تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860437281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملیاتی کردن دستاوردهای علمی در صنایع نفت و گاز/ فعالیت نخستین شرکت اقماری دانش بنيان پژوهشگاه در حوزه کاتالیست بزودی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کاتوزیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
عملیاتی کردن دستاوردهای علمی در صنایع نفت و گاز/ فعالیت نخستین شرکت اقماری دانش بنيان پژوهشگاه در حوزه کاتالیست بزودی
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: تلاش و همت تک‏ تک متخصصان و پژوهشگران برای عملیاتی کردن دستاوردهای علمی و فن آوري در صنایع کشور، به‏ خصوص صنایع نفت و گاز، یکی از مولفه‏ های مهم اقتصاد مقاومتی است.


حمیدرضا کاتوزیان، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: پژوهشگاه در ارتباط با موضوع اقتصاد مقاومتی عمدتا در زمینه بومی‏سازی فناوری‏ های مرتبط با صنعت نفت و گاز فعالیت می ‏کند و از همین رو متخصصان این مرکز در حال تدوین برنامه ‏ای مبتنی بر تمام ابزارها و نیازمندی‏ های حوزه فناوری در صنایع پایین‏ دست و بالادست نفت هستند.

 وی در ادامه افزود: در تدوین این برنامه، مسیرها، راهبردها و چگونگی فعالیت در زمینه فناوری تعیین می‏ شوند.

کاتوزیان با اشاره به این که یکی از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی پژوهش است اظهار داشت: تولید و تدوین فناوری‏ هایی که در بستر اقتصاد مقاومتی ما را به سمت خودکفایی سوق دهند بسیار مهم هستند. 

رئیس پژوهشگاه با اشاره به موفقیت ‏های به ‏دست ‏آمده پس از انقلاب اسلامی گفت: اگر بخواهیم در مسیر خودکفایی گام برداریم و فناوری‏ های لازم برای کشورمان را بومی کنیم، باید با فعالیت جدی و همه‏ جانبه جهشی در کشور ایجاد کنیم تا وابستگی‏ های تكنولوژيكي و صنعتی به خارج از کشور کاهش یابند که تجربه موفق انقلاب موید این نکته است.

وی افزود: در پژوهشگاه هم خودکفایی یک اولویت اصلی و مهم است و امیدواریم که در سال‏های آینده بتوانیم به یک سلسله از دانش‏هایی دست یابیم که به تولید فناوری‏های مرتبط با حوزه ازدیاد برداشت و دیگر حوزه ‏‏های بالادستی مانند منابع غيرمتعارف و هم‏چنین حوزه پایین‏دستی، همانند پالایش و پتروشیمی، منجر شوند و راه را برای فعالیت‏ های چشم‏گیر و موثر در کشور هموار و ارزش افزوده بالايي خلق کنند تا یک گام به اهداف مورد توجه مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتي نزدیک شویم.

کاتوزیان با اشاره به عمل‏کرد پژوهشگاه در سال 1392 گفت: پروژه‏ هایی که در حوزه‏ های تحقیق و توسعه تعریف و عملیاتی می‏ شوند بیش از یک یا چند سال زمان می‏برند تا به نتیجه برسند. بر همین اساس آن چه که موفقیت می ‏نامیم ممکن است لزوما در سال 1392 شروع نشده باشد. ما به پروژه به عنوان یک پدیده مستمر و زمان‏بر نگاه می‏ کنیم که مرتب باید تجزیه و تحلیل شود تا مقدار پیشرفت آن مشخص شود.

وی در ادامه افزود: از جمله پروژه ‏هایی که در پژوهشگاه به شکلی جدی دنبال می‏شود و بیش از 70% پیشرفت داشته پروژه مروارید خلیج فارس در زمینه شناخت منابع هیدروکربنی منطقه خلیج فارس و دریای عمان در حوزه‏ های خشکی و آب، با هدف شناسایی منابع و چگونگی شکل‏ گیری، مهاجرت نفت و گاز و به تله افتادن آنها در این حوزه است.

وی در تشریح دستاوردهای طرح مروارید خلیج فارس گفت: این پروژه یک دیدگاه استراتژیک را برای تصمیم‏گیری‏های آتی در زمینه بهره‏برداری از منابع هیدروکربنی كشور به مسئولان کشور خواهد داد.

رئیس پژوهشگاه با اشاره به فعالیت ‏های پردیس بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت گفت: در حوزه بالادستی امسال پروژه ‏هایی جدید، مانند شناسایی منابع غیرمتعارف نفت و گاز از قبیل شیل‏های گازی و هیدرات‏های گازی، شروع شده‏اند‏ که نتایجی خوب برای کشور در بر خواهند داشت.

وی در ادامه گفت: در حوزه پایین‏دستی هم پروژه ‏های مهمي انجام و به نتایجی خوب منجر شده‏ اند به طوری که هم‏ اکنون فناوری ساخت پالایشگاه نفت و پالایشگاه میعانات و نوع ويژه اي از تكنولوژي GTL  بومی شده اند و پژوهشگاه در بسياري از اين موارد در اين زمينه ها صاحب ليسانس محسوب مي شود. 

کاتوزیان با تاکید بر مقوله مهم محیط زیست اظهار داشت: پژوهشگاه صنعت نفت در حوزه محیط زیست در زمینه تصفیه و پاک‏سازی خاک‏های آلوده به لجن‏ های نفتی فعالیتی چشم‏گیر داشته که به عملیاتی شدن فناوری بومی پژوهشگاه در چند منطقه کشور منجر شده است و همين طور در حوزه پيشگيري از خوردگي و موضوعات مرتبط با بهينه سازي مصرف انرژي موفقيت هاي خوبي داشته است.

 وی در خاتمه از تولد اولین شرکت دانش‏بنیان در قطب پژوهشی صنعت نفت خبر داد و گفت: یکی از مهم‏ترین فعالیت‏های سال 1392 به سرانجام رساندن مباحث تشکیل شرکت‏های دانش‏بنیان اقماری است که خوش‏بختانه تمام موضوعات مرتبط با آن تجزیه و تحلیل شده‏ و نتایج خوبی به دست آمده‏ اند.

گفتنی است اولین شرکت اقماری دانش بنيان پژوهشگاه در حوزه کاتالیست و حلال‏ها و مواد شیمیایی به‏زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. این اولین گام پژوهشگاه برای تجاری‏سازی و صنعتی کردن فعالیت ‏های پژوهشی است.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن