واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معلمان انگلیسی در اعتراض به سیاست های آموزشی دولت اعتصاب می کنند لندن - ایرنا - هزاران نفر از معلمان انگلیسی در اعتراض به سیاست های آموزشی دولت ائتلافی این کشور و شرایط سخت کاری روز چهارشنبه دست از کار خواهند کشید.
به گزارش ایرنا، اتحادیه ملی معلمان انگلیس (ان. یو. تی) به عنوان بزرگترین اتحادیه صنفی معلمان، این اعتصاب سراسری را سازماندهی کرده و پیش بینی می شود که فردا بسیاری از کلاس های درس در انگلیس و ولز تعطیل شوند.
اتحادیه صنفی ˈان. یو. تیˈ روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای با اشاره به حمایت اکثر اعضای این اتحادیه از برگزاری اعتصاب، اعلام کرد: این اعتصاب سراسری به خاطر بی توجهی مقامات دولتی به خواسته های صنفی معلمان در زمینه سختی کار، ایجاد تغییر درباره نحوه محاسبه حقوق معلمان، ایجاد تغییر در برنامه های آموزشی، بالا بردن سن بازنشستگی و دست اندازی دولت به صندوق های بازنشستگی برگزار می شود.
همزمان با این اعتصاب، تجمعات و تظاهرات اعتراضی نیز در شهرهای مختلف انگلیس و ولز از جمله لندن، کاردیف، لیورپول، منچستر، بیرمنگهام، بریستول، کمبریج، آکسفورد، کنت، ساوتهمپتون، نیوکاسل، لیدز، شفیلد و ... برگزار خواهد شد.
در ادامه این بیانیه به نقل از ˈکریستین بلوئرˈ دبیرکل اتحادیه ˈان. یو. تیˈ آمده است: ما عمیقا از اختلالات و مشکلاتی که به دلیل برگزاری اعتصاب و تعطیلی مدارس برای دانش آموزان، معلمان و والدین به وجود می آید متاسفیم، ولی با توجه به عدم تعامل مناسب دولت با اتحادیه ملی معلمان برای حل اختلافات صنفی، راهی جز برگزاری اعتصاب برای معلمان باقی نمانده است.
اتحادیه ملی معلمان انگلیس طی یک سال گذشته با همکاری برخی دیگر از اتحادیه های صنفی چند اعتصاب منطقه ای را برگزار کرده است.
اتحادیه های صنفی معلمان انگلیس از حدود سه سال پیش با دولت ائتلافی این کشور در زمینه سیاست آموزشی دولت، شرایط کار و حقوق و بازنشستگی دچار اختلاف هستند.
اتحادیه ملی معلمان که بیش از 300 هزار عضو دارد نسبت به تغییرات پیشنهادی دولت در مورد صندوق های بازنشستگی معلمان، نحوه ارزیابی کار معلمان و همچنین تغییر برنامه های آموزشی معترض است.
نتایج یک نظرسنجی که سال گذشته از حدود 17 هزار و 500 معلم انگلیسی انجام شده بود، نشان داد نیمی از آنان به فکر ترک این حرفه هستند و معتقدند که دیدگاه های حرفه ای شان توسط دولت مورد توجه قرار نمی گیرد.
حدود 97 درصد از پرسش شوندگان نیز بر این باور بوده اند که سیاست های دولت ائتلافی کیفیت آموزش را در مدارس انگلیس ارتقاء نخواهد بخشید.
اتحادیه های صنفی و کارگری انگلیس از جمله اتحادیه های معلمان طی سال های اخیر بر سر حقوق و مزایای خود و همچنین دست اندازی دولت به صندوق های بازنشستگی درگیر چالشی مداوم با مقامات دولتی هستند.
مذاکرات طولانی نمایندگان دولت و اتحادیه های صنفی معلمان برای حل اختلافات موجود در مورد صندوق های بازنشستگی تاکنون به نتیجه قطعی نرسیده است و به رغم برخی عقب نشینی ها از سوی دولت، معلمان هنوز حاضر به پذیرش طرح های دولت در این زمینه نشده اند.
دولت انگلیس قصد دارد سن بازنشستگی را در بخش های خدمات عمومی از جمله در آموزش و پرورش از 60 سال به 68 سال افزایش دهد و همزمان حق بازنشستگی پرداختی از سوی کارمندان را نیز حداقل سه درصد اضافه کند.
اتحادیه های صنفی معلمان انگلیس معتقدند تغییرات پیشنهادی دولت برای صندوق های بازنشستگی به معنای این است که کارکنان باید پول بیشتری به صندوق بریزند، سال های بیشتری کار کنند و در نهایت هنگام بازنشستگی، مستمری کمتری دریافت کنند.
سیاست ریاضت اقتصادی دولت ائتلافی انگلیس که با کاهش اعتبارات عمومی و کمک های دولتی به صندوق های بازنشستگی همراه بوده، طی سال های اخیر با مخالفت های گسترده اتحادیه های صنفی و کارگری این کشور مواجه بوده است.
اروپام**345
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]