تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826011822




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشنهاد مقام سابق وزارتخارجه آمریکا درباره توافق هسته‌ای نهایی با ایران: اراک آسانترین موضوع و فردو سخت‌ترین است/ ایران و 6 قدرت جهانی می‌توانند بر سرنیاز عملی ایران به غنی‌سازی به توافق هسته‌ای جامعی برسند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پیشنهاد مقام سابق وزارتخارجه آمریکا درباره توافق هسته‌ای نهایی با ایران: اراک آسانترین موضوع و فردو سخت‌ترین است/ ایران و 6 قدرت جهانی می‌توانند بر سرنیاز عملی ایران به غنی‌سازی به توافق هسته‌ای جامعی برسند

پیشنهاد مقام سابق وزارتخارجه آمریکا درباره توافق هسته‌ای نهایی با ایران: اراک آسانترین موضوع و فردو سخت‌ترین است/ ایران و 6 قدرت جهانی می‌توانند بر سرنیاز عملی ایران به غنی‌سازی به توافق هسته‌ای جامعی برسند
ایران و 6 قدرت جهانی می‌توانند با توافق بر سر نیازهای عملی ایران برای غنی‌سازی به توافق هسته‌ای جامعی دست پیدا کنند.
به گزارش نامه نیوز، وب سایت المانیتور در گزارشی به مواضع اخیر مذاکره کننده سابق آمریکا در موضوع هسته‌ای ایران و جوانب مختلف آن پرداخت که در ادامه آن را می‌خوانید.

«رابرت اینهورن» در مقاله‌ای در سایت انستیتویی بروکینگز آمریکا به امکان دست‌یابی ایران و گروه 1+5 به توافق هسته‌ای جامع اشاره کرده و در این باره می‌نویسد: ایران و 6 قدرت جهانی می‌توانند با توافق بر سر نیاز عملی ایران به غنی‌سازی که در توافق اخیر محدود شد و همچنین بر سر تغییرات فنی که می‌تواند در راکتور اراک اعمال شود و تبدیل سایت غنی‌سازی فردو به یک مرکز تحقیق و توسعه، به توافق هسته‌ای جامعی دست پیدا کنند.

اینهورن در این باره، گفت: من به موضوعات بزرگی فکر می‌کنم، اراک آسان‌‍ترین است، فردو اما سخت است. اما تنها موضوع مشکل در این باره، توانایی غنی‌سازی ایران است.

اینهورن در مقاله خود در بروکینگز که نسخه کامل آن در المانیتور منتشر شده است، می‌نویسد: ممانعت از تجهیز ایران به سلاح هسته‌ای مستلزم دست‌یابی به توافق هسته‌ای با ایران است. وی با بیان اینکه ایران و گروه 1+5 نیاز عملی ایران به برنامه غیرنظامی هسته‌ای را تعریف کنند، گفت: در واقع، نیاز واقعی ایران برای تولید اورانیوم غنی شده برای تامین سوخت راکتورهای خود کاملا محدود است؛ تغییرات پیشنهادی در زمینه تاسیاست اراک بخشی از آن است که بهتر است این مرکز به جایی برای تولید ایزوتوپ‌های پزشکی تبدیل شود.

ایران و گروه کشورهای 1+5 از زمان دست‌یابی به توافق هسته‌ای موقت در تاریخ نوامبر گذشته دو دوره نشست برای مذاکره با هدف دستیابی به توافق جامع هسته‌ای تا تاریخ بیستم ژولای و زمان اتمام زمان دوره 6 ماهه طرح اقدام مشترک برگزار کردند.

اینهورن که تا تابستان گذشته به عنوان مشاور ارشد ایران در وزارت خارجه آمریکا حضور داشت و اکنون یکی از کارشناسان ارشد موسسه بروکینگز است با اشاره به اینکه مهمترین درخواست آمریکا از اوباما برای دریافت حمایت کافی داخلی و خارجی، تعیین اندازه غنی‌سازی اورانیوم در ایران است، گفت: اگر ایران می‌خواهد راهی برای خروج پیدا کند، من موضوع نیاز عملی را پیشنهاد می‌دهم که برای آنها می‌تواند به معنای دست‌یابی به حق غنی‌سازی باشد.

وی در ادامه یادآور می‌شود: در موضوع غنی‌سازی، تمدید زمان توافق هسته‌ای ماه نوامبر به 6 تا 12 ماه برای دست‌یابی به توافق هسته‎‌ای نهایی، مستلزم آن است که ایران تعداد سانتریفیوژهای خود را بین 2 تا 6 هزار سانتریفیوژ و تعداد میله‌های غنی شده به ویژه میله‌های 20 درصد را کاهش دهد.

در خصوص تاسیسات اراک نیز اینهورن پیشنهاد خود را به اینگونه مطرح می‌کند که تغییرات در اراک باید در طراحی سایت اعمال شود تا میزان تولیدات پلوتونیوم در آن به ویژه برای تامین سوخت از اورانیوم غنی شده و کاهش قدرت آن اعمال شود؛ بهترین راه حل آن است که این مرکز به راکتور تحقیقاتی آب سبک تغییر کاربری دهد.

وی در ادامه بحث اراک می‌نویسد: در صورت آنکه تغییر این مرکز به تاسیاست تولید آب سبک ممکن نباشد می‌توان قدرت راکتور اراک را از 40 به 10 میل وات و به جای استفاده از سوخت طبیعی از اورانیوم کمتر غنی شده در آن استفاده کرد.

اینهورن همچنین تاکید دارد: فکر میکنم هر دو طرف واقعا تمایل قوی برای دست یابی به توافق نهایی تا پایان دوره شش ماه توافق ژنو دارند و هیچ یک خواستار آن نیستند که این دوره تمدید شود.






1393/1/12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن