تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814711498




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واقعی کردن تعرفه‌های درمانی در سه نوبت باید انجام گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > اصفهان حیدرپور در گفتگو با مهر:
واقعی کردن تعرفه‌های درمانی در سه نوبت باید انجام گیرد
اصفهان- خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: بدنبال اجرای فاز دوم طرح هدفمند کردن یارانه‌ها مسئله واقعی کردن تعرفه‌های درمانی از منابع حاصل هدفمندی در حالی مطرح شده که به دلیل عملکرد نامطلوب دولت گذشته هیچگاه اختصاص 10 درصد از این منابع محقق نشد.



 عوض حیدرپور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اختصاص 10 درصد از اجرایی کردن فاز اول منابع هدفمند کردن یارانه‌ها در سال 91 برابر با 30 هزار میلیارد تومان برآورد شد که براساس مصوبه قانون باید 3 هزار میلیارد آن به بخش سلامت اختصاص می‌یافت، محقق نشدن این مصوبه قانونی را در وضعیتی که دولت دهم تمام بودجه هدفمندی یارانه‌ها را به تمام دهک‌ها از فقیر تا غنی توزیع کرد را امری عادی دانست و گفت: اجرایی کردن فاز دوم هدفمندی با حذف برخی از گروهک‌های متمول و ثروتمند جامعه و اختصاص آن به بخش سلامت امری پسندیده‌ است.

وی در این خصوص که واقعی کردن تعرفه‌های درمانی در زمانی که سالهاست دولت‌های مختلف نتوانستند این آرمان جامعه پزشکی را به تحقق برسانند و هنوز اقدامی در جهت قوی شدن بیمه‌های درمانی صورت نگرفته امکانپذیر است یا خیر، بیان داشت:  واقعی کردن تعرفه‌ها در یک نوبت و آن هم تا آخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه امکان‌پذیر نیست.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این راستا دولت لازم است طرح را در سه نوبت و تا پایان سال 95 به صورت تدریجی انجام دهد.

وی در این ارتباط که "واقعی کردن تعرفه‌های درمانی در صورتی که هنوز بیمه قوی را شاهد نیستیم چطور امکانپذیر است"، افزود: اینکه بودجه بخش سلامت هرساله به سازمان‌های بیمه‌گر واریز و وزارت بهداشت مجری بهداشت و درمان است امری درستی است و عمده مشکلاتی که در حوزه سلامت شاهدیم به دلیل عمل نکردن بیمه‌ها به تعهدات خود است.

حیدرپور گفت: بیمه‌ها موظف به پرداخت بر اساس صورت حساب بیمارستان‌ها هستند و بیمار لازم است تنها حق فرانشیز را بپردازد.

وی بیان داشت: این در صورتی است که نماینده سازمان‌های بیمه‌گر در بیمارستان‌ها به هنگام مشاهده صورت حساب روی بسیاری از هزینه‌های بیمارستانی خط می‌کشد و همین می‌شود که مدیران بیمارستان مردم را مجبور به جبران این هزینه‌ها می‌کنند.

 


۱۳۹۳/۱/۱۸ - ۰۹:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن