واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
میلر: حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس تا نیمه قرن حاضر ادامه می یابد تهران – ایرنا - فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین اعلام کرد عملیات این نیروها در خلیج فارس تا نیمه قرن میلادی حاضر ادامه خواهد یافت.
به نوشته روزنامه انگلیسی زبان ˈگالف نیوزˈ چاپ دبی، ˈجان میلرˈ با اشاره به طرح توسعه 580 میلیون دلاری پایگاه نظامی آمریکا در بحرین، از جمله تغییراتی که قرار است به منظور ورود کشتی های رزمی ساحلی جدید تا سال 2018 صورت بگیرد، گفت: اتخاذ این تدابیر از حضوری بلند مدت خبر می دهد.
وی که اخیرا در نمایشگاه بین المللی دفاع دریایی در دوحه قطر سخن می گفت افزود: برخی تغییرات که هم اکنون در حال ایجاد است این پایگاه را برای ورود کشتی های مذکور آماده خواهد کرد.
طبق اظهارات میلر، این کشتی ها تا اواسط قرن میلادی جاری در این منطقه فعالیت خواهند داشت.
وی گفت: اگر قرار نبود در این پایگاه نظامی بمانیم، هیچگاه پروژه زیرساخت ها را اجرا نمی کردیم.
فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا تاکید کرد که این نیروها نه صرفا به عنوان نیروهای آمریکایی بلکه به عنوان بخشی از نیروهای ائتلافی در منطقه خلیج فارس فعالیت خواهند داشت.
طبق اعلام نیروی دریایی آمریکا، شناورهای رزمی ساحلی موسوم به ˈال سی اسˈ نوعی کشتی پرسرعت و چابک است که برای عملیات نزدیک به ساحل طراحی شده اند اما قابلیت فعالیت در آب های آزاد را نیز دارند. از دیگر اهداف طراحی این شناورها، می توان به مقابله با تهدیدهای نا متقارن نظیر مین، زیردریایی های دیزلی کم صدا و شناورهای تندرو سطحی اشاره کرد.
شناورهای ال سی اس آمریکا عبارتند از فریدم (Freedom) و ایندیپندنس (Independence). نوع اول توسط شرکت ˈلاکهید مارتینˈ و نوع دوم توسط شرکت های ˈجنرال دانیامیکسˈ، ˈبث آیرونˈ و ˈآستال یو اس ایˈ تولید شده اند.
میلر که در مه (اردیبهشت / خرداد) سال 2012 جانشین ˈمارک فاکسˈ شد، هدف آمریکا از حضور نظامی در منطقه را ارایه تخصص، قدرت و رهبری عنوان کرد.
به گفته وی، این نقش در طول زمان افزایش یافته است و ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا امیدوار است بتواند از طریق جلب همکاری بیشتر مقامات بحرین و نیز مشارکت شرکای دیگر، فعالیت های خود را کارآمدتر کرده و آن ها را توسعه دهد.
فرماندهی منطقه ای نیروی دریایی آمریکا از سال 1993در بحرین مستقر و این کشور از ژوئیه 1995 میزبان ناوگان پنجم دریایی آمریکا شد.
نیروی دریایی آمریکا اجرای طرح توسعه پایگاه نظامی خود در بندر سلمان واقع در شرق منامه پایتخت بحرین را چند سال قبل آغاز کرد. هزینه این طرح که قرار است در زمینی به مساحت 28 هکتار و در چهار مرحله اجرا می شود 580 میلیون دلار اعلام شد. طرح مذکور که پیش بینی می شود اجرای آن تا سال 2015 بطول بینجامد، به معنی دو برابر شدن مساحت پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین است.
خاورم**9156 *1446
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]