تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833229388
بازتاب قطعنامه ضد ایرانی اروپا؛ از انتقاد شدید ظریف تا اعتراض تند لاریجانی
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
بازتاب قطعنامه ضد ایرانی اروپا؛ از انتقاد شدید ظریف تا اعتراض تند لاریجانی
ظریف: «پارلمان اروپا در شان و جایگاه اخلاقی نیست که بتواند در رابطه با وضعیت دیگر کشورها اعلام نظر کند...دولت اجازه نخواهد داد هیچ هیات پارلمانی از اروپا با شروطی که در قطعنامه اخیر پارلمان اروپا آمده است، به ایران سفر کند.»
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا، خشم مسؤولین و مردم ایران را برانگیخته است. در تازه ترین واکنش ها، وزیر امور خارجه، رئیس مجلس، دکتر حداد عادل و دکتر ولایتی این قطعنامه و دخالت در امور داخلی ایران را محکوم کردند. بخشی از واکنش های مقامات ایرانی در سایت های فارسی زبان دولت های غربی، بازتاب یافت: سایت بی بی سی فارسی(bbc persian) وابسته به دولت انگلستان با پوشش دادن بخشی از سخنان دکتر محمد جواد ظریف و با تیتر "ظریف: شروط هیاتهای اروپایی برای سفر به ایران را نمیپذیریم" نوشته است: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران امروز در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: «دولت اجازه نخواهد داد هیچ هیات پارلمانی از اروپا با شروطی که در قطعنامه اخیر پارلمان اروپا آمده است، به ایران سفر کنند.»
آقای ظریف گفت: «پارلمان اروپا در شان و جایگاه اخلاقی نیست که بتواند در رابطه با وضعیت دیگر کشورها اعلام نظر کند.»
پارلمان اروپا هفته گذشته قطعنامهای را درباره رابطه با ایران تصویب کرد که در آن ضمن استقبال از برخی از تغییرات در ایران و پشتیبانی از توافق ژنو، از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد شده بود. در این قطعنامه اشاره شده بود که انتخابات ریاستجمهوری اخیر ایران منطبق با استانداردهای دموکراتیک نبوده است.
در بخشی از این قطعنامه از هیاتهای پارلمانی اروپایی که به ایران سفر میکنند خواسته شد که با مخالفان حکومت و فعالان جامعه مدنی دیدار کنند.
این قطعنامه شامل توصیه هایی به کشورهای عضو اتحادیه اروپا در رابطه با ایران است و جنبه اجرایی ندارد.
پیش از این دیدار کاترین اشتون با نرگس محمدی و گوهر عشقی و همچنین دیدار یک هیات پارلمانی اروپایی با جعفر پناهی و نسرین ستوده، انتقاد مقامهای محافظهکار ایران را برانیگخته بود.
سایت رادیو فردا(radiofarda) متعلق به دولت آمریکا با تیتر "ادامه واکنش های مقامات ایرانی به قطعنامه پارلمان اروپا" نوشته است: وزیر امور خارجه، رئیس مجلس و دو مشاور رهبر جمهوری اسلامی، پارلمان اروپا را به دلیل اعتراض به وضعیت حقوق بشر در ایران به باد انتقاد گرفتند. محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حاضر شد و گفت که «پارلمان اروپا در شأن و جایگاه اخلاقی نیست که بتواند در رابطه با وضعیت دیگر کشورها اعلام نظر کند.» آقای ظریف افزود که «اروپاییها باید بدانند ملت بزرگ و متمدن ایران خواهان تعاملی مبتنی بر احترام متقابل و از موضع برابر با دیگر کشورهاست و برخوردهای توهینآمیز و مداخلهآمیز هیچ جریان و کشوری را بر نخواهد تافت.»
وزیر امور خارجه ایران، قطعنامه اخیر پارلمان اروپا را تلاشی از سوی "جریانات صهیونیستی" برای "برهم زدن روند حل و فصل مسئله هستهای ایران و ۱+۵" توصیف کرد.
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در اولین جلسه علنی مجلس در سال ۹۳، قطعنامه پارلمان اروپا را "بیانیه سیاسی، تحمیل ریاضت منفی و پریشانگویی" توصیف کرد.
آقای لاریجانی با اشاره به بخشهایی از قطعنامه پارلمان اروپا که در آن بر تمایل این اتحادیه برای همکاری با ایران در مسائلی مانند پرونده هستهای و صلح و ثبات در خاورمیانه تاکید شده بود، گفت: «هیچ عاقلی که قصد آنگونه همکاریهای گستردهای را دارد، اینگونه حرفهای سخیف و بیپایه را مطرح نمیکند. این میانمایگی و پریشانی است.»
انتقاد پارلمان اروپا از وضعیت نامساعد همجنسگرایان و دیگر اقلیتهای جنسی در ایران، از مهمترین موارد اعتراض تند آقای لاریجانی به این قطعنامه بود. او خطاب به اروپاییها گفت: «صد بار اگر بیانیه بدهید که همجنسبازان بتوانند آزادانه ازدواج کنند جز تنفر در ملت ایران نسبت به فرهنگ غرب چیزی برای خود دست و پا نمیکنید.»
علی لاریجانی گفت: «این بیانیه نشان داد نویسندگان آن حداقل برخی تاملات متفکران خود را هم نادیده گرفتهاند که به فرهنگ ملت ما خرده گرفتهاند که چرا قاچاقچیان مواد مخدر اعدام میشوند یا درباره حقوق زنان یا سایر وجوه در مورد ادیان ساختگی مسیر حرکت ملت ایران را مخالف استانداردهای خود دانستهاند. طرح سطحی اینگونه مباحث اگر خیلی حسن ظن داشته باشیم یک کجخلقی دموکراتیک است.»
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: «اگر قرار باشد چنین مبادی غلطی را به فرض که استاندارد شما باشد بپذیریم چه پاسخی به نهضت محمدی بدهیم؟»
آقای لاریجانی نیز مشابه وزیر امور خارجه، گفت که «شاید مناسب نباشد پارلمان اروپا تحت تاثیر تروریسم دولتی صهیونیسم، اطلاعات غلط را پایه قضاوت خود قرار دهد.»
«به هیچ وجه زیربار این فشارها نخواهیم رفت»
علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر جمهوری اسلامی در امور بینالملل هم در واکنش به قطعنامه پارلمان اروپا گفت: «هر کشوری که بخواهد مستقل باشد و از ارزشهای تحمیلی غربی تبعیت نکند متهم میشود که حقوق بشر را رعایت نکرده است.»
آقای ولایتی در پاسخ به پرسش خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی (ایرنا)، درباره اینکه آیا طرح مجلس برای متوقفشدن مذاکرات هستهای در واکنش به قطعنامه پارلمان اروپا در آستانه مذاکرات هستهای درست است؟ اظهار کرد: «نظر من به عنوان یک شهروند ایرانی این است که ما به هیچ وجه عزت خود را وجهالمصالحه قرار نمیدهیم.»
او تاکید کرد که «ما خودمان در مورد مصالح و منافع ملیمان تصمیم میگیریم و به هیچ وجه زیربار این فشارها نخواهیم رفت.»
پیش از این، تعدادی از نمایندگان مجلس، طرحی دوفوریتی برای توقف مذاکرات هستهای با قدرتهای جهانی در واکنش به قطعنامه اخیر پارلمان اروپا آماده کرده بودند.
حسین سبحانینیا، عضو هیئت رئیسه مجلس، ۱۷ فروردین به خبرگزاری "خانه ملت" گفت که این طرح هنوز به هیئت رئیسه ارائه نشده اما سهشنبه ۱۹ فروردین و پس از تکمیل امضاها، دو فوریت آن در مجلس به رای گذاشته خواهد شد.
«ما مسلمانیم و اعتقادات خود را داریم» غلامعلی حدادعادل، مشاور ویژه رهبر جمهوری اسلامی و نماینده تهران در مجلس نیز با استقبال از بخشهایی از قطعنامه پارلمان اروپا درباره به نتیجه رساندن پرونده هستهای ایران از طریق مذاکره، رفع تحریمهای اروپا علیه ایران و توسعه روابط سیاسی و اقتصادی دو جانبه، بخش دیگری این قطعنامه درباره حقوق بشر و انتخابات ریاست جمهوری را "تأسفبار" توصیف کرد.
به گزارش ایسنا، آقای حدادعادل در نطق خود در جلسه یکشنبه ۱۷ فروردین مجلس، گفت که «از این بیانیه به خوبی معلوم میشود که اروپاییان هنوز خلق و خوی استعماری قرنهای هجدهم و نوزدهم را فراموش نکردهاند.»
مشاور ویژه رهبر جمهوری اسلامی افزود: «در بیانیه اتحادیه اروپا از جمهوری اسلامی ایران مکررا خواسته شده تا استانداردهای اتحادیه اروپا را در شئون مختلف رعایت کند و ما از اتحادیه اروپا میپرسیم کجا ثابت شده است که مردم دنیا باید استانداردهای اروپا را رعایت کنند و چه کسی گفته است که ارزشها و هنجارهای شما مطلق است و دیگران باید دنبالروی شما باشند؟»
غلامعلی حدادعادل خطاب به اروپاییها افزود: «ما مسلمانیم و اعتقادات خود را داریم و از این اعتقادات منطقاً و با استدلال دفاع میکنیم و حاضریم با دیگران در باب احکام اسلامی گفتوگو کنیم اما حاضر نیستیم از اعتقادات خود بر اساس بیانیههای شما دست برداریم.»
پیش از این نیز تعدادی دیگر از مقامهای ارشد نظامی و سیاسی ایران، از قطعنامه اخیر پارلمان اروپا به شدت انتقاد کرده بودند.
پیشنویس این قطعنامه از اتحادیه اروپا میخواهد که تا پایان سال جاری میلادی در تهران دفتر نمایندگی افتتاح کند.
بازگشایی دفتر نمایندگی به گفته این قطعنامه میتواند بر سیاستهای تهران تاثیر گذاشته، از گفتوگو بر سر مسائلی مانند حقوق بشر و حقوق اقلیتها حمایت کند.
در مورد برنامه اتمی، با استقبال از توافق شکلگرفته در ژنو در سوم آذر ماه سال گذشته، از طرفها خواسته است تا با حضوری سازنده در گفتوگوها طی زمان مقرر به توافق نهایی دست پیدا کنند.
به گفته این قطعنامه زمانی که ماهیت صلحآمیز برنامه اتمی ایران با رسیدن به توافقی راستیآزمایی شود، آنگاه تحریمها علیه تهران باید رفتهرفته برداشته شوند.
این قطعنامه از آزادی برخی از زندانیان عقیده در ایران استقبال کرده و خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی از جمله فعالان حقوق بشر، فعالان سیاسی، اتحادیهای و کسانی که در پی اعتراضات سال ۱۳۸۸ دستگیر شدند، شده است.
کمیته روابط خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به منشور حقوق شهروندی تهیه شده در دولت حسن روحانی در عین حال «نگرانی عمیق» خود را از گزارشها در مورد مسائلی مانند «شکنجه»، «روند قضایی ناعادلانه» یا «اعدامها» در ایران ابراز کرده است.
این قطعنامه از گفتوگوی سطح بالا در مورد مسائل حقوق بشری در ایران حمایت کرده و از جمله معتقد است این موضوع باید بخشی از چهارچوب روابط آینده میان اتحادیه اروپا و ایران باشد.
این پیشنویس از اتحادیه اروپا خواسته است از فعالیت گزارشگر ویژه حقوق بشر در مورد ایران حمایت کند، از ایران خواسته تا به احمد شهید، گزارشگر ویژه، فورا و بدون قید و شرط روادید ورورد به خاک این کشور را بدهد یا خواستار تعلیق اعدام شده است.
در این پیشنویس تاکید شده است که همه هیئتهای نمایندگی اتحادیه اروپا که به ایران میروند باید متعهد شوند که با مخالفان سیاسی یا فعالان جامعه مدنی دیدار کرده به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشند.
سایت دویچه وله(dw.de) وابسته به دولت آلمان هم با تیتر "طرح دو فوریتی در مجلس ایران برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا" واکنش های داخلی به دخالت پارلمان اروپا در امور داخلی ایران را آن طور پوشش داده است: در واکنش به قطعنامه سوم آوریل پارلمان اروپا در باره ایران، گروهی از نمایندگان اصولگرای مجلس طرح دو فوریتی ارائه دادهاند که در آن راهبردهای دولت جمهوری اسلامی برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا تشریح شده است. طرح "راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با پارلمان اروپایی" ادامهی واکنش نمایندگان اصولگرای مجلس و دیگر مقامهای ایران به قطعنامهی پارلمان اروپا در باره این کشور است که روز سوم آوریل (۱۴ فروردین ۱۳۹۳) تصویب شد. پارلمان اروپا در این قطعنامه به کشورهای اروپایی برای تنظیم روابط خود با جمهوری اسلامی ایران توصیههایی کرده است.
در طرح دو فوریتی نمایندگان مجلس ایران آمده است: «پارلمان اروپا با تصویب قطعنامهای مداخلهجویانه و مغرضانه در روز سوم آوریل ۲۰۱۴ میلادی و با غیردموکراتیک خواندن انتخابات یازدهم ریاست جمهوری و زیرسوال بردن وضعیت حقوق بشر و متهم کردن ایران به نقض مداوم حقوق اساسی تاکید بر ایجاد نمایندگی اتحادیه اروپا تا پایان سال ۲۰۱۴ میلادی در تهران به عنوان ابزاری کارآمد برای تاثیرگذاری در سیاستهای ایران، زیرسوال بردن دستگاه قضایی در زمینه مبارزه با موادمخدر و قاچاقچیان، درخواست آزادی زندانیان به اصطلاح سیاسی، مدافعان حقوق بشر و محکومان فتنه و موافقت با ازدواج همجنسبازان، صحنه جدیدی را پیش روی قرار داده است.» در بند دیگری از این طرح آمده است: «هیچ مقام و هیئت اروپایی نمیتواند بدون هماهنگی و اخذ مجوز از دولت جمهوری اسلامی ایران با افراد حقیقی و حقوقی ایرانی در ایران ملاقات و دیدار داشته باشد.» 444
۱۳۹۳/۱/۱۸ - ۰۹:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]
صفحات پیشنهادی
سفیر پاکستان به وزارت خارجه رفت/ اعتراض شدید تهران به اسلامآباد درباره عدم آزادسازی مرزبانان ایرانی
سفیر پاکستان به وزارت خارجه رفت اعتراض شدید تهران به اسلامآباد درباره عدم آزادسازی مرزبانان ایرانیوزارت خارجه ایران مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به حوادث تروریستی عدم آزادسازی مرزبانان ایرانی و فقدان کنترل کافی مرزها توسط نیروهای پاکستان به سفیر این کشور در تهران اعلام کرد بواکنش ظریف به قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا
واکنش ظریف به قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپاوزیر امور خارجه گفت قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها علیه کشورمان نمیشود محمد جواد ظریف شامگاه پنچشنبه در دیدار با آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد اظهار کرد بی تردید قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افهیئت ایرانی شام کاری ظریف و اشتون را در اعتراض به دیدارهای هماهنگنشده اشتون در تهران لغو کرد
هیئت ایرانی شام کاری ظریف و اشتون را در اعتراض به دیدارهای هماهنگنشده اشتون در تهران لغو کرد شام وزیر امور خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اعتراض به دیدارهای هماهنگنشده اشتون در تهران توسط هیات ایرانی لغو شد به گزارش نامه نیوز شام کاری محمدجواد ظریف و کاترینانتقاد شدید ظریف از غرب
انتقاد شدید ظریف از غرب وزیر امور خارجه کشومان درباره نگاه غرب ضد ایران در حوزه حقوق بشر گفت اگر مردم ایران احساس کنند بیگانگان قصد مداخله در امور داخلی این کشور و تحمیل عقاید خود را دارند به شدت واکنش نشان خواهند داد و تحریم ها نیز هیچ تاثیری بر اراده آنها نخواهد گذاشت به گزانتقاد شدید مسکو از قطعنامه ضدروسی پارلمان اروپا
انتقاد شدید مسکو از قطعنامه ضدروسی پارلمان اروپاوزارت امور خارجه روسیه قطعنامه پارلمان اروپا در مورد اوکراین که آشکارا جنبه ضدروسی دارد را برخلاف واقعیات رخ داده در این کشور دانسته و نتیجهگیری انجام شده در آن را نادرست و ناعادلانه ارزیابی کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رانتقاد شدید یک امام جمعه از تندروها
یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۴ امام جمعه شمیرانات معتقد است تندروی به عنوان یک اهرم فشار برای پیشبرد اهداف سیاسی در دو جبهه موسوم به اصلاح طلبی و اصولگرایی مورد استفاده قرار می گیرد به گزارش ایسنا حجت الاسلام محسن دعاگو عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با خبرآنلاین با انتقادمحمدمهدی تقوی قطعنامه ضدایرانی اروپا؛ نتیجه عقبنشینیها مقابل غرب
محمدمهدی تقویقطعنامه ضدایرانی اروپا نتیجه عقبنشینیها مقابل غرببرخی افراد در دولت و رسانهها تا کی میخواهند با عقبنشینیهای پیاپی منتظر روی خوش نشان دادن کدخدا و دور و بریهایش باشند آیا هنوز باورشان نشده کدخدا به چیزی جز نابودی ایران و ایرانی راضی نمیشود اتحادیه اروپااواکنش ظریف به یک قطعنامه ضد ایرانی
واکنش ظریف به یک قطعنامه ضد ایرانی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت دولت اجازه نخواهد داد هیچ هیات پارلمانی از اروپا با شروطی که در این قطعنامه پارلمان اروپا آمده است به ایران سفر کنند خبرگزاری مهر محمد جواد ظریفانتقاد کوهنورد ایرانی از وزیر ورزش/ نگذاشتند به رکورد جهانی برسم
ورزشی سایر حوزه ها در گفتگو با مهر عنوان شد انتقاد کوهنورد ایرانی از وزیر ورزش نگذاشتند به رکورد جهانی برسم تنها هیمالیانورد ایرانی که تاکنون دوازده قله بالاتر از هشت هزار متری در سطح جهان را فتح کرده با اشاره به مهیا نشدن شرایط مالی لازم برای صعود به دو قله دیگر و ثبت رکوردظریف: قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها نمیشود
ظریف قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها نمیشود سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت وزیر امور خارجه گفت قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها علیه کشورمان نمیشود محمد جواد ظریف شامگاه پنچشنبه در دیدار با آیتالله علانتقاد شدید مسکو از قطعنامه ضدروسی
انتقاد شدید مسکو از قطعنامه ضدروسی وزارت امور خارجه روسیه قطعنامه ضدروسی پارلمان اروپا در مورد اوکراین که در آن نتیجه گیری غیرواقعی از اتفاق رخ داده در این کشور صورت گرفته را نادرست و ناعادلانه ارزیابی کرده است فارس وزارت امور خارجه روسیه قطعنامه پارلمان اروپا در مورد اوکراینانتقاد علی لاریجانی از پایان بندی سریالهای ایرانی
تاریخ انتشار 4 فروردین 1393 ساعت 12 46 | شماره خبر 1430023471008954936 علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در بخشهایی از گفت وگوی خود با ویژه نامه نوروزی جام جم از پایان سریالهای ایرانی انتقاد کرده است لاریجانی دراین باره گفته است کلا این سریالهای جمهوری اسلامی یک ایرادروحانی و لاریجانی آزادی مرزبانان ایرانی را تبریک گفتند
سیاسی دولت روحانی و لاریجانی آزادی مرزبانان ایرانی را تبریک گفتند حجت السلام حسن روحانی رئیس جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس در پیامی جداگانه آزادی مرزبانان گروگان گرفته شده را به مردم و مقام معظم رهبری تبریک گفتند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوریانتقاد شدید ظریف از برخوردهای دو گانه حقوق بشری غرب
سیاسی سیاست خارجی گزارش خبرنگار اعزامی مهر به وین انتقاد شدید ظریف از برخوردهای دو گانه حقوق بشری غرب وزیر امور خارجه ضمن اشاره به توجه خاص و اهتمام دولت جدید نسبت به حقوق مردم برخوردهای دوگانه غرب با موضوع حقوق بشر را بشدت مورد نقد قرار داده و با تاکید بر سیاسی بودن اکثرمستندی ایرانی در جشنواره اینواروفیلم اسلواکی
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون مستندی ایرانی در جشنواره اینواروفیلم اسلواکی یک مستند از تولیدات صدا و سیما به جشنواره اینواروفیلم اسلواکی راه یافت به گزارش خبرگزاری مهر از میان آثار ارسالی اداره مبادلات و جشنوارههای بینالمللی مركز امور بین الملل به جشنواره محیط زیستلاریجانی:قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا سخیف و نسنجیده بود/تورم و بیکاری شرایط نامطلوبی را ایجاد کرده است
لاریجانی قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا سخیف و نسنجیده بود تورم و بیکاری شرایط نامطلوبی را ایجاد کرده است رئیس مجلس شورای اسلامی قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا را سخیف و نسنجیده توصیف کرد به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه 16 فروردینماه در دیدار نوروزی بانتقاد تند زاکانی از روحانی؛ از شعارهای انتخاباتی عبور کرده اید
انتقاد تند زاکانی از روحانی از شعارهای انتخاباتی عبور کرده اید مدیر مسئول نشریه پنجره به انتقاد از بستهشدن رسانههای منتقد در دولت روحانی پرداخت و گفت اقدام شبههانگیز اخیر علاوه بر عبور از شعارهای انتخاباتی در جهت محدود کردن فضای سیاسی کشور و مخالفان است به گزارش سرویس گیشه-
گوناگون
پربازدیدترینها