تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828705487




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به مسیر مذاکرات هسته‌ای بدبین نیستم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به مسیر مذاکرات هسته‌ای بدبین نیستم
من نسبت به مسیر مذاکرات بدبین نیستم اما باید نسبت به موضوع مذاکرات هسته‎ای حساس بود/ از سوی دیگر باید این واقعیت را قبول کرد که در ایالات متحده، جریان صهیونیستی پرنفوذ و تاثیرگذار است و کدخدایی می کنند. حرف هایی هم که زده می شود برای این است که دهان کدخدایان صهیونیست را ببندند.
کد خبر: ۳۸۸۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۱ - 24 March 2014




علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در آخرین گفت و گوی خبری خود در سال 1392 که در واپسین ساعات کاری سال گذشته با سایت تابناک، انجام داد، بار دیگر به خوش‌بینی اش درباره مسیر مذاکرات هسته‌ای تاکید، کرد و افزود: من نسبت به مسیر مذاکرات بدبین نیستم اما باید نسبت به موضوع مذاکرات هسته‎ای حساس بود؛ چون جوانب مختلفی دارد. جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا متعهد به تداوم مذاکرات در یک مسیر سیاسی بود، اما در مقابل طرف مذاکره با ایران مدام مسیر را عوض کرده و میز مذاکرات را ترک می کردند. در کل به این مسیر بدبین نیستم اما ملاحظاتی دارد و باید دقت کرد.

 

لاریجانی با اشاره به برخی سخنان و موضع‌گیری‌های مقامات غربی، اظهار داشت: گاهی حرف هایی زده می شود اما نباید ما را نگران کند چون آنها در داخل خود مشکلاتی دارند. به هر حال همین ها بودند که گفتند ایران نباید غنی سازی داشته باشد و توانایی هسته ای ایران خطر بین المللی دارد و تحریم ها را هم به همین بهانه به وجود آوردند. حالا برای افکار عمومی داخلی خود باید توجیه کنند که چرا این کار را کردند. پس باید تغییراتی  ایجاد شود.

واقعیت وجود لابی پرقدرت صهیونیست در آمریکا؛

وی در ادامه افزود:  از سوی دیگر باید این واقعیت را قبول کرد که در ایالات متحده، جریان صهیونیستی پرنفوذ و تاثیرگذار است و کدخدایی می کنند. حرف هایی هم که زده می شود برای این است که دهان کدخدایان صهیونیست را ببندند. از طرف دیگر باید توجه کرد که ایده های استقلال طلبانه و روشنگرانه جمهوری اسلامی و مردم ایران خوشایند طبع قدرت های جهانی نیست و در نتیجه با آن دشمنی می کنند.
 
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اینها هر لحظه ممکن است تغییر جهت بدهند، منتها این کار به سادگی امکان پذیر نیست، گفت: ممکن است حرف‌هایی زده شود و سر و صدایی کنند اما باید بدانند که در موضوع هسته ای اگر بخواهند حاشیه پردازی کنند و به توافقات پایبند نباشند - از آنجا که یک بار این کار را با ما کرده اند اما دیده اند که ایران مسیر خود را عوض کرد- همان موضوع گذشته تکرار خواهد شد.
 
ایران برای تمام چالش های غرب راه حل دارد؛

لاریجانی با تاکید بر اینکه ما می خواهیم موضوعات از طریق مذاکره حل و فصل شود، اظهار داشت: متاسفانه این آمریکا و همفکرانش هستند که بازی در می آورند. غربی ها هم فهمیده اند که با روند گذشته نمی توانند موضوع را حل کنند و شرایط منطقه نیز به گونه ای نیست که بتوانند شیطنت کنند و باید به شرایط منطقه توجه کنند و به همین دلیل هم خودشان پیگیر مذاکره با ایران بوده اند. پس نیازی داشته اند البته با زرنگی می خواهند این نیاز خود را به عنوان نیاز طرف مقابل جا بزنند اما در نهایت دستشان رو خواهد شد.
 
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه ما قبل از هر چیز باید به راه‌مان اعتقاد داشته باشیم، گفت: ایران از نظر ایستادگی بر استقلال و آرمان های خود، بخصوص در موضوع هسته ای راه درستی را طی کرده است. اینکه دچار چالش هستیم طبیعی است. شما هر چه از استقلال تان بگذرید چالش تان کمتر می شود.
 
دموکراسی یک روش حکمرانی خوب است، اما ماموریتش تغییر دین مردم نیست؛

لاریجانی در ادامه به موضع‌گیری برخی طرفین مذاکره کننده درباره حقوق بشر یا موشک‌های بالستیک اشاره کرد و افزود: اینکه در مورد حقوق بشر بحث هایی را مطرح می کنند باید گفت که ما یک فرهنگ اسلامی داریم اما فرهنگ آنها اسلامی نیست. می گویند فرهنگ‌شان مسیحی است اما همان را هم ندارند. مکتب خودساخته ای به نام لیبرالسیم درست کرده اند و در متن آن تفکر مسائل متافیزیکی، سیاست ها و دموکراسی خود را شکل می دهند. دموکراسی یک روش حکمرانی خوب است اما دموکراسی به وجود نیامده است که دین و سبک زندگی مردم را عوض کند. اینها می گویند چون شما سبک تان را شبیه به ما انتخاب کرده اید باید بقیه اش را هم به روش ما عمل کنید.

وی در ادامه اظهار داشت:  آنها متناسب با فرهنگ خود نوعی دموکراسی دارند. ما هم دموکراسی را قبول داریم و آن را روشی حکمرانی خوبی می دانیم اما مسلما ماموریت دموکراسی تغییر دین نیست و اینها دارند این دو را به هم پیوند می دهند. در نظام جمهوری اسلامی یک نظام حقوقی وجود دارد که امری ریشه دار است. 1400 سال اسلام وجود داشته و ساختاری حقوقی دارد که منبعث از فقه است. ممکن است مدل حقوقی انگلوساکسون هم وجود داشته باشد که متفاوت از حقوق اسلامی است و مبانی و ساختارش هم متفاوت است. حالا چه لزومی دارد که می گویند ما هم باید مثل آنها عمل کنیم؟ حقوقدان‌ها می توانند با هم در این زمینه بحث کنند.
 
لاریجانی در ادامه افزود: حالا حرف جدیدی می زنند و می‌گویند دموکراسی صرفا رای نیست. اگر معنیش این است که باید دین مردم را هم عوض کند به صراحت بگویند. این حرف بی حساب و زرنگی است. باید قبول کنیم نظامی به نام دموکراسی وجود دارد با فرهنگی متفاوت. آیا این ضرورتا چالش می خواهد؟ نه. آنها چون دنبال منافعی هستند این چالش ها را ایجاد می کنند. حالا ممکن است در موارد مختلفی مانند موضوع هسته ای و حقوق بشر ظهور و بروز داشته باشد و البته آن هم راه حل دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی بر ای تمام چالش‌ها بر سر میز مذاکره راه‌حل منطی دارد، اظهار داشت: ایران در همین چالش ها ورزیده و قدرتمند شده است. به زعم بنده همه اینها در جوف چیز بزرگتری است و آن اینکه چرا ملت ایران در این سی و چند سال توانستند اعتباری برای خودشان در منطقه ایجاد کنند و این تاثیر گذاشته است. گاها می گویند که ایران موازنه را به هم زده است. دردشان همین است و بقیه اش بهانه است.

مذاکره کننده ارشد اسبق هسته‌ای کشورمان، در این قسمت به خاطرات خود از مذاکرات هسته‌ای با تروئیکای اروپا اشراه کرد و افزود: در جریان مذاکراتی که با آن زمان با اتحادیه اروپا داشتیم، آقای سولانا مستقیما به من گفتند که مشکل اصلی این است که شما موازنه منطقه را به هم می زنید. به عنوان مثال در جنگ 33 روزه که رژیم صهیونیستی به لبنان حمله کرد و نیروهای مقاومت هم جوابش را دادند. چه ربطی به مساله هسته ای ما داشت؟ در همان زمان کسینجر مقاله ای نوشت که ظرف 48 ساعت قطعنامه ای علیه برنامه هسته ای ایران بدهند و قطعنامه هم دادند. همان موقع آقای سولانا با من تماس گرفت و عذرخواهی کرد و گفت این خرابکارها کار خود را کردند. از این مشکلات در صحنه بین الملل به وفور وجود دارد.
 
لزومی به ورود و جانبداری ایران در مناقشه اوکراین نیست؛

لاریجانی به مسایل پیش آمده در اوکراین و چالش‌های بین غرب و شرق بر سر بحران کریمه، اشاره کرد و گفت: مسائلی که در اوکراین و کریمه به وجود آمده است گوشه ای از همین رفتارهای دوگانه را نشان می دهد. مردم در اوکراین شلوغ کردند. در کریمه رای گرفتند و گفتند که می خواهیم مستقل شویم. آنجایی را که در اوکراین رای نگرفتند را قبول کردند اما در این یکی اما و اگر می آورند! اگر شما اینقدر با تساهل برخورد می کنید در کریمه که مردم رای دادند. یک منطق باید حاکم باشد. اینها رفتار دوگانه غرب است. اینها به دنبال منافع خودشان هستند و هر بار از ابزاری استفاده می کنند.


رئیس مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: ماجرای به وجود آمده در اوکراین، ماجرای مهمی است و به سادگی رفع و رجوع نمی شود. چون برای هر دو طرف در حال حاضر خطوط قرمزهایی تعریف شده است. اما این مساله تاثیر چندانی بر روی کار ما ندارد. ما در این قضیه بی نظر نیستیم اما دلیلی هم ندارد در هر زمینه ای اظهار نظر کرده و ورود کنیم. باید دید سرانجام کار چه می شود. این چالش می تواند در راه های مختلف قرار بگیرد. گاهی رسانه های داخلی مسائلی را مطرح کرده و جانبداری می کنند اما لزومی ندارد که در هر موضوعی ورود کنیم. می توان برداشت ها و تحلیل هایی از موضوع داشت اما به نظر می رسد مسیری طولانی در این چالش نهفته است.

مشروح گفت و گوی تابناک با رئیس مجلس شورای اسلامی به زودی منتشر خواهد شد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن