تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869360209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گیاهان دارویی برداشت از طبیعت یا تولید در مزرعه؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اردبيل/
گیاهان دارویی برداشت از طبیعت یا تولید در مزرعه؟
یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به سودآوری کلان اقتصادی تجارت جهانی گیاهان داوریی و صادرات آن گفت: نقش گیاهان دارویی در سلامت و بهداشت جامعه و رشد فزاینده استفاده از این گیاهان علاقه برای دستیابی به آنها را افزایش داده است.


به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،نیکخواه بهرامی، افزود: توجه و رویکرد جوامع باعث گردیده است که علاوه بر مصرف عمومی این گیاهان، عرضه و فروش آن در داخل و خارج کشور هم بسیار جدی مطرح شود؛ اما متاسفانه این رویکرد و توجه، مشکلاتی را برای رویشگاه‌های طبیعی این گیاهان به عنوان ذخایر ژنتیکی کشور بوجود آورده است.

نیکخواه بهرامی خاطرنشان کرد: صرف نظر از اشخاص حقیقی و حقوقی که مبادرت به تولید و فرآوری این گیاهان می‌نمایند و موفقیت‌های خوبی هم داشته‌اند، عده زیادی نیز از روی ناآگاهی و بی‌توجهی و یا اهداف سودجویانه به طبیعت هجوم برده و با برداشت‌های غیراصولی و بی‌رویه مفرط خویش، مسائل ناگواری را برای طبیعت و رویشگاه طبیعی این گیاهان بوجود آورده و تنوع زیستی کشور را با خط نابودی مواجه می‌سازند.

وی در این خصوص به گونه‌هایی مثل ثعلب که روزگاری در چمنزارهای کشور به ویژه چمنزارهای اطراف اردبیل به وفور یافت می‌شد و حتی از استان‌های دیگر نیز برای جمع‌آوری آن و اطراف اردبیل می‌آمدند اشاره کرد و افزود: پس از گذشت سالیان نه چندان طولانی، اینک ثعلب به گونه‌ای نادر در رویشگاه‌های استان تبدیل شده و این زنگ خطر برای تمامی گونه‌های با ارزش دارویی کشور در حال نواختن است.

وی با اشاره به گونه دارویی شیرین بیان نیز، اضافه کرد: به علت شدت برداشت و روش‌های غلط شخم اراضی، این گونه نیز در معرض خطر بوده و اراضی دیم استان نیز به همین دلیل دستخوش تخریب شده است.

وی یادآوری کرد: این درحالیست که استان اردبیل دارای پتانسیل‌های بالایی برای کاشت و تولید انبوه گیاهان دارویی است که با الهام از گونه‌های موجود در تیپ‌های گیاهی رویشگاه‌های مختلف استان می‌توانیم نسبت به تولید و فرآوری این گیاهان اقدام و از مزیت‌های تولید، بجای برداشت از طبیعت استفاده کنیم.

نیکخواه بهرامی گفت: وجود گونه‌های گیاه دارویی مشابه هم در رویشگاه‌ها باعث می‌شود که افراد ناآگاه از گونه‌های بدل و مشابه گونه اصلی برداشت نموده و جان افراد جامعه را به خطر بیاندازند.

وی درپایان اضافه کرد: در نهایت پیشنهاد می‌گردد که دست اندرکاران تولید گیاهان دارویی دست به دست هم داده و در مزارع مناسب محصولات یکدست و با کیفیت بالاتری تولید نمایند تا علاوه بر بهره‌مندی از بهره‌وری بالای تولید این گیاهان و حفظ سلامت، رویشگاههای طبیعی این گونه‌ها را از خط تخریب و نابودی نجات دهیم.

انتهای پیام/م



منبع: ایسنا




تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن