تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799539433




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جبهه مقابل نظام سوریه فروپاشیده است/ بشار اسد نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دبیرکل حزب الله لبنان (3 ) جبهه مقابل نظام سوریه فروپاشیده است/ بشار اسد نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه بیروت – ایرنا – دبیرکل حزب الله در ادامه گفت وگو با روزنامه لبنانی « السفیر» با تاکید به اینکه جبهه مقابل نظام سوریه فروپاشیده است، تاکید کرد که « بشار اسد» رییس جمهوری کنونی سوریه در انتخابات آینده ریاست جمهوری این کشور نامزد می شود.


به گزارش ایرنا، « سید حسن نصرالله» در پاسخ به این پرسش که متخصصان تخمین زده اند بازسازی سوریه به 250 میلیارددلار نیاز دارد، چه کسی آن را می پردازد؟ سرنوشت نظام سوریه چه می شود؟ بحث رفتن بشار اسد از قدرت یا ماندنش چه می شود؟ گفت: همه کشورهایی که وضعیت مخالفان در سوریه را نظاره گر هستند ، آماده گفت وگو درباره شروع راه حلی سیاسی برای پایان بحران سوریه نیستند از قطر ، ترکیه ، سعودی و مصر در گذشته تا کشورهای دورتر مانند اروپایی ها و آمریکا، هیچکدام برای شروع یک حل سیاسی آماده نیستند.
اگر در اجلاس سران عرب از راه حل سیاسی سخن گفته می شود و یا کشورهای جهان به ژنو می روند همه ناشی از شکست نظامی معارضان در میدان نبرد بوده است.
تمام مناقشه ها و مذاکرات آنها تنها شخص بشار اسد نیست ، می گویند ابتدا همه نظام سوریه باید تغییر کند و بعد گفت وگو می کنیم اما مطلوب آنها از رفتن نظام سوریه چیست؟ حقیقت آنچه ترکیه و عربستان سعودی و قطر در سوریه می خواهند ، چیست؟ در محاسبات منطقه ای و راهبردی بدنبال چه می گردند؟ باید به موضوع سوریه از این منظر نگاه کرد و باید به موضعیت و مواضع و تاثیرات سوریه در منطقه و نبرد بزرگی که در منطقه جریان دارد، نگاه کرد.
آنها وارد این نبرد شده اند که این واقعیت را تغییر دهند نه اینکه در سوریه دموکراسی و عدالت برقرار و با فساد مبارزه کنند.
این جنگ و همه پول ها و سلاح ها و سروصداها برای تغییر مواضع سوریه و جایگاه آن و طبعا بشار اسد رییس جمهوری این کشور است.
همه این مناقشه ها و دعواها بر سر کل نظام سوریه است و اگر چه راه سختی را در پیش دارند.

** پیشنهادهای به بشار اسد/ او همه را رد کرده است
سید حسن نصرالله در پاسخ به این سئوال که چه پیشنهادهایی به بشار اسد رییس جمهوری سوریه شده است؟ گفت: می دانم که پیشنهادهایی جدی به بشار اسد شده است از جمهل تغییر گرایش سیاسی و قطع روابط دیپلماتیک با ایران ،قطع روابط با جنبش های مقاومت در منطقه ، حل وفصل نهایی و کامل با دشمن اسراییلی اما او همه را رد کرده و بر مواضع خود پایبند مانده است.
این پیشنهادها هم از طرف برخی کشورهای جهان وحتی کشورهای در مطنقه که بظاهر بسیار خشن و تند هستند، ارائه شده است .

** جبهه مقابل نظام سوریه فروپاشیده است
دبیرکل حزب الله در پاسخ به این پرسش ، آیا جبهه مقابل نظام سوریه همچنان بر مواضع خود استوار و منسجم است؟ خاطرنشان کرد:تحولاتی که حاصل شده است این را می گوید که جبهه مقابل نظام سوریه از هم پاشیده و ضعیف شده است.
منظورم جبهه ای است که هدف آن ساقط کردن نظام سوریه بود.
1-به اوضاع داخلی مصر اشاره کنیم، برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری و بدنبال آن سرنگونگی اخوان المسلمین از قدرت در مصر پیامدهایی داشت ، عربستان سعودی درکنار مصر جدید ایستاد و ترکیه و قطر ضد این مصر جدید شدند و در بزرگترین جبهه منطقه ای مقابل نظام سوریه متشکل از مصر ، ترکیه ، قطر و عربستان سعودی شکاف ایجاد شد.
شاهد اختلافات فزاینده در مواضع سعودی و قطر ، سعودی و ترکیه ، مصر بعداز مرسی با ترکیه ، مصر و قطر هستیم و این اولین تحول که مشکلات بزرگی را برای این جبهه ایجاد کرده است.
انعکاس این تحول در موضوع سوریه دیده می شود و آنها اگر چه می گویند در این زمینه هماهنگ هستند اما هیچ نشانه ای که مانند گذشته هماهنگ باشند در عملکرد آنها دیده نمی شود.
2- سوریه در اولویت برنامه های اخوان المسلمین قرار داشت واکنون با تحولات در مصر متوجه داخل شده و مصر در اولویت آنها قرار گرفته است.
3-اختلافات بین سعودی و اخوان در سوریه هویدا است و این از نتایج اوضاع منطقه ای است.
4-مشکلات داخلی در ترکیه
5- تحولات در قطر
6- تحولات در عراق ، عراق هم مانند لبنان سیاست خویشتنداری را برگزید اما شاهد اوضاع این کشور هستیم ، استان های سوری همجوار به مرکز بمب گذاری خودروها تبدیل شده که هر روز در این کشور منفجر می شوند و همچنین شاهد درگیری های دولت عراق و گروه داعش هستیم.
شاهد هستیم که مواضع سیاسی عراق در سال گذشته در اجلاس های وزیران خارجه و سران عرب و اجلاس های دیگر بشدت تغییر کرده است و این تازه روی میز و آشکار است.
در خفا و پشت پرده بسیاری از کشورهای عربی با نظام سوریه تماس برقرار کرده و اعلام کرده اند که با این نظام هستند و گفته اند مقاومت و ایستادگی کن ما با تو هستیم. برخی از این کشورها را می شناسم که در ظاهر با مخالفان هستند اما پنهانی با نظام سوریه در تماس هستند و می خواهند که بسرعت شر عناصر مسلح را کوتاه کند.

** موضع حمایتی روسیه از سوریه محمکتر شده است
دبیرکل حزب الله در باره وضعیت بین المللی بشار اسد گفت : شکی نیست که فضا برای نظام سوریه و بشار اسد بسیار بهتر از گذشته شده است، میان دو اجلاس یک و دو ژنو را مقایسه کنید و حتی موضع روسیه در یکسال اخیر نسبت به گذشته بسیار محکمتر و قوی تر شده است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا انتظار می رود بعداز حوادث کریمه تغییر کند ؟، اظهار داشت: بعد از بحران کریمه معتقدم که مواضع روسیه در قبال سوریه محکمتر هم شده است و این کاملا روشن است.
ما وارد مرحله جدید که مثلا جنگ سرد خوانده می شود، شده ایم و روسیه می خواهد که نقاط قوت و تمرکزش را بیشتر کند و براحتی از امتیازات خود دست نخواهد کشید و حتی بحران کریمه برای سوریه بهتربوده است.
اما شاید بشود به موضوع از ناحیه سلبی نگاه کرد و آن اینکه آیا ممکن است نزاع سیاسی آمریکا و روسیه ، آمریکا و غرب را وادار کند که از خطوط قرمز عبور کنند و برای سوریه ایجاد خطر نمایند؟
من معتقدم که بعید است آمریکا و غربی ها به راهکار نظامی متوسل شوند نه بخاطر درگیری با روسیه بلکه بیشتر بخاطر اوضاع اقتصادی و راهبردهای آمریکا در منطقه ، اوضاع داخلی اروپا ؛ همه اینها به آنها اجازه نمی دهد به راهکار نظامی علیه سوریه فکر کنند.

** بشار اسد نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه
سید حسن نصرالله در پاسخ به این پرسش، آیا بشار اسد در انتخابات آینده ریاست جمهوری سوریه نامزد می شود؟ تاکید کرد که طبیعی است که نامزد شود و من معتقدم نامز می شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا حزب الله با مخالفان نظام سوریه ارتباط دارد؟ گفت: در گذشته ارتباط برقرار بود و هنوز با برخی از شخصیت ها در میان مخالفان نظام سوریه ارتباط وجود دارد.

** اسراییل و آنچه در سوریه جریان دارد
دبیرکل حزب الله لبنان در پاسخ به این پرسش که نقش اسراییل در آنچه در منطقه و سوریه می گذرد ، چیست؟، گفت: از همان ابتدا پیگیری های ما نشان می داد که حالتی از نگرانی در اسراییل وجود دارد
قبل از رخدادهای سوریه ، نگرانی بود اما به مرحله وحشت نرسیده بود ، همایش ها برگزار کردند و از محیط راهبردی و شرایط سخت راهبردی اسراییل در منطقه سخن گفتند و این روند صددرصد به نفع مقاومت و به نفع اسراییل هست یا نه.
می گفتند که یک محوری متشکل از ایران ، عراق ، سوریه ، فلسطین و مصر وجود دارد و با سقوط حسنی مبارک مصر در جایگاه دیگری قرار می گیرد و سپس لیبی و تونس و اینها در ظاهر امر بود و می دیدند که منطقه بطور کامل بسوی این محور گرایش دارد بازهم در ظاهر، در هرصورت حق داشتند که نگران باشند زیرا بسیاری از رهبران احزاب و نیروها و جنبش های موجود در منطقه درحال دستیابی به قدرت در چند کشور منطقه بودند اما اخیرا مواضع آنها تغییر کرده و از دشمنی مطلق با آمریکا به روابط راهبردی و منافع راهبردی با آمریکا رسیده است.
اسراییل در وهله اول دچار نگرانی بسیار شدیدی شده بود حتی در ستاد مشترک ارتش اسراییل خواستار تشکیل تیپ های نظامی ویژه مرزهای جنوبی با مصر شده بودند و همزمان با شروع بحران سوریه قصد داشتند که در ساختار نظامی خود تجدید نظر کنند.
با شروع بحران سوریه ، اسراییل در یک چرخش 180 درجه ای احساس آرامش کرد و مقامات اسراییلی بسرعت گفتند این محوری که از آن می ترسیدیم چندان خطرناک نیست و شبیه خود ما صحبت می کنند.
پیگیری سخنان سیاستمداران ارشد و نظامی ها و نیروهای امنیتی ارشد حتی آنهایی که بازنشسته شده اند بوضوح نشان می داد که اسراییل همه گزینه ها را بجز گزینه ادامه بقای نظام سوریه به ریاست بشار اسد را می پذیرند و با آن کنار می آیند.
آنها می گفتند که نظام سوریه به ریاست بشار اسد نباشد ما با کشور تجریه شده سوریه ، نابودی سوریه ، ادامه جنگ در سوریه تا 20 الی 30 سال هم مشکل نداریم .
اسراییلی ها که با زبان خودشان از گروه های مسلح به عنوان « جهاد جهانی» یاد می کنند، می گفتند جهاد جهانی را به نظام سوریه به ریاست بشار اسد ترجیح می دهیم و این منطق را ارائه می کردند: بسار اسد و نظام سوریه بخشی از محور ایران، عراق ، سوریه ، لبنان و فلسطین است یعنی جنبش های مقاومت و اگر گروه های جهاد عالمی بیایند و بخواهند در سوریه حاکم شوند،
1-جنگ داخلی ما بیان آنها در سوریه ادامه می یابد.
2-ما آنها را در افغانستان تجربه کرده ایم قدرتی برای تشکیل دولت ندارند و در نهایت خطری برای وجود اسراییل محسوب نمی شوند.
3-گروه های جهاد جهانی اولویتشان جنگ با محور(مقاومت) است نه اسراییل ، آنها می خواهند با حزب الله، عراقی ها و ایرانی ها بجنگند حتی جنبش های مقاومت سنی که با آنها بیعت نمی کنند .
اینها سبب خوشحالی و آرامش دشمن صهیونیستی شد و وجودشان باعث تضعیف سوریه و آرامش در اسراییل می شود.
ما از بررسی تحقیقات اسراییلی ها بعداز جنگ سال 2006 و تشکیل کمیته وینوگراد برای پاسخ به این سئوال که راه حل چیست؟ دریافتیم که از آن زمان و حتی قبل از اینکه نامی از « بهار عربی » یا « بیداری اسلامی» و یا « انقلاب های عربی» و یا غیر اینها در میان باشد، اسراییلی ها می گفتند که نمی توانند به چند دلیل وارد جنگ دوم با حزب الله و یا جنگ با ایران شوند.

آنها می گفتند که تنها راه حل فراروی اسراییل این است که حلقه میانی محور مقاومت یعنی سوریه را باید بزنند اما نمی دانستند که چگونه باید جنگ علیه سوریه را شروع کنند و با شروع بحران سوریه در این خصوص به آرامش دست یافتند

** افزایش روز به روز نگرانی اسراییل
دبیرکل حزب الله در پاسخ به این پرسش ، آیا بعداز 3 سال هنوز این آرامش در اسراییل وجود دارد؟ تصریح کرد: امروز اسراییلی ها هنگام بررسی محیط راهبردی پیرامون اسراییل برخلاف دو سه سال گذشته می گویند که دیگر با مصر مشکلی ندارند، سوریه و فلسطین در نتیجه درگیری های داخلی اوضاع بسیار سختی دارند و محور مقاومت با مشکلی بزرگ مواجه است اما اگر چه امت های عربی و اسلامی از فلسطین گاهی غافل شده اند اما همواره فلسطین در سخنرانی ها و اجلاس ها حضور دارد ، امروز فلسطینی مشکلات زیادی از جمله در غزه وجود دارد.
اجازه دهید بگوییم که سردی در روابط بین حماس و محور مقاومت با ایران و حزب الله وقطع کامل روابط با سوریه همه اینها موثر بوده است.
بطور کلی اسراییل هنگامی که به منطقه می نگرد و به اصطلاح خودش به محیط راهبردی می نگرد به این نتیجه می رسد که نسبت خطرها و تهدیدها در مقایسه با سه سال گذشته کمتر شده است اما اینگونه نیست .
اکنون اسراییل در منطقه با یک مشکل بزرگ و واقعی به نام ایران مواجه است که هرگونه تفاهم ، نزدیکی و حل اختلافات آن با غرب به نگرانی این رژیم می افزاید و همواره آمریکایی ها تلاش می کنند که به آن قوت قلب بدهند و به آن اطمینان ببخشند.
اسراییل هرگاه جهان از پرونده هسته ای سخن می گوید ، خواستار بررسی قدرت موشکی ایران می شود.
1-در خصوص مقاومت لبنان ، هنگامیکه اسراییل از موانع سخن می گوید ، ادعا می کند که تحولات در سوریه بشار اسد را ترغیب کرده تا به حزب الله سلاح بدهد و این ادعا را به دلیل ترس از ایجاد توازن قوا در منطقه بیان می کند و می گوید این خط قرمز است و اجازه تحقق آن را نمی دهیم و این بهانه ها را برای توجیه همه اقدامات خود بیان می کنند که اصلا صحیح نیستند.
2- صحیح است که اسراییل ممکن است حضور حزب الله در سوریه را عاملی تحریک کننده بداند اما بیشتر نگران افزایش قدرت و سطح کارشناسی و تجربه های رزمی حزب الله است.

** نگاه اسراییل به الجلیل است
دبیرکل حزب الله گفت که اسراییل همه آنچه را در القصیر گذشت از الف تا یای آن را با جزئیات می داند و بخوبی آن را آنالیز کرده است اما هیچ شکی وجود ندارد که حزب الله در هر جایی که نیاز باشد حاضر می شود از القصیر تا القلمون یا دمشق و اینها در کنار نیروهای ارتش سوریه است.
اکنون اسراییل بطور کامل تجربیات حزب الله در سوریه را کنترل و نظارت می کند تا اگر روزی با لبنان وارد جنگ شد بتواند از آنها استفاده کند.
اسراییل بشدت نگران پیروزی محور مقاومت در سوریه است و آن را بسیار روشن می بیند و از پیروزی مقاومت بارها سخن گفته اند، انها نگران پیروزی بشار هستند و همه اینها روابط اسراییل با گروه های مسلح در استان قنیطره سوریه را تفسیر و توجیه می کند و اینکه چرا به آنها کمک های پزشکی می کنند.
داستان از کمک های پزشکی فراتر رفته و اسراییلی ها به صراحت از مسلح کردن و آموزش دادن عناصر مسلح سخن می گویندو حتی برخی حملات هوایی اسراییل در حمایت از این عناصر صورت می گیرد.
دبیرکل حزب الله تاکید کرد که حزب الله همان جایی که باید باشد ، حاضر می شود و هست.
ادامه دارد ...
خاورم ** 1324
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن