تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816287827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبودهای اتحادیه اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کمبودهای اتحادیه اروپا تهران - ایرنا - روزنامه جمهوری اسلامی در سر مقاله روز شنبه با عنوان « کمبودهای اتحادیه اروپا» به قطعنامه ضد ایرانی مصوب در پارلمان اروپا اشاره کرد و نوشت:اتحادیه اروپا و سازمان ملل باید قبل از ورود به مقوله حقوق بشر، کمبودهای خود را جبران کنند، در غیر این صورت هیچکس به ادعاهای آنها اعتنائی نخواهد کرد.


در این مطلب آمده است: اتحادیه اروپا با تصویب قطعنامه ای ضدایرانی نشان داد کمبودهای فراوانی در تشخیص واقعیت ها و انتخاب راهبرد صحیح برای تعامل با جهان دارد.
در این قطعنامه، که تازه ترین موضعگیری اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود، علاوه بر دخالت آشکار در امور داخلی ایران، خواسته هائی مطرح شده که نه در چارچوب قوانین بین المللی می گنجند و نه با شئون انسانی ملت ها منطبق هستند.
از جمله این خواسته ها، دادن آزادی عمل به همجنس بازان است، اقدامی که تعالیم تمام ادیان الهی آن را حرام می دانند و حتی در خود کشورهای اروپائی نیز اکثر دولت ها آن را ممنوع اعلام کرده و بقیه دولت ها نیز بر زشت بودن آن تأکید دارند.
جالب اینکه همان معدود کشورهای اروپائی که همجنس بازی را ممنوع اعلام نکرده اند نیز با مخالفت و اعتراض مردم مواجه شده و به خاطر بی تفاوتی در برابر این فعل حرام، زیر سؤال قرار دارند.
این مخالفت ها امری کاملاً طبیعی است زیرا همجنس بازی امری بر خلاف فطرت انسانی است و مجاز دانستن آن، توهین آشکار به شخصیت انسان است.
آنچه بسیار عجیب و کاملاً خارج از عرف جوامع انسانی است اینست که نمایندگان مجلس اتحادیه اروپا که خود را متمدن می دانند به خود اجازه می دهند از کشوری دیگر بخواهند یک عمل حرام، خلاف اخلاق و دون شأن انسان ها را مجاز و قانونی اعلام کند!
تنها توجیهی که می توان برای این اقدام نمایندگان مجلس اتحادیه اروپا در نظر گرفت، اینست که خود آنها مبتلا به این بیماری لاعلاج هستند و می خواهند عادت زشت خود را در سطح جهان رواج دهند.
مواد دیگر قطعنامه ضد ایرانی اتحادیه اروپا نیز به شکل های مختلف دچار مشکل هستند.
این مواد عبارتند از بازگشائی انجمن صنفی روزنامه نگاران، تأسیس دفتری برای اتحادیه اروپا در تهران به منظور نظارت بر چگونگی اعمال حقوق بشر، صدور ویزای بدون قید و شرط برای نماینده سازمان ملل در امور حقوق بشر و مشروط ساختن سفر هیأت های اعزامی اروپائی به ایران به دیدار با زندانیان سیاسی.
تمام این خواسته ها نشان دهنده خوی زیاده خواهی اتحادیه اروپا و خود را قیم ملت ها دانستن است.
نکته قابل تأمل اینست که این خواسته ها را کسانی مطرح می کنند که با ابتدائی ترین مقررات بین المللی و احکام الهی آشنائی ندارند و اگر آشنائی دارند حاضر نیستند به آنها عمل کنند.
نمایندگان مجلس اتحادیه اروپا آیا نمی دانند که روزنامه نگاران ایرانی کفایت لازم را برای احقاق حقوق خود دارند و دخالت بیگانگان در امور مربوط به خود را بر نمی تابند؟
اعتراضاتی که این روزها در مطبوعات ایران به قطعنامه ضد ایرانی اتحادیه اروپا به چشم می خورد، بهترین نشانه این واقعیت است که روزنامه نگاران ایرانی نیازی به قیم ندارند و دخالت اتحادیه اروپا در موضوع انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران را نوعی فضولی می دانند.
در مورد کلیه مباحث حقوق بشری، فقط اشاره به این واقعیت کافی است که بلوک غرب، اعم از اروپا و آمریکا، به دلیل اینکه خود بزرگ ترین ناقضان حقوق بشر هستند حق ندارند برای دیگران تعیین تکلیف کنند چه رسد به اینکه بخواهند بر عملکرد دیگران نظارت نمایند.
فقط در یک صورت می توان با خواسته های حقوق بشری اتحادیه اروپا از ایران موافقت کرد و آن اینکه ابتدا راه را برای بررسی وضعیت حقوق بشر در کشورهای اروپائی و آمریکا باز کنند تا نمایندگان دولت ایران آنچه را که در این کشورها مشاهده می کنند با استناد به اسناد و مدارک در سطح جهان منتشر و چهره واقعی دولت های اروپائی و آمریکا را افشا نمایند سپس نوبت به ایران برسد.
وجود زندان های متعدد متعلق به آمریکا در کشورهای اروپائی آنهم با شکنجه ها و روش های ضدانسانی قرون وسطائی، رفتارهای ضد بشری آمریکائی ها در زندان گوانتانامو با زندانیانی که به آنها هیچ ربطی ندارند، جاسوسی های اروپائی ها در کشورهای مختلف، حمایت دولت های اروپائی از رژیم صهیونیستی در جنایاتی که علیه مردم فلسطین مرتکب می شود و تجاوزاتی که اروپائی ها در آفریقا، آمریکای لاتین، خود اروپا و آسیا به حقوق ملت ها و تمامیت ارضی کشورها می کنند، لکه های ننگی هستند که با هیچ توجیهی پاک شدنی نیستند و تماماً از مصادیق نقض آشکار حقوق بشر محسوب می شوند.
وضعیت آمریکا از اروپا هم بدتر است و دخالت مشترک آمریکا و اروپا در افغانستان و عراق که منجر به پدید آمدن فاجعه های بزرگ انسانی شد و عوارض شوم آن همچنان دامن گیر ملت های منطقه است، قابل انکار نیست.
تازه ترین نمونه و زشت ترین آن، حمایت مشترک اروپا و آمریکا از تروریست هائی است که در سوریه انسان های بیگناه را می کشند، قلب ها را از بدن ها خارج می کنند و می خورند، نظامیان را گردن می زنند و خانه ها و ادارات و بیمارستان ها را منفجر می کنند و علیرغم اینهمه جنایت، آشکارا با وزرای خارجه آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و مسئول سیاسی اتحادیه اروپا دور یک میز می نشینند و برای جنایات بیشتر و تازه تر در سوریه مذاکره و تصمیم گیری می کنند.
دولت هائی که مرتکب این همه جنایت شده اند و از این همه اقدامات ضد حقوق بشر حمایت کرده اند، حق ندارند درباره وضعیت حقوق بشر در هیچ کشوری نظر بدهند و خواستار تأسیس دفتر نظارت بر حقوق بشر در کشورهای دیگر شوند.
آنها خود باید قبل از هر اقدامی زیر نظر قرار بگیرند و رفتارهای خلاف انسانیت خود را اصلاح کنند آنگاه به خود اجازه اظهارنظر درباره دیگران را بدهند.
تکلیف سازمان ملل نیز روشن است. این سازمان، آلت دست دولت های آمریکا و اروپاست و طبیعی است که آلت دست ناقضان اصلی حقوق بشر نمی تواند حافظ حقوق بشر باشد.
این واقعیت را عملکرد سازمان ملل در فلسطین، افغانستان، عراق، آمریکای لاتین و آفریقا نشان داده است.
اتحادیه اروپا و سازمان ملل باید قبل از ورود به مقوله حقوق بشر، کمبودهای خود را جبران کنند، در غیر این صورت هیچکس به ادعاهای آنها اعتنائی نخواهد کرد.
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن