محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826238513
جزئیات قطعنامه پارلمان اروپا درباره ارتباط با ایران
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جزئیات قطعنامه پارلمان اروپا درباره ارتباط با ایران
قطعنامه راهبردهای مداخلهجویانه اتحادیه اروپا در قبال جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته در صحن پارلمان اروپا به بحث گذاشته و تصویب شد.
کد خبر: ۳۹۰۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۸ - 04 April 2014
قطعنامه راهبردهای مداخلهجویانه اتحادیه اروپا در قبال جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته در صحن پارلمان اروپا به بحث گذاشته و تصویب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پارلمان اروپا روز گذشته قطعنامهای را تصویب کرد که در آن آمده است که اتحادیه اروپا باید از فرصت مذاکرات هستهای و توسعه داخلی در ایران بهرهبرداری کند. این قطعنامه به دنبال آنچه که ایجاد اصلاحات داخلی و روابط بهتر ایران و اتحادیه اروپا میخواند، است.
این قطعنامه همچنین میگوید که با دستیابی به توافق جامع که متضمن صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران است، اتحادیه اروپا باید به تدریج تحریمهای هستهای علیه ایران را رفع کند.
بر اساس این قطعنامه، اگر پیشرفت مهمی در موضوع هستهای کسب شود، اتحادیه اروپا باید روابط بهتر ایران و اتحادیه اروپا را طراحی کند. اتحادیه اروپا همچنین حوزههای همکاری خود با ایران را در زمینه توعه جامعه مدنی و بخش خصوصی متمرکز خواهد کرد و پیگیری وضعیت حقوق بشر در محور روابط با ایران قرار خواهد داشت.
این قطعنامه همچنین افتتاح نمایندگی اتحادیه اروپا تا پایان سال 2014 را خواستار است که هدف آن تاثیرگذاری بر سیاستهای ایران و گفتوگو درباره وضعیت حقوق بشر و اقلیتها است.
نمایندگان پارلمان اروپا در این قطعنامه گفتهاند که در خصوص نقض سیستماتیک حقوق اساسی مردم و اعدامها در ایران نگرانیهای جدی دارند.
پیشنویش این قطعنامه 7 صفحهای روز دوشنبه هم در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا تصویب شده بود که محورهای آن به شرح زیر است:
در بخش مقدمه این قطعنامه، قطعنامههای قبلی پارلمان اروپا در قبال ایرانی در خصوص موضوعات مختلف از جمله موضوعات حقوق بشری ذکر شده و در ملاحظاتی که پس از مقدمه آمده نکاتی قابل توجه وجود دارند. یکی از نکات این است که «انتخابات ریاست جمهوری ایران بر اساس استاندارهای دموکراتیک مدنظر اتحادیه اروپا برگزار نشده است»، و نکته دیگر اینکه «در کنار توافق هستهای، موضوعات متنوعی شامل حقوق بشر و امنیت منطقه باید بین ایران و اتحادیه اروپا مورد گفتوگو قرار گیرند». مورد دیگر که در این بخش به آن اشاره شده این است که «وضعیت حقوق بشر در ایران هنوز تحت نقض سیستماتیک مداوم حقوق اساسی است».
در ادامه این قطعنامه طی 23 بند سیاستهای اتحادیه اروپا در زمینه موضوعات مختلف تبیین شده است.
موضوع هستهای
در خصوص موضوع هستهای آمده است که اتحادیه اروپا از توافق موقت در ژنو استقبال میکند و آن را برای فرآیند مذاکرات با ایران برای رسیدن به توافق جامع و نهایی حیاتی میداند. این بخش تنها راه مقابل ایران را راه حل مذاکرات صلحآمیز دانسته و جایگزینی را برای آن نمیبیند. بند نهایی این بخش از اجرای توافق ژنو استقبال کرده و میافزاید که پس از دستیابی به توافق جامع و نهایی تحریمهای ایران باید به تدریج رفع شوند.
روابط ایران و اتحادیه اروپا
این بخش روابط سازنده بین ایران و اتحادیه اروپا را در اجرای توافق هستهای ضروری میداند و معتقد است که همکاری در اجرای توافق ژنو میتواند مسیر روابط سازنده در زمینه موضوعات دیگر نظیر موضوعات منطقهای مثل جنگ داخلی در سوریه، مبارزه با انواع تروریسم، امور مربوط به توسعه اقتصادی و ترتیبات تجاری، و همچنین بهبود وضعیت حقوق بشر و حاکمیت قانون فراهم کند. این قطعنامه همچنین از بخش سرویس خارجه اتحادیه اروپا میخواهد تا تمام کارهای مقدماتی را انجام دهد تا یک نمایندگی اتحادیه اروپا تا پایان سال 2014 در تهران افتتاح شود. این قطعنامه معتقد است که این نمایندگی میتواند ابزاری کارآمد برای تاثیرگذاری در سیاستهای ایران بوده و همچنین می تواند از گفتوگوها درباره موضوعاتی نظیر حقوق بشر و اقلیت را حمایت کند.
این قطعنامه همچنین از شورای اروپا میخواهد تا در صورت حصول پیشرفت در مذاکرات هستهای، گامهای مشخصی را در شروع گفتوگوها درباره بهبود روابط ایران و اتحادیه اروپا بردارد. این موارد شامل چارچوبی برای این روابط و همکاریهای بخشی مثل تمرکز بر توسعه جامعه مدنی، و بخش خصوصی در ایران و همچنین حوزههایی مثل مبارزه با مواد مخدر می شود که در آن این اطمینان ایجاد شود که متهمان یک محاکمه عادلانه را دریافت میکنند و مجازات مرگ شامل حال آنها نمیشود. در این بین زمینههای مانند همکاری زیستمحیطی، آموزش، فرهنگ، سلامت و مراقبت از کودکان، بهبود وضع حقوق بشر نیز ذکر شده است.
در بندهای دیگر این بخش به موضوعاتی نظیر کمبود آب، آلودگی هوا، همکاری تجاری کشورهای متوسط اروپایی با ایران اشاره شده است. در بندی دیگر از کمیسیون اروپا و سرویس خارجی اتحادیه اروپا خواسته شده تا از همه ابزار موجود اتحادیه اروپا برای تقویت و توسعه جامعه مدنی در ایران و افزایش تبادلات دانشجویی، هنرمندان، و سایر مسافران و تعاملات دانشگاهی، فرهنگی استفاده کند.
این بخش همچنین خواستار سیاست مستقلتر اتحادیه اروپا در قبال ایران، ضمن هماهنگی با متحدان و شرکا شده است.
موضوعات منطقهای
بند اول این بخش متذکر میشود که ایران باید از نفوذ قابل توجه خود در سوریه استفاده کند تا جنگ خونین در این کشور متوقف شود. این بند همچنین بر حضور ایران در تمام گفتوگوهای مربوط به بحران سوریه تاکید میکند البته آن را مشروط به پایبندی ایران به راه حل دیپلماتیک برای بحران سوریه میداند.
بند دیگر این بخش تعامل بیشتر ایران و اتحادیه اروپا در زمینه توافق ژنو و توافق جامعه آتی را برای تثبیت اوضاع در خاورمیانه سودمند میداند و در ادامه تصریح میکند که این امر میتواند اتحادیه اروپا را برای میانجیگیری بین ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس تشویق کند.
بند نهایی این بخش بر لزوم توسعه همکاریهای ایران، اتحادیه اروپا در خصوص افغانستان به ویژه در زمینه قاچاق مواد مخدر و موضوعات انسانی و پناهجویان افغان تاکید میکند. این بند مینویسد که حدود 3 میلیون پناهنده افغان در ایران هستند و باید با همکاری ایران و نهادهای سازمان ملل این افراد از حقوق اساسی خود بهرمند شوند.
حقوق بشر
بخش آخر این قطعنامه مربوط به امور حقوق بشری است که بیشترین بندها (8 بند) را به خود اختصاص داده است. در بند آغازین این بخش از آزادی کسانی که زندانیان عقیده خوانده میشوند استقبال شده است. این بند همچنین از اعطای جایزه ساخاروف به نسرین ستوده استقبال کرده و آزادی زندانیان به اصطلاح سیاسی، مدافعان حقوق بشر و محکومان فتنه را خواستار میشود. این بند نسبت به طرح آقای حسن روحانی، رئیس جمهور ایران برای تدوین منشور حقوق شهروندی ابزار تمایل کرده، اما درباره وضع حقوق بشر از جمله در خصوص اعدامها، آزادی مذهبی نظیر بهاییها در ایران ابراز نگرانی شدید میکند.
بند بعدی این بخش بر لزوم مطابقت منشور حقوق شهروندی با الزامات بینالمللی ایران تاکید میکند. بند شانزدهم این قطعنامه از اتحادیه اروپا میخواهد تا حقوق بشر، محور اصلی روابطش با ایران باشد. این بند گفتوگوها در سطوح عالی را لازمه این کار میداند و از اتحادیه اروپا میخواهد که گفتوگوها در زمینه حقوق بشر را با ایران شروه کند که شامل نیروهای قضایی و امنیتی هم میشود. این بند همچنین از گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران حمایت کرده و از تهران میخواهد تا اجازه ورود فوری و بدون قید و شرط به وی به ایران داده شود. همچنین این بند از «ناوی پیلای» کمیسیونر ارشد سازمان ملل میخواهد تا به دعوت مقامات ایرانی به ایران برود. این بند همچنین از ایران میخواهد تا تعلیق مجازات مرگ را هم اعلام کند.
بند هفدهم این قطعنامه تاکید میکند که هیاتهای اعزامی پارلمان اروپا به ایران باید به دیدار با مخالفان سیاسی، فعالان جامعه مدنی متعهد بوده و به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشند.
این بخش در ادامه موضوعاتی نظیر ایجاد شرایطی برای عملکرد بهتر سازمانهای جامعه مدنی، بازگشایی انجمن صنفی روزنامهنگاران، کمک به ایران برای اصلاح قانون جزایی، محاکمه متهمان در دادگاه انقلاب، همکاری ایران با نهادها و NGOهای حقوق بشری، گفتوگوی ایران و اتحادیه اروپا درباره حقوق زنان را مطرح میکند.
آخرین بند قطعنامه مزبور از رئیس پارلمان اروپا میخواهد تا این قطعنامه به شورا و کمیسیون اروپا، سرویس خارجی اتحادیه اروپا، دولتها و پارلمانهای کشورهای عضو و همچنین دولت و پارلمان ایران ارسال شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]
صفحات پیشنهادی
پارلمان اروپا پیش نویس قطعنامه ای درباره ایران را تصویب کرد
بین الملل ایران در جهان پارلمان اروپا پیش نویس قطعنامه ای درباره ایران را تصویب کرد کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا به پیش نویس قطعنامه ای درباره راهبرد این اتحادیه در قبال ایران رای داد به گزارش خبرگزاری فارس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا روز دوشنبه درباره پیشنویس قطتصویب قطعنامه پارلمان اروپا درباره ایران غیرقابل پذیرش است
استانها شمال مازندران آیت الله صابری تصویب قطعنامه پارلمان اروپا درباره ایران غیرقابل پذیرش است بهشهر - خبرگزاری مهر امام جمعه بهشهر گفت تصویب قطعنامه پارلمان اروپا در ارتباط با راهبرد روابط با ایران و تمرکز بر وضعیت حقوق بشر بی پایه و اساس و غير قابل پذيرش است به گزارشسرلشکر فیروزآبادی در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا حیلههای صهیونیستی از قطعنامه جامعه اروپا سردرآو
سرلشکر فیروزآبادی در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپاحیلههای صهیونیستی از قطعنامه جامعه اروپا سردرآورد ایران اسلامی را با این ترفندهای شیطانی نمیتوان ترساندرئیس ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی اخیر اتحادیه اروپا گفت حیلههای صهیونیستی از قطعنامه سخیفامام جمعه ایلام: صدور قطعنامه ضد ایرانی توسط پارلمان اروپا نتیجه اعتماد به طرفهای غربی است
امام جمعه ایلام صدور قطعنامه ضد ایرانی توسط پارلمان اروپا نتیجه اعتماد به طرفهای غربی استامام جمعه ایلام گفت صدور قطعنامه ضد ایرانی توسط پارلمان اروپا نتیجه اعتماد به طرفهای غربی و رهاورد سفر خانم اشتون به ایران است به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام آیتالله محمدنقی لطفی ظهر اموحدیکرمانی قطعنامه اروپا درباره ایران را شرمآور خواند
موحدیکرمانی قطعنامه اروپا درباره ایران را شرمآور خواند امام جمعه موقت تهران ضمن محکوم کردن قطعنامه اخیر هیات پارلمانی اروپا از مجلس و دولت خواست اقدام قاطعی در این خصوص انجام دهند آفتاب آیتالله موحدی کرمانی در خطبههای این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به این قطعنامه گفت اوواکنش ظریف به قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا
واکنش ظریف به قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپاوزیر امور خارجه گفت قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها علیه کشورمان نمیشود محمد جواد ظریف شامگاه پنچشنبه در دیدار با آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد اظهار کرد بی تردید قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افپیش نویس قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپایی تصویب شد
پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپایی تصویب شدتاریخ انتشار جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۰۶ پارلمان اتحادیه اروپا پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی و مداخله جویانه خود را علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد به گزارش مهر به نقل از پارلمان اتحادیه اروپا پارلمان این اتحادیه با تصویبنعیمیرز در گفتوگو با فارس: پارلمان اروپا با قطعنامههای ضدایرانی وقت را تلف میکند/ دولت موضعگیری قاطع داشت
نعیمیرز در گفتوگو با فارس پارلمان اروپا با قطعنامههای ضدایرانی وقت را تلف میکند دولت موضعگیری قاطع داشته باشدعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد دولت باید در برابر تصویب قطعنامه ضدایرانی پارلمان اروپا و شیطنتهای بیگانگان و افرادی که به دنبال ستیز با نظام وپارلمان اروپا قطعنامه راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران را تصویب کرد
پارلمان اروپا قطعنامه راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران را تصویب کردقطعنامه راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران روز گذشته در صحن پارلمان اروپا به بحث گذاشته و تصویب شد به گزارش خبرگزاری فارس پارلمان اروپا روز گذشته قطعنامهای را تصویب کرد که در آن آمده است که اتحادیه اروپا بایدظریف: قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها نمیشود
ظریف قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها نمیشود سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت وزیر امور خارجه گفت قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا سبب افزایش تحریمها علیه کشورمان نمیشود محمد جواد ظریف شامگاه پنچشنبه در دیدار با آیتالله علتصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران بی پایه و مردود است
سیاسی سیاست خارجی افخم تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران بی پایه و مردود است سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص تصویب نهایی قطعنامه پارلمان اروپا اظهار داشت تصویب قطعنامه پارلمان اروپا در ارتباط با راهبرد روابط با ایران و تمرکز بر وضعیت حقوق بشر که پس از تغییرات متعدد ارائهتصويب قطعنامه اي درباره ايران در کميته روابط خارجي اتحاديه اروپا
۱۲ فروردين ۱۳۹۳ ۱۲ ۳۲ب ظ تصويب قطعنامه اي درباره ايران در کميته روابط خارجي اتحاديه اروپا کميته روابط خارجي اتحاديه اروپا با صدور قطعنامه اي مدعي نقض حقوق بشر در ايران و ارائه راهکارهايي براي نفوذ و مداخله در سياست هاي داخلي ايران شده است به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موافخم: پارلمان اروپا نمیتواند برای ایران تعیین تکلیف کند/قطعنامه پارلمان اروپا بیپایه، مردود و غیرقابل پذیرش
افخم پارلمان اروپا نمیتواند برای ایران تعیین تکلیف کند قطعنامه پارلمان اروپا بیپایه مردود و غیرقابل پذیرش است سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص تصویب نهایی قطعنامه پارلمان اروپایی اظهار داشت تصویب قطعنامه پارلمان اروپا در ارتباط با راهبرد روابط با ایران و تمرکز بر وضعیت حقوق بافخم: اقدام پارلمان اروپا در تصویب قطعنامه ضدایرانی سازنده نیست
افخم اقدام پارلمان اروپا در تصویب قطعنامه ضدایرانی سازنده نیستسخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت اقدام پارلمان اروپا در تصویب قطعنامه و طرح ادعاهای بی اساس حقوق بشری سازنده نیست و با روند جاری تحرکات همخوانی ندارد و غیر واقع بینانه است به گزارش خبرگزاری فارس مرضیه افخم در وکیانی در گفتو گو با فارس: پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه علیه ایران نشان داد به آخر خط رسیده است
کیانی در گفتو گو با فارس پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه علیه ایران نشان داد به آخر خط رسیده استمسئول علوم اجتماعی و ارتباطات بسیج دانشجویی دانشگاه علامه گفت مواردی که در قطعنامه علیه ایران مطرح شده نشان میدهد که غرب درباره ایران به آخر خط رسیده است حسین کیانی مسئول علوم اواکنش ایران به پیش نویس قطعنامه پارلمان اروپا
واکنش ایران به پیش نویس قطعنامه پارلمان اروپاتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۶ ۰۴ پیش نویس قطعنامه پارلمان اروپا درباره ایران با واکنش تند رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی روبه رو شد علاء الدین بروجردی گفت «مسائل مطرح شده در کمیسیون سیاسافتتاح دفتر اتحادیه اروپا در تهران تا پایان ۲۰۱۴/ تاکید بر دیدار مجدد با مخالفان سیاسی در سفرها به ایران تصویب
افتتاح دفتر اتحادیه اروپا در تهران تا پایان ۲۰۱۴ تاکید بر دیدار مجدد با مخالفان سیاسی در سفرها به ایرانتصویب قطعنامه ایران در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا از کمپین حقوق بشری تا غیردموکراتیک دانستن انتخابات اخیر ریاستجمهوری ایران سندکمیته روابط خارجی پارلمان اروپا پیشنویس-
گوناگون
پربازدیدترینها