واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه موقت قزوین تنها با مدیریت جهادی به شکوفایی اقتصادی و فرهنگی می رسیم قزوین – ایرنا – امام جمعه موقت قزوین گفت: تنها با یک عزم ملی و مدیریت جهادی می توانیم به شکوفایی اقتصادی و فرهنگی برسیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین ˈعبدالکریم عابدینیˈ در خطبه های نماز جمعه شهر قزوین با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ افزود: از همه صاحبنظران، مسوولان و توده های مردم انتظار داریم برای عملی شدن شعار امسال برنامه ریزی کرده و تحقق این ایده مهم را در اولویت فعالیت های خود قرار دهند، زیرا عزت ایران اسلامی در سایه تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری است.
خطیب جمعه قزوین با تاکید بر اینکه باید اقتصاد و سیاست در خدمت فرهنگ دینی باشد، اظهارکرد: باید فرهنگ دینی را جایگزین باورهای ناصواب کنیم تا زندگی با نشاط و معنوی داشته باشیم.
حجت الاسلام عابدینی با تاکید بر تقویت اقتصاد مقاومتی در سال جدید نیز گفت: اقتصاد مقاومتی این است که در بحران هایی که استکبار جهانی برای ما ایجاد می کند مقاوم بوده و در برابر این مزاحمت ها و تحریم های آمریکایی تسلیم نشویم.
وی اضافه کرد: با هماهنگی، تلاش جهادی هر سه قوه و با یک عزم ملی توسط آحاد مردم، باید بخش اقتصاد و فرهنگ، بالنده تر از گذشته توسعه یافته و به اهداف ترسیم شده مقام معظم رهبری برسد.
حجت الاسلام عابدینی اضافه کرد: در تحقق اقتصاد مقاومتی که سیاستهای آن نیز سال گذشته ابلاغ شد، باید همه قوای کشور همگام با ملت، اقتصاد داخلی را تقویت کنند تا با اقتصادی درون زا و برون نگر داشته باشیم و با تقویت این بخش علاوه بر جذب سرمایه گذار، کالاهای تولیدی ما در بازارهای بین المللی حضور داشته باشند.
امام جمعه موقت قزوین با اشاره به اینکه برای تحقق این امر نظارت، هدایت و حمایت دولت بسیار موثر است، گفت: عدم نظارت و حمایت، موجب گرفتاریهای شده و یکی از موانع تحقق اقتصاد مقاومتی می شود.
حجت الاسلام عابدینی در بخش دیگری از خطبه های خود به 12 فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: این روز با رای 98 درصدی مردم به نام روز ˈجمهوری اسلامیˈ نام گرفت و برای اولین بار پرچم لا اله الا الله در کشور ما به اهتزاز درآمد.
وی در پایان یادآور شد: ما باید قدر انقلاب اسلامی را بدانیم و در راستای عزت، عظمت و اقتدار نظام اسلامی تلاش کرده تا دیگر کشورهای اسلامی دنباله رو این راه بزرگ باشند.
7390/ 614
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]