تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870803634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فعالیت‌های فرهنگی برای جذب گردشگران با کارهای فاخر همراه باشد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > مازندران بزرگ نیا:
فعالیت‌های فرهنگی برای جذب گردشگران با کارهای فاخر همراه باشد
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با تاکید بر سرمایه گذاری در بحث فعالیت های فرهنگی گفت: کمیته ها باید تلاش کنند در راستای بهره مندی مسافران از زیبایی های استان، برنامه های فاخر در حوزه فرهنگ داشته باشند.



به گزارش خبرنگار مهر، دلاور بزرگ نیا پیش از ظهر شنبه در سومین جلسه  هماهنگی ستاد تسهیلات سفر استان  که در سالن کنفرانس اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با حضور اعضای کمیته 9گانه ستاد برگزار شد ضمن تبریک خیر مقدم به استاندار محترم و معاون سیاسی امنیتسی استاندار و اعضا  و نیز تبریک سال نو اظهار داشت: همه کمیته ها در جلسات ستاد حضور پررنگ د ارند  ولی به علت عدم فعالیت اجرایی کمیته طرح دریا در این جلسات حضور ندارند.

وی افزود: کمیته ها باید تلاش کنند در راستای رسیدن به بهره مندی مسافران از زیبایی های استان برنامه های فاخر در حوزه فرهنگ داشته باشند بطوریکه اگر فعالیت های فرهنگی با کارهای فاخر همراه نباشد نمی تواند مسافرین را در روزهای سرد و بارانی از هتل ها و اقامتگاه ها به مراکز فرهنگی هدایت کند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، با اشاره به برپایی نمایشگاه های صنایع دستی  و مواد غذائی در سطح برخی از شهرهای استان از جمله ساری، نوشهر و رامسر تصریح کرد: با توجه به اینکه نمایشگاه صنایع دستی رامسر و نوشهر سوم فروردین افتتاح می شود 30استان در برپائی نمایشگاه نوشهر استقبال کردند.

بزرگ نیا گفت: تور یک روزه گردشگری به صورت پایلوت در ساری با همکاری شهرداری ساری افتتاح شد که با هدف کم شدن هزینه های سفر و برخورداری از مناطق گردشگری ساری است.

 در ادامه دارابی از کمیته اطلاعات و ارتباطات نیز ضمن بیان عملکرد این کمیته و شروع فعالیت آن در اسفند ماه ابراز داشت: 40برنامه رادیویی و 30 برنامه تلویزیونی در صدا و سیمای استان  مختص ایام نوروز است که نسبت به سال گذشته 30درصد این برنامه ها افزایش یافت.

وی با بیان اینکه با توجه به محدودیت امکانات صدا و سیما مرکز استان در بخش برنامه های زنده گفت: حجم بسیاری از برنامه های مرکز زنده بوده که در اجرای آن چندین دستگاه اجرائی مشارکت داشتند. دارابی، ضمن اشاره به برنامه های ویژه راهیان نور و  برنامه هایی در حوزه  آداب و رسوم استان گفت: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری در بحث  اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها رسانه استانی از 27اسفند ماه جهت آگاه سازی مردم برنامه هایی در صدا و سیما داشته تا با شیب ملایم این اطلاع رسانی انجام شده  تا اینکه در خرداد ماه مردم از نحوه اجرای این فاز آگاهی کامل یابند.


۱۳۹۳/۱/۲ - ۱۳:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن