تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تسبيحات فاطمه زهرا عليهاالسلام در هر روز پس از هر نماز نزد من محبوب تر از هزار ركعت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814798824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه سرگشاده روشنفکران در انتقاد از فرایند سیاسی در ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نامه سرگشاده روشنفکران در انتقاد از فرایند سیاسی در ترکیه انکارا - ایرنا - شماری از نویسندگان و روشنفکران عضو انجمن ˈجهانی قلم ˈ که در بین آنان نویسندگانی همچون ˈاورهان پاموک، گونتر گراس و الیف شفقˈ قرار دارند، با انتشار نامه سرگشاده ای از مسدود کردن شبکه های اجتماعی ˈیوتیوب وتوییترˈ در ترکیه ابراز نگرانی کردند.


به گزارش روز جمعه ایرنا، در این نامه سرگشاده روشنفکران وابسته به انجمن جهانی قلم که در رسانه های مستقل و مخالف دولت ترکیه بازتاب گسترده ای داشت، فیلتر کردن شبکه های اجتماعی در ترکیه توسط دولت آنکارا را اقدامی ارتجاعی دانستند.
در این نامه با اشاره به اینکه اینترنت در ترکیه بیش از 36 میلیون کاربر دارد و از نظر جمعیت این کشور جوانترین کشور اروپایی استفاده کننده از اینترنت است، آمده است: استفاده گسترده از اینترنت در ترکیه، این کشور را در بین دنیای اسلام و کشورهای جهان در جایگاه برتری قرار داده و عاملی برای نزدیکی و ارتباط افکار و عقاید مختلف اقشار جامعه شده است.
نویسندگان این نامه با ادعای اینکه شبکه های اجتماعی توییتر و یوتیوب ابزاری برای در میان گذاشتن آزادنه افکار و عقاید مردم بدون تبعیض در خصوص دین و مذهب و نژاد انسانهاست، یادآور شده اند، توییتر در ترکیه 12 میلیون کاربر دارد و ما از رهبران ترکیه می خواهیم به آزادی بیان و عقیده که از اصول اصلی دمکراسی و مردم سالاری است، احترام گذاشته و نسبت به رفع فیلترینگ از این دو شبکه اجتماعی سریعا اقدام کند.
انجمن جهانی قلم یا پن بین المللی ( International PEN) نهادی است غیرسیاسی و غیردولتی که اعضای آن را صاحبان قلم کشورهای مختلف جهان تشکیل می دهند. این نهاد هدف خود را «گرد هم آوردن نویسندگانی که دلبسته ارزش هایی نظیر آزادی، تساهل و صلح هستند» می داند.
انجمن جهانی قلم در تاریخ 6 اکتبر 1921 میلادی توسط کاترین ایمی داوسن اسکات، در لندن بنیان گذاشته شد.
اورهان پاموک اولین نویسنده ترکیه که جایزه نوبل را کسب کرد، جان دوندار، خانم الیف شفق از نویسندگان ترکیه ای عضو این انجمن هستند که این نامه را امضا کرده اند.
دولت آنکارا بیش از یک هفته است که توییتر را فیلتر کرده است.
روز گذشته نیز به دنبال انتشار نوار صوتی از جلسه عالی امنیتی ترکیه در خصوص حمله به سوریه، شبکه اجتماعی یوتیوب نیز در ترکیه مسدود شد.
خاورم/2011**230 ** 1597
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن