزایش سهم سلامت، متناسب با ارتقاء کیفیت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، از تولید ناخالص داخلی و بودجه عمومی دولت به نحوی که بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد و اهداف سند چشمانداز تحقق یابد.
3-10- وضع عوارض بر محصولات و مواد و خدمات زیانآور سلامت.
4-10- پرداخت یارانه به بخش سلامت و هدفمندسازی یارانههای بهداشت و درمان با هدف تأمین عدالت و ارتقاء سلامت بویژه در مناطق غیربرخوردار و کمک اختصاصی به اقشار نیازمند و دهکهای پایین درآمدی.
11- افزایش آگاهی، مسؤولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمانهای فرهنگی، آموزشی و رسانهای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
12- بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران.
1-12- ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و حمایت از توسعه نوآوریهای علمی و فنی در تولید و عرضه فرآوردههای دارویی سنتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
2-12- استاندارد سازی و روزآمد کردن روشهای تشخیصی و درمانی طب سنتی و فرآوردههای مرتبط با آن.
3-12- تبادل تجربیات با سایر کشورها در زمینه طب سنتی.
4-12- نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ارائه خدمات طب سنتی و داروهای گیاهی.
5-12- برقراری تعامل و تبادل منطقی میان طب سنتی و طب نوین برای همافزایی تجربیات و روشهای درمانی.
6-12- اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه.
13- توسعه کیفی و کمی نظام آموزش علوم پزشکی به صورت هدفمند، سلامت محور، مبتنی بر نیازهای جامعه، پاسخگو و عادلانه و با تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد به اخلاق اسلامی حرفهای و دارای مهارت و شایستگیهای متناسب با نیازهای مناطق مختلف کشور.
14- تحول راهبردی پژوهش علوم پزشکی با رویکرد نظام نوآوری و برنامه ریزی برای دستیابی به مرجعیت علمی در علوم، فنون و ارائه خدمات پزشکی و تبدیل ایران به قطب پزشکی منطقه آسیای جنوب غربی و جهان اسلام.
۱۳۹۳/۱/۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند؛ توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی/ برنامهریزی ب
رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی برنامهریزی برای تبدیل ایران به قطب پزشکی منطقه و جهان اسلامرهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی سلامت را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام ترهبر انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند: توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی/ برنامهریزی برای ت
رهبر انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند توسعه کمی و کیفی بیمههای بهداشتی و درمانی برنامهریزی برای تبدیل ایران به قطب پزشکی منطقه و جهان حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاستهای کلی سلامت را که پس از مشورت با مجمع تشخیصرهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند/ تاکید بر توسعه کمی و کیفی بیمههای درمانی
سیاسی مجلس رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی سلامت را ابلاغ کردند تاکید بر توسعه کمی و کیفی بیمههای درمانی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی سلامت را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است ابلاغ کردنتاکیدرهبری برتوسعه کمیوکیفی بیمههای درمانی
تاکیدرهبری برتوسعه کمیوکیفی بیمههای درمانی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی سلامت را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است ابلاغ کردند کد خبر ۳۹۱۰۱۸ تاریخ انتشار ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۰ - 07 Apرئیس مجمع خیرین سلامت گناباد خبر داد تأمین تجهیزات مراکز درمانی و بهداشتی توسط 59 خیر گنابادی
رئیس مجمع خیرین سلامت گناباد خبر دادتأمین تجهیزات مراکز درمانی و بهداشتی توسط 59 خیر گنابادیرئیس مجمع خیرین سلامت گناباد گفت 59 نفر از خیرین شهرستانهای گناباد و بجستان امسال بخشی از تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی و بهداشتی روستایی و شهری را تأمین کردند محمدجان نیکپور امروز درتوسط مسئول مرکز خدمات درمانی و بهداشتی قزوین برنامههای هفته سلامت در سپاه قزوین تشریح شد
توسط مسئول مرکز خدمات درمانی و بهداشتی قزوینبرنامههای هفته سلامت در سپاه قزوین تشریح شدمسئول مرکز خدمات درمانی و بهداشتی سپاه صاحبالامر عج قزوین برنامههای هفته سلامت را در سپاه این این استان تشریح کرد حبیبالله سیاهکالیمرادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین با اشاطرح بسيج سلامت نوروزي در مراکز بهداشتي و درماني لرستان در حال اجرا است
۴ فروردين ۱۳۹۳ ۹ ۵۲ق ظ طرح بسيج سلامت نوروزي در مراکز بهداشتي و درماني لرستان در حال اجرا است رييس دانشگاه علوم پزشکي لرستان گفت در راستاي ارايه خدمات به مسافران نوروزي طرح بسيج سلامت نوروزي در مراکز بهداشتي و درماني اين استان در حال اجرا است به گزارش خبرگزاري موج کوروش ساکارتقاء کیفی خدمات گردشگری در اردبیل/ نگاه حرفه ای ضرورت توسعه
استانها شمال اردبیل نقی زاده مطرح کرد ارتقاء کیفی خدمات گردشگری در اردبیل نگاه حرفه ای ضرورت توسعه اردبیل – خبرگزاری مهر مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل روند ارائه خدمات گردشگری در این استان را در حال ارتقای کیفی و رو به رشد ارزیابی کرد به گزارش خبرنگار مهر یحیی نقی زادنارضایتی اردبیلی ها از کیفیت خدمات درمانی/ مشکلات قطب گردشگری سلامت کشور
استانها شمال اردبیل گزارش مهر نارضایتی اردبیلی ها از کیفیت خدمات درمانی مشکلات قطب گردشگری سلامت کشور اردبیل – خبرگزاری مهر استان اردبیل در حال حاضر به قطب پذیرش بیماران کشور جمهوری آذربایجان تبدیل شده اما با این وجود نحوه خدمات رسانی و رسیدگی های پزشکی در مراکز درمانی ازتوسعه فعالیتهای کمی و کیفی آموزشی اولویت دانشگاه جامع در سال ۹۳
توسعه فعالیتهای کمی و کیفی آموزشی اولویت دانشگاه جامع در سال ۹۳ توسعه فعالیتهای کمی و کیفی آموزشی اولویت دانشگاه جامع در سال ۹۳ خواهد بود علی معصومیان رئیس مرکز آموزشهای عالی آزاد و خاص دانشگاه جامع در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت سال ۹۳ از سوی رئیمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: ارتقا و تأمین سلامت با اصلاح روشهای زندگی میسر است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ارتقا و تأمین سلامت با اصلاح روشهای زندگی میسر استمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت ارتقا و تأمین سلامت با اصلاح روشهای زندگی میسر است سیدجمال میرموسوی در حاشیه برگزاری کارگروه گرامیداشت هفته سلامت شهرستان سبزوار در گفتوگو باطرح بسیج سلامت نوروزی در مراکز بهداشتی و درمانی لرستان در حال اجرا است
طرح بسیج سلامت نوروزی در مراکز بهداشتی و درمانی لرستان در حال اجرا است خرم اباد - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت در راستای ارایه خدمات به مسافران نوروزی طرح بسیج سلامت نوروزی در مراکز بهداشتی و درمانی این استان در حال اجرا است کوروش ساکی روز یکشنبه در گفت و گو باامام جمعه مهربان: مهربان با مشکلات بهداشتی و درمانی دست و پنجه نرم میکند
امام جمعه مهربان مهربان با مشکلات بهداشتی و درمانی دست و پنجه نرم میکندامام جمعه مهربان خواستار توجه مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان سراب به مشکلات و کمبودهای بهداشتی و درمانی در بخش مهربان شد به گزارش خبرگزاری فارس از مهربان حجت الاسلام و المسلمین جلیل جلیلی امروز در خطبهملت ایران همگام با دولت جهت توسعه و پیشرفت کشور همراه با عدالت گام مینهد
استانها جنوب اصفهان پیام استاندار اصفهان به مناسبت یوم الله 12 فروردین ملت ایران همگام با دولت جهت توسعه و پیشرفت کشور همراه با عدالت گام مینهد اصفهان - خبرگزاری مهر استاندار اصفهان گفت امروز ملت ایران در آغاز دهه چهارم استقرار استقلال آزادی جمهوری اسلامی با تجدید پیمان بآموزش نیروی انسانی رکن ارتقاء کیفیت سوادآموزی است
آموزش نیروی انسانی رکن ارتقاء کیفیت سوادآموزی است یزد - ایرنا - معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد گفت آموزش نیروی انسانی رکن ارتقاء کیفیت سوادآموزی است به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد گفت مرات امین الرعایا ابا اعلام نتایج اولیه انتخابات شهرداریهای ترکیه صورت گرفت سخنرانی «اردوغان» در بالکن ساختمان حزب
با اعلام نتایج اولیه انتخابات شهرداریهای ترکیه صورت گرفتسخنرانی اردوغان در بالکن ساختمان حزب عدالت و توسعه خط و نشانکشی جدید برای فتحالله گولننخستوزیر ترکیه در پی اعلام نتایج اولیه انتخابات شهرداریها و پیروزی حزبش از بالکن حزب عدالت و توسعه در آنکارا برای طرفدارانش سخنرانیپیگیری خدمترسانی به گردشگران نوروزی آذربایجانشرقی با تأکید بر کمیت و کیفیت
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰ ۳۴ معاون عمرانی استاندار و قائم مقام رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر آذربایجانشرقی گفت کمیت و کیفیت خدمترسانی به گردشگران نوروزی از طریق همراهی و هماهنگی همهی دستگاهها و نهادهای مرتبط با موضوع سفر افزایش یافته است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ای-
گوناگون
پربازدیدترینها