تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816215316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قهر سبب کاهش روابط فردی و انزوا می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
قهر سبب کاهش روابط فردی و انزوا می‌شود
یک آسیب شناس اجتماعی گفت: فردی که قهر می‌کند، هدفی دارد و در واقع با قطع ارتباط می‌خواهد مطلب خود را به اطرافیان یا به فرد مقابل بیان کند.
 افشاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بعضی‌ها بیشتر از بقیه قهر می‌کنند و برخی افراد هرگز علاقه‌ای به قهر ندارند و به طور کلی هدفی که در این رابطه مورد نظر فرد است، معمولا برای بیان یک ناراحتی یا یک هیجان منفی است و فرد می‌خواهد به طرف مقابل بگوید که ناراحت است.

وی ادامه داد: در هر حال قهر کردن به صورت یک وسیله در آمده است که در موقع ناراحتی از فرد سر می‌زند و یک روش تخلیه ناراحتی است. در واقع فرد به این روش عادت کرده است و معمولا قبل از اینکه فکر بهتری به ذهنش برسد، به این روش اقدام  می‌کند.

افشاری افزود: برخی‌ها این روش را از دوران کودکی یاد گرفته‌اند، ممکن است کودک با مشاهده رفتار اطرافیان به ویژه والدین در موقع ناراحتی از یک فرد دیگر رفتار آن‌ها الگو برداری کند. چنین کودکی یاد می‌گیرد پیام خود را با قطع ارتباط بیان کند و به روشی غیر از گفتار کلامی مفهوم ناراحتی خود را اطرافیان برساند.

وی تاکید کرد: انسان به برقراری روابط با دیگران نیازمند است، چنین نیازی نه تنها یک نیاز جسمی بلکه عمیقا یک نیاز روانی است. بنابراین دور ماندن از چنین روابطی برای وی فوق العاده دشوار است، مگر افرادی که به اختلالاتی دچارند که دوری از روابط اجتماعی را ترجیح می‌دهند.

افشاری تصریح کرد: افرادی که در قهر می‌مانند افرادی هستند که شیوه مناسب ابراز وجود، دفاع از خود و قاطعیت و جرات ورزی را یاد نگرفته‌اند و نمی‌توانند هیجانات خود را به خوبی کنترل کنند و مانع از دخالت آنها در تصمیمات منطقی شان می‌شود.

وی ادامه داد: در هر حال هم خود قهر و هم عواملی که به ایجاد و تداوم آن مربوط نمی‌شوند، استرس زا هستند. افکار منفی آزار دهنده در حالت قهر شدید فعال می‌شوند. فرد در حال قهر بیشتر از حالت‌های عادی به ویژگی‌ها، گفتار و رفتار منفی فرد مقابل توجه می‌کند، در حالی که در حالت برقراری دوستی این دسته از افکار بسیار کاهش می‌یابند.

افشاری خاطرنشان کرد: بر این اساس قهر و آشتی‌های مداوم آزار دهنده و بهم ریزنده شرایط آرام زندگی هستند که می‌توان روش‌هاب مناسب‌تر و ایده‌ آل تری به جای آن‌ها جایگزین کرد تا فرد بتواند با جرات بیشتری در شرایط استرس زا حاضر شود،  بتواند از خود دفاع کند و با حفظ صلح و دوستی مشکل خود را حل کند. چنین روابطی از استحکام بیشتری برخوردار هستند و آرامش فرد را تداوم می‌بخشند./
انتهای پیام/
 







تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن