واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار لرستان: فرهنگ متغیر اصلی و زیربنایی برای رشد و توسعه اقتصادی است خرم آباد - ایرنا - استاندار لرستان با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان ˈاقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ گفت: مقوله اقتصاد زیربنای توسعه است و دراین میان، فرهنگ پارامتر اصلی و زیربنایی برای رشد و توسعه اقتصادی محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، ˈهوشنگ بازوندˈ روز یکشنبه در جمع معاونین و مدیران ستادی استانداری لرستان، افزود: شعار محوری و سیاست کلی سال جاری که در قالب نامگذاری سال از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شده، نسخه ای شفابخش برای رشد اقتصادی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور است.
وی اظهار کرد: این نامگذاری متناسب با نیازها و شرایط روز جامعه بوده و تلاش برای تحقق این مهم براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب لازمه دستیابی به اقتصادی پویا و توسعه یافته است.
استاندار لرستان در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و لزوم تلاش همه جانبه و جهادی در عرصه های اجرایی و مدیریتی کشور برای رفع مشکلات پیش رو، افزود: عزم و اراده ملی در سطح جامعه و تلاش جهادی مدیران و کارگزاران نظام در حوزه های اجرایی به طور یقین موجب رشد شاخص های فرهنگی و در نهایت توسعه و رونق بخش های اقتصادی کشور خواهد شد.
*مدیریت جهادی به معنای نفی مدیریت سعی و خطاست
بازوند اظهار کرد: مدیریت جهادی به معنای نفی مدیریت سعی و خطاست که کارها باید در چارچوب یک برنامه کاملا علمی و کارشناسی شده مدون طراحی و عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه مدیریت جهادی همان مدیریت اعتقادی است، افزود: مهم ترین رویکرد ما در سطح استان لرستان ، ترویج و نهادینه کردن مدیریت جهادی در عرصه های اجرایی و خدمت رسانی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار محوری سال جدید است.
* لزوم اجرای دقیق مرحله دوم هدفمندی یارانه ها
استاندار لرستان در ادامه به اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها در کشور اشاره کرد و گفت: اجرای این مرحله از قانون هدفمندی یارانه ها با توجه به شرایط فعلی اقتصاد کشور، امری لازم و ضروری است.
بازوند گفت: انصراف خانوارهایی که به لحاظ مالی نیازی به دریافت یارانه نقدی ندارند موجب اجرای دقیق قانون هدفمندی و هزینه کرد درآمدهای حاصله در بخش های تولید، خدمات، بهداشت برای توسعه و رونق کشور و بهبود سطح معیشت، رفاه و خدمات ارائه شده به مردم خواهد شد.
بازوند همچنین خواستار فرهنگ سازی و اطلاع رسانی دقیق و موثر رسانه ها، نخبگان و صاحبنظران در خصوص اثرات و مزایای مهم اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها و لزوم همراهی و همکاری مطلوب مردم با دولت در راستای رفع مشکلات اقتصادی و خدمت رسانی بهینه به مردم شد.
* زمینه سازی برای مشارکت فعال و موثر بخش خصوصی در عرصه های اقتصادی
نماینده عالی دولت در لرستان گفت: دراین راستا ضرورت دارد،زمینه و بستر مناسب برای جذب سرمایه های بخش خصوصی و مشارکت فعال بخش خصوصی در عرصه های تولیدی و صنعتی کشور به خوبی فراهم شود چراکه یکی از راهکارهای اصلی برای رشد و توسعه اقتصادی کشور، استفاده از ظرفیت و توان بخش خصوصی در مسیر رشد و توسعه پایدار است.
استاندار لرستان در ادامه با تاکید بر فراهم کردن بستر مشارکت بخش خصوصی در روند رشد و توسعه استان، گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که بخش خصوصی به عنوان موتور محرکه اقتصادی استان وارد میدان کار شود.
وی تاکید کرد: بدون همراهی و جلب سرمایه های داخلی و خارجی بخش خصوصی نمی توان تنها از طریق منابع و اعتبارات دولتی، شرایط برای رشد و توسعه اقتصادی و تامین و ایجاد زیرساخت های مناسب برای توسعه همه جانبه استان را فراهم کرد.
استاندار لرستان با اشاره به نرخ بالای بیکاری در لرستان، گفت: تولید ثروت از طریق جذب سرمایه های بخش خصوصی و رونق بخشی به عرصه های تولید و فضای کسب و کار راهکار اصلی برای ایجاد فرصت های شغلی و کاهش نرخ بیکاری در لرستان است.
بازوند گفت: درهمین ارتباط، تلاش برای تکمیل و اجرای کامل طرح ها و پروژه های نیمه تمام استان که به عنوان یکی از موانع رشد و توسعه اقتصادی موجب هدر رفتن بخشی از سرمایه ها و منابع موجود شده نیز از دیگر اقدامات مهم مدیریت اجرایی استان لرستان در سال جاری است.
* تشکیل شورای راهبردی شناسایی مولفه های اقتصاد مقاومتی در استان
وی اظهار کرد: از سوی دیگر، ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به خوبی بستر کار برای فعالیت و مشارکت همه جانبه به ویژه سرمایه گذاران بخش خصوصی را برای بهبود شرایط اقتصادی کشور را فراهم کرده است.
بازوند گفت: شناسایی مولفه های اقتصاد مقاومتی در استان امری مهم و ضروری است که دراین راستا شورای راهبردی تدوین مولفه های اقتصاد مقاومتی در استان با حضور کارشناسان، صاحبنظران و اساتید دانشگاه تشکیل شده است.
وی افزود: شناسایی و بهره مندی از ظرفیت ها و قابلیت های داخلی استان از جمله صنعت گردشگری، بخش کشاورزی، نیروی انسانی ماهر و توانمند از جمله مولفه های مهم و موثر تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است که باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
استاندار لرستان در ادامه اجرای هرچه سریعتر پروژه های عمرانی و زیربنایی استان از جمله سدها، راه آهن ها، بخش حمل و نقل، توسعه باغات، اجرای طرح های نوین بخش کشاورزی، توسعه فرودگاه و ایجاد زیرساخت های لازم برای رشد و توسعه اقتصادی را از جمله اولویت های اجرایی استان لرستان در سال 93 برشمرد.
1625
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]