محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828705487
به مسیر مذاکرات هستهای بدبین نیستم
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به مسیر مذاکرات هستهای بدبین نیستم
من نسبت به مسیر مذاکرات بدبین نیستم اما باید نسبت به موضوع مذاکرات هستهای حساس بود/ از سوی دیگر باید این واقعیت را قبول کرد که در ایالات متحده، جریان صهیونیستی پرنفوذ و تاثیرگذار است و کدخدایی می کنند. حرف هایی هم که زده می شود برای این است که دهان کدخدایان صهیونیست را ببندند.
کد خبر: ۳۸۸۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۱ - 24 March 2014
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در آخرین گفت و گوی خبری خود در سال 1392 که در واپسین ساعات کاری سال گذشته با سایت تابناک، انجام داد، بار دیگر به خوشبینی اش درباره مسیر مذاکرات هستهای تاکید، کرد و افزود: من نسبت به مسیر مذاکرات بدبین نیستم اما باید نسبت به موضوع مذاکرات هستهای حساس بود؛ چون جوانب مختلفی دارد. جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا متعهد به تداوم مذاکرات در یک مسیر سیاسی بود، اما در مقابل طرف مذاکره با ایران مدام مسیر را عوض کرده و میز مذاکرات را ترک می کردند. در کل به این مسیر بدبین نیستم اما ملاحظاتی دارد و باید دقت کرد.
لاریجانی با اشاره به برخی سخنان و موضعگیریهای مقامات غربی، اظهار داشت: گاهی حرف هایی زده می شود اما نباید ما را نگران کند چون آنها در داخل خود مشکلاتی دارند. به هر حال همین ها بودند که گفتند ایران نباید غنی سازی داشته باشد و توانایی هسته ای ایران خطر بین المللی دارد و تحریم ها را هم به همین بهانه به وجود آوردند. حالا برای افکار عمومی داخلی خود باید توجیه کنند که چرا این کار را کردند. پس باید تغییراتی ایجاد شود.
واقعیت وجود لابی پرقدرت صهیونیست در آمریکا؛
وی در ادامه افزود: از سوی دیگر باید این واقعیت را قبول کرد که در ایالات متحده، جریان صهیونیستی پرنفوذ و تاثیرگذار است و کدخدایی می کنند. حرف هایی هم که زده می شود برای این است که دهان کدخدایان صهیونیست را ببندند. از طرف دیگر باید توجه کرد که ایده های استقلال طلبانه و روشنگرانه جمهوری اسلامی و مردم ایران خوشایند طبع قدرت های جهانی نیست و در نتیجه با آن دشمنی می کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اینها هر لحظه ممکن است تغییر جهت بدهند، منتها این کار به سادگی امکان پذیر نیست، گفت: ممکن است حرفهایی زده شود و سر و صدایی کنند اما باید بدانند که در موضوع هسته ای اگر بخواهند حاشیه پردازی کنند و به توافقات پایبند نباشند - از آنجا که یک بار این کار را با ما کرده اند اما دیده اند که ایران مسیر خود را عوض کرد- همان موضوع گذشته تکرار خواهد شد.
ایران برای تمام چالش های غرب راه حل دارد؛
لاریجانی با تاکید بر اینکه ما می خواهیم موضوعات از طریق مذاکره حل و فصل شود، اظهار داشت: متاسفانه این آمریکا و همفکرانش هستند که بازی در می آورند. غربی ها هم فهمیده اند که با روند گذشته نمی توانند موضوع را حل کنند و شرایط منطقه نیز به گونه ای نیست که بتوانند شیطنت کنند و باید به شرایط منطقه توجه کنند و به همین دلیل هم خودشان پیگیر مذاکره با ایران بوده اند. پس نیازی داشته اند البته با زرنگی می خواهند این نیاز خود را به عنوان نیاز طرف مقابل جا بزنند اما در نهایت دستشان رو خواهد شد.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه ما قبل از هر چیز باید به راهمان اعتقاد داشته باشیم، گفت: ایران از نظر ایستادگی بر استقلال و آرمان های خود، بخصوص در موضوع هسته ای راه درستی را طی کرده است. اینکه دچار چالش هستیم طبیعی است. شما هر چه از استقلال تان بگذرید چالش تان کمتر می شود.
دموکراسی یک روش حکمرانی خوب است، اما ماموریتش تغییر دین مردم نیست؛
لاریجانی در ادامه به موضعگیری برخی طرفین مذاکره کننده درباره حقوق بشر یا موشکهای بالستیک اشاره کرد و افزود: اینکه در مورد حقوق بشر بحث هایی را مطرح می کنند باید گفت که ما یک فرهنگ اسلامی داریم اما فرهنگ آنها اسلامی نیست. می گویند فرهنگشان مسیحی است اما همان را هم ندارند. مکتب خودساخته ای به نام لیبرالسیم درست کرده اند و در متن آن تفکر مسائل متافیزیکی، سیاست ها و دموکراسی خود را شکل می دهند. دموکراسی یک روش حکمرانی خوب است اما دموکراسی به وجود نیامده است که دین و سبک زندگی مردم را عوض کند. اینها می گویند چون شما سبک تان را شبیه به ما انتخاب کرده اید باید بقیه اش را هم به روش ما عمل کنید.
وی در ادامه اظهار داشت: آنها متناسب با فرهنگ خود نوعی دموکراسی دارند. ما هم دموکراسی را قبول داریم و آن را روشی حکمرانی خوبی می دانیم اما مسلما ماموریت دموکراسی تغییر دین نیست و اینها دارند این دو را به هم پیوند می دهند. در نظام جمهوری اسلامی یک نظام حقوقی وجود دارد که امری ریشه دار است. 1400 سال اسلام وجود داشته و ساختاری حقوقی دارد که منبعث از فقه است. ممکن است مدل حقوقی انگلوساکسون هم وجود داشته باشد که متفاوت از حقوق اسلامی است و مبانی و ساختارش هم متفاوت است. حالا چه لزومی دارد که می گویند ما هم باید مثل آنها عمل کنیم؟ حقوقدانها می توانند با هم در این زمینه بحث کنند.
لاریجانی در ادامه افزود: حالا حرف جدیدی می زنند و میگویند دموکراسی صرفا رای نیست. اگر معنیش این است که باید دین مردم را هم عوض کند به صراحت بگویند. این حرف بی حساب و زرنگی است. باید قبول کنیم نظامی به نام دموکراسی وجود دارد با فرهنگی متفاوت. آیا این ضرورتا چالش می خواهد؟ نه. آنها چون دنبال منافعی هستند این چالش ها را ایجاد می کنند. حالا ممکن است در موارد مختلفی مانند موضوع هسته ای و حقوق بشر ظهور و بروز داشته باشد و البته آن هم راه حل دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی بر ای تمام چالشها بر سر میز مذاکره راهحل منطی دارد، اظهار داشت: ایران در همین چالش ها ورزیده و قدرتمند شده است. به زعم بنده همه اینها در جوف چیز بزرگتری است و آن اینکه چرا ملت ایران در این سی و چند سال توانستند اعتباری برای خودشان در منطقه ایجاد کنند و این تاثیر گذاشته است. گاها می گویند که ایران موازنه را به هم زده است. دردشان همین است و بقیه اش بهانه است.
مذاکره کننده ارشد اسبق هستهای کشورمان، در این قسمت به خاطرات خود از مذاکرات هستهای با تروئیکای اروپا اشراه کرد و افزود: در جریان مذاکراتی که با آن زمان با اتحادیه اروپا داشتیم، آقای سولانا مستقیما به من گفتند که مشکل اصلی این است که شما موازنه منطقه را به هم می زنید. به عنوان مثال در جنگ 33 روزه که رژیم صهیونیستی به لبنان حمله کرد و نیروهای مقاومت هم جوابش را دادند. چه ربطی به مساله هسته ای ما داشت؟ در همان زمان کسینجر مقاله ای نوشت که ظرف 48 ساعت قطعنامه ای علیه برنامه هسته ای ایران بدهند و قطعنامه هم دادند. همان موقع آقای سولانا با من تماس گرفت و عذرخواهی کرد و گفت این خرابکارها کار خود را کردند. از این مشکلات در صحنه بین الملل به وفور وجود دارد.
لزومی به ورود و جانبداری ایران در مناقشه اوکراین نیست؛
لاریجانی به مسایل پیش آمده در اوکراین و چالشهای بین غرب و شرق بر سر بحران کریمه، اشاره کرد و گفت: مسائلی که در اوکراین و کریمه به وجود آمده است گوشه ای از همین رفتارهای دوگانه را نشان می دهد. مردم در اوکراین شلوغ کردند. در کریمه رای گرفتند و گفتند که می خواهیم مستقل شویم. آنجایی را که در اوکراین رای نگرفتند را قبول کردند اما در این یکی اما و اگر می آورند! اگر شما اینقدر با تساهل برخورد می کنید در کریمه که مردم رای دادند. یک منطق باید حاکم باشد. اینها رفتار دوگانه غرب است. اینها به دنبال منافع خودشان هستند و هر بار از ابزاری استفاده می کنند.
رئیس مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: ماجرای به وجود آمده در اوکراین، ماجرای مهمی است و به سادگی رفع و رجوع نمی شود. چون برای هر دو طرف در حال حاضر خطوط قرمزهایی تعریف شده است. اما این مساله تاثیر چندانی بر روی کار ما ندارد. ما در این قضیه بی نظر نیستیم اما دلیلی هم ندارد در هر زمینه ای اظهار نظر کرده و ورود کنیم. باید دید سرانجام کار چه می شود. این چالش می تواند در راه های مختلف قرار بگیرد. گاهی رسانه های داخلی مسائلی را مطرح کرده و جانبداری می کنند اما لزومی ندارد که در هر موضوعی ورود کنیم. می توان برداشت ها و تحلیل هایی از موضوع داشت اما به نظر می رسد مسیری طولانی در این چالش نهفته است.
مشروح گفت و گوی تابناک با رئیس مجلس شورای اسلامی به زودی منتشر خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
جلیلوند در گفتگو با فارس: به کلیت مذاکرات هستهای خوشبین نیستم/ طرح مساله حقوق بشر در میانه مذاکرات برنامهریز
جلیلوند در گفتگو با فارس به کلیت مذاکرات هستهای خوشبین نیستم طرح مساله حقوق بشر در میانه مذاکرات برنامهریزی شده بوداستاد روابط بین الملل گفت درخواست غربیها از ایران در مذاکرات هستهای چالش برانگیز است چون آنها با ایران دچار اختلافات استراتژیکی هستند و شاید امیدواریهایی در بدر صورت انحراف از مسیر مذاکرات هستهای، ملت و نمایندگان آنها واکنش نشان میدهند
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۰۱ نماینده مردم رباط کریم و بهارستان اظهار کرد در ادامه مسیر گفتوگوهای هستهای اگر انحرافی صورت گیرد و منافع کشور و نظام نادیده انگاشته شود شاهد واکنشها از سوی ملت خواهیم بود به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ابراهیم نکو طشمخانی: فرجام مذاکرات هستهای آزمون بزرگی برای پایهگذاری روابط جدید با اروپاست
یکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸ ۵۲ کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شمخانی در این دیدار با استقبال از تمایل و تحرک کشورهای اروپایی برای آغاز دور جدیدی از همکاریهای سیانهایی کردن مذاکرات هستهای زود است/ هنوز کار زیادی پیش رو داریم
بین الملل ایران در جهان هلگا اشمید نهایی کردن مذاکرات هستهای زود است هنوز کار زیادی پیش رو داریم معاون کاترین اشتون با اشاره به مذاکرات هسته ای اخیر ایران و کشورهای 1 5 در وین گفت همچنان موارد زیادی تا نهایی شدن این مذاکرات وجود دارد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترزسایه«دلخوری» ایران از اشتون بر فراز مذاکرات هستهای وین/ سازهای مخالف تندروهای تهران و واشنگتن باز ه
سایهدلخوری ایران از اشتون بر فراز مذاکرات هستهای وین سازهای مخالف تندروهای تهران و واشنگتن باز هم کوک شد دور جدید مذاکرات هستهای ایران و 1 5 با حواشی مهم تر از متنی که اصل مذاکرات را هدف قرار داده است برگزار میشود به گزارش نامهنیوز تیم هسته ای ایران روز گذشته به وین رفتندبرگزاری جلسات کمیته نظارت بر مذاکرات هستهای
برگزاری جلسات کمیته نظارت بر مذاکرات هستهای کد خبر ۳۸۷۰۹۴ تاریخ انتشار ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶ ۵۱ - 16 March 2014 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از برگزاری جلسات کمیته نظارت بر مذاکرات هستهای با حضور وی خبر داد علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درورود مایلیکهن به مذاکرات هستهای!
ورود مایلیکهن به مذاکرات هستهای بسیاری محمد مایلیکهن را فردی مذهبی با مواضع سیاسی نزدیک به محمود احمدینژاد میشناسند اما خودش مدعی است عضو هیچ گروه دسته و حزبی نیست من عضو هیچ دسته گروه و حزبی نیستم و هر جایی که تشخیص دادم با شجاعت حرفم را زدم زمانی که کارمند سازمان تربهلگا اشمید:نهایی کردن مذاکرات هستهای زود است
هلگا اشمید نهایی کردن مذاکرات هستهای زود است معاون کاترین اشتون با اشاره به مذاکرات هسته ای اخیر ایران و کشورهای 1 5 در وین گفت همچنان موارد زیادی تا نهایی شدن این مذاکرات وجود دارد آفتاب به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه ارپورمحمدی: کسانی که اصل مذاکرات هستهای را مورد تردید قرار میدهند برداشت ناقص و غلطی دارند/ دولت از حاشیهها پ
پورمحمدی کسانی که اصل مذاکرات هستهای را مورد تردید قرار میدهند برداشت ناقص و غلطی دارند دولت از حاشیهها پرهیز میکند اراده دولت تدبیر و امید در توسعه سیاسی اجتماعی اقتصادی و امنیتی جدی است و فصل جدیدی از تحولات در داخل کشور گشوده شده است این برآورد حجتالاسلام مصطفی پورمحنوبری: سانسور نکردن نقدهای هستهای به نفع مذاکرات است
یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶ ۵۲ یک کارشناس مسائل بینالملل گفت افزایش مطالبات مردم از تیم مذاکرهکننده باعث میشود تا آنها بتوانند در مذاکرات آتی با اشاره به فشارهای داخلی امتیازهای بیشتری را از طرف مقابل درخواست کنند به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناسعید زیباکلام: تیم هستهای ما در مذاکرات آتی سقف مطالباتش را بیان کند
یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷ ۰۷ یک استاد دانشگاه گفت تیم مذاکرهکننده ایران باید همراه با نمایندگان راهبردهایی عملی را تبیین و بررسی کرده و در مذاکرات آتی سقف مطالبات خود را بیان کنند به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سعید زیباکلام عضو هیات علمی دانشگبه نتیجه رساندن توافقات هستهای در مسیر خاص مهمترین اولویت دستگاه دیپلماسی در سال 93
کنعانیمقدم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد به نتیجه رساندن توافقات هستهای در مسیر خاص مهمترین اولویت دستگاه دیپلماسی در سال 93 یک کارشناس سیاست خارجی مهمترین اولویت دستگاه دیپلماسی در سال 93 را به نتیجه رساندن توافقات هستهای با 1 5 در مسیر خاص و همچنین کاهش تنشهای بینروانچی: در مذاکرات هستهای سیاست اعتدالگرایی را دنبال کردهایم
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۲۳ معاون اروپای و آمریکا وزارت امور خارجه که در همایش سیاست خارجی اعتدالگرا سخن میگفت با بیان اینکه اعتدال تعاریف مختلفی دارد اظهار کرد اعتدال حد وسط بین افراط و تفریط است اصول ما برایمان محترم است سیاست اعتدال گرا به معنای کنار کشیدن از اصول نیسعضو جبهه پایداری در مجلس:طرحی با ۱۱۳ رأی برای حفظ حقوق هستهای آماده کردهایم / کسی حق ندارد در چارچوب مذاکرات
عضو جبهه پایداری در مجلس طرحی با ۱۱۳ رأی برای حفظ حقوق هستهای آماده کردهایم کسی حق ندارد در چارچوب مذاکرات از اصول خارج شود عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت تحولی که در اطلاع رسانی مذاکرات ژنو صورت گرفت از نکات برجسته جمهوری اسلامی بود و شاهد یک اجماع ملی روی دفعایران هستهای مدعی شد آغاز بی سر و صدای مذاکرات حقوق بشری وزارت خارجه با کشورهای غربی
ایران هستهای مدعی شدآغاز بی سر و صدای مذاکرات حقوق بشری وزارت خارجه با کشورهای غربیمجوز دولت ایران به کاترین اشتون برای دیدار با 6 زن نزدیک به جریان فتنه به معنای آغاز بی سر و صدای مذاکرات حقوق بشری با دولت ایران است به گزارش خبرگزاری فارس منابع غربی می گویند از دید آنها مجوزکریمی قدوسی در نشست خبری عنوان کرد: طرحی با ۱۱۳ رأی برای حفظ حقوق هستهای آماده کردهایم / کسی حق ندارد در چار
کریمی قدوسی در نشست خبری عنوان کرد طرحی با ۱۱۳ رأی برای حفظ حقوق هستهای آماده کردهایم کسی حق ندارد در چارچوب مذاکرات از اصول خارج شودعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت تحولی که در اطلاع رسانی مذاکرات ژنو صورت گرفت از نکات برجسته جمهوری اسلامی بود و شاهد یک اجماع ملاظهارات جدید مرد جنجالی؛ ورود مایلیکهن به مذاکرات هستهای!
اظهارات جدید مرد جنجالی ورود مایلیکهن به مذاکرات هستهای محمد مایلیکهن در حمایت از دولت قبلی دستاوردهای دولت یازدهم در پرونده انرژی هستهای را کمارزش جلوه میدهد به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز بسیاری محمد مایلیکهن را فردی مذهبی با مواضع سیاسی نزدیک به محمود احمدی&zwnj-
گوناگون
پربازدیدترینها