تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814975503




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید فسفر از آب آلوده


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تولید فسفر از آب آلوده تهران - ایرنا - محققان موسسه فرانهوفر آلمان روشی را ابداع کرده اند که از آب آلوده فسفر تولید می شود.


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از نیچر، در این روش از ذراتی با خاصیت سوپر مغناطیسی استفاده می شود.
ماده معدنی فسفر از عناصر گروه پنجم جدول تناوبی است و به عنوان کود شیمیایی در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.
در این روش از ذراتی با خاصیت سوپرمغناطیسی استفاده می شود. این ذرات به طور پیش فرض خاصیت مغناطیسی ندارند ولی زمانی که تحت یک میدان مغناطیسی قوی قرار بگیرند، مانند یک آهنربا عمل می کنند. این ذرات در پیوند های بین مولکولی داری جای خالی برای فسفر هستند و زمانیکه در معرض این ماده معدنی قرار می گیرند، با آن ترکیب می شوند.
آب آلوده دارای آنیون های فسفر است که به راحتی توسط ذرات مغناطیسی جذب می شود.
مهمترین مزیت این روش، امکان فرآوری فسفر و استفاده از آن در صنعت کشاورزی است؛ علاوه بر این، فسفر در انواع نوشیدنی ها، صنعت نیمه هادی و روشنایی و مواد شوینده نیز کاربرد دارد.

محققان امیدوارند که بتوان از این روش ساده و کم هزینه برای استخراج انواع فلزات سنگین از آب و هوای آلوده استفاده کرد و به حفظ محیط زیست کمک کرد.
این فناوری با همکاری موسسه فرانهوفر آلمان و دانشگاه اشتوتگارت انجام پذیرفته است و در حال حاضر در نمایشگاه فرانهوفر، تمام مراحل آن در اختیار بازدید کنندگان قرار می گیرد.
تمام موجودات زنده اعم از انسان، حیوانات و گیاهان برای ادامه بقای خود به فسفر نیاز دارند چراکه فسفر سنگ بنای پروتئین DNA است و بسیاری از فرآیندهای بیولوژیک در بدن، فقط در حضور فسفر صورت می گیرند.
باوجودیکه معدن فسفر در کشور های زیادی وجود دارد، استخراج آن فرآیند دشواری است و معمولا فسفر خالص حاصل نمی شود و محصول نهایی همراه با فلزات دیگر است.
علمی (6)** 9259**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن