تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871659197




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر از بازار سال 93/ روزهای طلایی دیگر تکرار نمی شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تحلیل رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر از بازار سال 93/ روزهای طلایی دیگر تکرار نمی شود؟

تحلیل رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر از بازار سال 93/ روزهای طلایی دیگر تکرار نمی شود؟
قیمت سکه تمام بهار آزادی در سال گذشته 489 هزار تومان کاهش یافت.
به گزارش نامه نیوز، روند حرکتی قیمت طلا در بازارهای جهانی در سالی که گذشت را می توان به بخش کاهش قیمت که مربوط به سال 2013 است و بخش افزایش قیمت که هم زمان با سال 2014  آغاز شد و بحران اوکراین نیز به آن کمک کرد.
در حالی که قیمت جهانی طلا در روزهای نخست سال 1392 در محدوده 1600 دلار قرار داشت افت قیمت این فلز تا حدی بود که قیمت طلا در روزهای پایانی سال 2013 میلادی تا 1187 دلار نیز کاهش یافت و بسیاری از کارشناسان از رسیدن قیمت طلا به کمتر از هزار دلار در سال 2014 خبر می دادند. اما از اوایل زمستان روند حرکتی قیمت طلا تغییر کرد و قیمت طلا با شیب ملایم روند صعودی را در پیش گرفت. در این شرایط بحران اوکراین نیز موجب شد تا روند افزایش قیمت طلا شتاب بگیرد و طلا در روز پایانی سال 92 به 1355 دلار برسد. در همین رابطه بسیاری از کارشناسان دلیل اصلی افزایش قیمت طلا در هفته های اخیر را بحران سیاسی اوکراین و وضعیت اقتصادی چین عنوان کرده و همین موضوع نقش این فلز را به عنوان پناه مطمئن سرمایه در برابر آشفتگی جهانی بارز می‌کند و طلا برای برخی از سرمایه گذاران در شرایط بی‌ثباتی سیاسی دارایی مطمئن‌تری نسبت به ارزهایی مانند دلار یا اوراق بهادار است. این در شرایطی است که بسیاری از کارشناسان با ادامه دار بودن بحران اوکراین افزایش قیمت طلا در روزهای آینده را پیش بینی می کنند. آدام هویسان استراتژیست ارشد بازارهای مالی دراین باره می گوید بحران اکراین شدیدتر خواهد شد همین امر منجر به رشد صعودی بهای طلا خواهد شد و ما مشاهده خواهیم کرد که بهای طلا تا 1400 دلار هفته خواهد رفت. همچنین نگرانی از وضعیت اقتصادی چین و ورشکستگی شرکت های چینی بدلیل کمبود بودجه برای بازپرداخت وام های معوقه آنها، منجر به افزایش تقاضای فیزیکی طلا می شود.

اما در حالی که در ماه های نخست سال 92 قیمت جهانی طلا هر روز کاهش می یافت قیمت نوسان های فراوانی را تجربه می کرد و شاهد افزایش و کاهش فراوان قیمت بودیم. که البته بسیاری علاوه بر نوسان قیمت جهانی طلا دلیل اصلی این نوسانات را نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم عنوان می کردند. در حالی که قیمت طلا در روزهای نخست سال 92 تا یک میلیون و 441 هزار تومان افزایش یافته بود در ایام انتخابات ریاست جمهوری به یک میلیون و 300 هزار تومان رسید و افت قیمت سکه پس از انتخابات شدت گرفت و سرانجام سکه اواخر شهریور به زیر یک میلیون تومان رسید و قیمت سکه تمام بهار آزادی در آخرین روز سال 92 به 952 هزار تومان رسید. اما با توجه به نوسانات فراوان قیمت طلا و سکه در یکسال گذشته، آینده قیمت طلا در سال 93 یکی از اصلی ترین موضوعات پیش روی بازارهای سرمایه گذاری ایران است و به دلیل این که بسیاری به این بازار نگاه سرمایه ای دارند همین موضوع نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

محمد کشتی‌آرای رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در گفت وگو با نامه نیوز می گوید در ایران علاوه بر پارامتر عرضه و تقاضا و سایر بحران و مسائل سیاسی و حتی قیمت فروش نفت و خرید فیزیکی طلا باید تاثیرات هیجانی را نیز به عنوان پارامتری تاثیرگذار بر قیمت طلا، سکه و ارز در نظر گرفت. زمانی که قیمت طلا افزایش می یابد توجه ویژه‌ای به این بازار شده و هیجان کاذبی را درمردم بوجود می‌آورد. این هیجان هجوم مردم به بازارها و در نهایت افزایش قیمت‌ها را به دنبال دارد. کشتی‌آرای با اشاره به این‌که در هفته های پایانی سال 92 قبل شاهد افزایش قیمت اونس جهانی و بالا رفتن قیمت سکه بودیم می گوید این در شرایطی است که بهای جهانی طلا به 1400 دلار نزدیک شده ولی قیمت سکه نه تنها افزایش نیافته بلکه به روند کاهشی خود را نیز ادامه داد. کشتی آرای می گوید تغییرات در قیمت‌های جهانی و تقاضای کاذب در هفته های گذشته در مقاطعی نوسان افزایشی در قیمت‌ها را به همراه داشت اما در مجموع شاهد کاهش قیمت سکه بوده ایم. رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر می گوید یکی از پارامترهای اصلی تاثیرگذار بر نوسانات قیمتی طلا، سکه و ارز بدتر شدن شرایط سیاسی و ایجاد حالت جدید در اوکراین بوده است که موجب افزایش خرید طلا در آسیا شده است. همین موضوع باعث شد که قیمت طلا در جهان به بالاترین سطح خود در شش ماهه گذشته برسد و به دلیل شرایط سیاسی فعلی قیمت اونس جهانی افزایش یافته و در کنار آن افزایش قیمت نفت و افزایش خرید فیزیکی طلا بر نوسانات افزایشی دامن زده است. رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر می گوید پس از وقوع بحران اوکراین و کاهش رشد اقتصادی در چین قیمت طلا افزایش 130 دلاری را تجربه کرده است و در ایران قیمت طلا 38 درصد کاهش یافته است. کشتی آرای با بیان این که قیمت طلا در سال 2011 در سال های اخیر به اوج خود رسید معتقد است دیگر قیمت طلا به روزهای سال 2011 باز نمی گردد. رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر معتقد است در سال 93 قیمت ارز می تواند نقش مهمی را در افزایش و یا کاهش قیمت طلا ایفا کند به طوری که مسئولان بانک مرکزی اعلام کرده اند تک نرخی شدن ارز در سال 93 در اولویت اصلی قرار دارد این احتمال وجود دارد که قیمت طلا در سال جدید به یک ثبات برسد. همچنین با تاکید بر این که اگر وضعیت سیاسی و اقتصادی جهان و ایران همچنان در وضعیت کنونی به سر ببرد، بهای طلا نوسان فراوانی را تجربه نمی کند می گوید در سال 93 تنها اتفاق های غیر قابل پیش بینی در حوزه سیاست و اقتصاد می تواند نوسان قیمت طلا را افزایش دهد. کشتی آرای همچنین درباره کاهش سرمایه گذاری در بازار می گوید کاهش قیمت طلا و همچنین رشد قابل توجه شاخص بورس موجب شده تا سرمایه گذاری در بازار کاهش یابد و به نظر نمی رسد که در سال آینده شاهد سرمایه گذاری گسترده همچون سال های قبل در بازار طلا باشیم.



1393/1/1





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن