تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833488910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيوگرافي افشین قطبی، سرمربي سابق تيم ملي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بيوگرافي افشین قطبی، سرمربي سابق تيم ملي
سيد افشين قطبی فرزند سيد محمد قطبی در نوزدهم بهمن 1342 (8 فوريه 1964)، در شيراز به دنيا آمد.
به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، قطبی تا سال 1357 در ایران زندگی می كرد. او از سال 1360 تا سال 1370 در باشگاه های آلیتالیا٬ آتوباهن٬ ولی ایگلز و فلایرز آمریكا بازی كرده و بعد از آن تا سال 1376 در دانشگاه لس آنجلس بازیكن بوده و صاحب مدرك مربیگری حرفه ای a شده است. او از (ucla دانشگاه كالیفرنیا در لس آنجلس) درجه مهندسی برق گرفته است.
 
**بازی مربیگری و مدرسه فوتبال:
 
افشین قطبی وقتی بازی در تیم فوتبال ucla٬ دانشگاه لس آنجلس را در سن 18 سالگی (سال 1981) آغاز كرد، فوتبال در آمریكا هنوز موضوع مهمی نبود. او چهار سال در این تیم بازی كرد و همزمان با آن به آموزش مربیگری فوتبال پرداخت و از سال 1363 تا سال 1367 (1984 تا 1988)، سرمربی تیم فوتبال زنان دانشگاه ucla شد.
 
او از سال 1367 همراه با گروهی دیگر در مدرسه تربیت فوتبالیست های نوجوان (agss) شروع به كار كرد. این مدرسه فوتبالیست های نوجوان را تربیت می كرد و از آنان بازیكنانی در سطح بین المللی می ساخت. جان اوبراین بازیكن تیم آ ژاكس و بسیاری دیگر از كسانی كه این مدرسه را گذراندند، بعد ها در تیم های مهم فوتبال جهان به چهره های مهم فوتبال تبدیل شدند. افشین قطبی كه 13 سال در این مدرسه به تربیت فوتبالیست می پرداخت٬ با "بورا میلوتینوویچ" مربی سرشناس یوگسلاو (صرب) آشنا شد. او از بورا كه بعداً دوست مهم دوران زندگی اش شد٬ در این مدرسه برای تربیت بچه ها استفاده می كرد. آن ها هر سال فوتبالیست های جوان این مدرسه را برای بازی های دوستانه وآشنایی با فوتبال اروپا به كشور های مختلف اروپایی می آوردند.
 
مدرسه agss در سال 2002 تعطیل شد. این مدرسه همچنین از مربیانی مانند پیم وربیك٬ گاس هیدینگ و استیو سمپسون استفاده می كرد.استیو سمپسون یكی از اولین مربیانی بود كه از كامپیوتر و تكنولوژی جدید برای ارتقای آموزش و مدل سازی برای برنامه ریزی در مسابقات حرفه ای استفاده كرد. افشین قطبی بعدها در رهبری تیم ملی كره جنوبی از این تكنیك استفاده كرد.




 
**یك ایرانی در رهبری تیم ملی آمریكا:
 
از سال 1997 افشین قطبی وارد كادر فنی مربیگری تیم ملی آمریكا شد. یك سال بعد٬ او جزو گروهی بود كه علاوه بر عضویت در هیات فنی٬ گزینشگر ارشد بازیكنان تیم ملی آمریكا در جام جهانی 1998 بود. وقتی قرعه كشی مسابقات انجام شد و معلوم شد تیم ملی ایران و تیم ملی آمریكا در یك گروه قرار دارند٬ مربی ایرانی تیم ملی آمریكا دچار بحران شد. افشین قطبی می گوید:"من عاشق كشورم ایران و مردم آن هستم٬ اما در آن زمان در تیم ملی آمریكا مسئولیت مربیگری داشتم. وقتی متوجه شدم ایران و آمریكا در یك گروه هستند٬ دچار بحران احساسی شدیدی شدم. از یك طرف در قلبم احساس می كردم كه ایرانی ام٬ از سوی دیگر باید تلاش می كردم وظیفه تخصصی ام را به عنوان یك مربی بر حس وطن پرستی كه در من قوی است٬ ترجیح دهم. بورا میلوتینوویچ در این مورد به من كمك كرد.
 
او بارها مربی تیم هایی بود كه رودرروی تیم ملی كشور خودش قرار می گرفتند. من می دانستم كه تیم ملی ایران چهره های بسیار مهمی دارد٬ علی دائی شگفت انگیز بود٬ كریم باقری در بازی های كوتاه و توپ های بلند مهارت بسیاری داشت٬ مهدوی كیا یكی از بهترین گوش های دنیا بود٬ و وسط كریم باقری و دائی٬ خداداد عزیزی بود كه فنی٬ خلاق و غیر قابل پیش بینی بود. مهم تر از همه تیم ملی ایران بود كه همه اعضایش در خدمت تیم بودند. "
 




**نمی دانستم گریه كنم یا هوورا بكشم؟!
 
افشین قطبی احساس خودش را دز زمان بازی ایران و آمریكا چنین گفته است: "به من هشدار داده شده بود كه به گذشته ایرانی ام فكر نكنم. وقتی وارد استادیوم شدم با تشویق حیرت انگیز ایرانیانی كه حداكثر استادیوم را پر كرده بودند مواجه شدیم. دیدن این صحنه به هر كسی كه ایرانی بود احساسی از غرور می داد و من هم یك ایرانی بودم. وقتی توپ به طرف استیلی رفت٬ می دانستم چه اتفاقی می افتد و وقتی استیلی گل زد٬ نمی دانستم باید چه كار كنم٬ گریه كنم یا هوورا بكشم؟! نشستم و به روبرو خیره شدم. آن روز تمام مردم ایران در كشور از تیم ایران حمایت می كردند و این پیروزی به آنها روحیه داده بود."
 




**كره جنوبی و یك چهارم نهایی 2002:
 
افشین قطبی پس از بازی های جام جهانی 1998 به آژاكس آمستردام رفت و مدتی در آنجا مشاور فنی بود٬ سپس مدتی همین كار را در تیم های گالاكسی لس آنجلس٬ kfa كره جنوبی و انجمن فوتبال چین انجام داد. او پس از آشنایی با فوتبال كره جنوبی از سال 2001 همراه با گوس هیدینگ سرمربی تیم ملی كره جنوبی برای آماده كردن تیم این كشور در جام جهانی 2002 به كره رفت. او تحلیل گر فنی گوس هیدینگ بود. افشین قطبی در مورد كارش در جام جهانی 2002 گفته است: "در جام جهانی 2002 من مدل تاكتیكی همه تیم های گروه را در كامپیوتر ساختم و از این طریق تیم و گروه مربیان بازی ها را هدایت می كردم."
 
او از ارزش ها و مفاهیم علمی در مربیگری استفاده می كند. تیم كره جنوبی در سال 2002 موفق شد تیم چهارم جام جهانی 2002 شود.
 
مربی ایرانی الاصل٬ بار دیگر به شرق آسیا بازگشت٬ اما این بار در سمت مربی تیم ملی كره جنوبی و از آن روز ها بود كه قطبی در رسانه های ایرانی مطرح و نامش در آن ها درج شد٬ در صورتیكه تا پیش از آن كمتر فوتبال دوست وطنی٬ او را می شناخت.
 
بیشترین تاثیر بر وی را بورا میلوتینوویچ داشته است. كو آدریانز(سرمربی سابق پورتو) و گاس هیدینك (سرمربی كره جنوبی در سال 2002) نیز در پرورش فكری قطبی تاثیر ویژه ای داشته اند.
 




**بازگشت به ایران:
 
در سال 2007 به دنبال دعوت سرپرستان تیم پرسپولیس٬ افشین قطبی پس از سی سال وارد تهران شد و با گروهی فراوان از طرفداران پرسپولیس و مادری كه سی سال بود فرزندش را ندیده بود٬ مواجه شد.
 
او همچنین به عنوان مشاور فنی تیم هایی مانند: آژاكس آمستردام٬ گالاكسی لس آنجلس٬ اومیا آریجای ژاپن٬ kfa كره و انجمن فوتبال چین كار كرده است. قطبی به عنوان مربی٬ با تفكر هجومی شهرت دارد.
 
به قول خودش فوتبال را با توپ پلاستیكی و روی زمین های آسفالت تهران آغاز كرده بود٬ از زمان نوجوانی به فوتبال علاقه داشت. قطبی گفته است: "فوتبال در روزهای نوجوانی عشق من و راه زندگی من بود. تیم های تاج و پرسپولیس را دوست داشتم و علی پروین و ناصر حجازی بازیكنان محبوب من بودند."
 
او هم اکنون سرمربی تیم شیمیزو اسپالس ژاپن است.





تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن