تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832593074




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش مساحت دریاچه ارومیه به 1628 کیلومتر مربع/ خسارت 920 میلیارد تومانی بلایای طبیعی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > آذربایجان غربی زارع اعلام کرد؛
کاهش مساحت دریاچه ارومیه به 1628 کیلومتر مربع/ خسارت 920 میلیارد تومانی بلایای طبیعی
ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر کل ستاد حوادث و مدیریت بحران آذربایجان غربی از کاهش مساحت دریاچه ارومیه از بالغ بر دو هزار کیلومتر مربع به هزار و 628 کیلومتر مربع با توجه به ادامه روند خشکسالی ها خبر داد.



به گزارش خبرنگار مهر، محبوب زارع بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران آذربایجان غربی با اشاره به کاهش محدوده آبی دریاچه ارومیه از بیش از 2 هزار کلومتر مربع به یک هزار و 628 کیلومتر مربع، افزود: بر اساس بررسی های انجام شده 3 روستا در سلماس و ارومیه در معرض خطر جدی ناشی از خشکی دریاچه ارومیه بوده که باید توجه ویژه شود. وی با بیان اینکه در این راستا در ارومیه 633 روستا، سلماس 158 روستا، نقده 96 روستا، مهاباد 198 روستا و میاندوآب 194 روستا و در مجموع یک هزار و 279 روستا در معرض افزایش شوری آب شرب و کشاورزی هستند، اظهار داشت: همچنین شیب هیدرولیکی، عمق آبهای زیرزمینی، شناخت میزان نفوذپذیری لایه های مختلف خاک، تجریه شیمیایی آب چاهها انجام شد. مدیر کل ستاد حوادث و مدیریت بحران آذربایجان غربی با اشاره به روان شدن نمک های موجود در سطح دریاچه ارومیه و بروز پدیده ریزگردهای نمکی، ادامه داد: امسال سطح زیر کشت آبی و دیم استان 824 هزار و 928 هکتار بوده که از این میزان 427 هزار و 498 هکتار آب و ما بقی دیمی بوده که متاسفانه بر اساس برآوردهای انجام شده 920 میلیارد تومان خسارت بر ابنیه راه، کشاورزی، مسکونی و معیشتی و تاسیسات دولتی وارد شده است. زارع با بیان اینکه متاسفانه خشکسالی نیز یک هزار و 400 میلیارد تومان از سال 86 تا کنون خسارت به آذربایجان غربی وارد کرده است، ادامه داد: نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی در تکمیل نرم افزارهای مدیریت بحران در سطح استان بوده تا توان نیروهای امدادی در هنگام وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی افزایش یابد.

خسارت 909 میلیارد تومانی بلایای طبیعی به بخش کشاورزی آذربایجان غربی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اعلام اینکه طی سال زراعی 91- 92 بلایای طبیعی از جمله سرمازدگی به 202 هزار هکتار از اراضی زراعی به میزان 108 میلیارد تومان و 69 هزار هکتار از اراضی باغی به میزان 554 میلیارد تومان خسارت وارد کرده است، افزود: در مجموع 649 میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد شده است. سید علی مختاری با بیان اینکه خشکسالی به 159 هزار هکتار اراضی زراعی به ارزش 98 میلیارد تومان و 69 هزار هکتار به میزان 36 میلیارد تومان و در محجموع 169 میلیارد تومان خسارت وارد کرده است، عنوان کرد: تگرگ امسال به 24 هزار ههکتار از اراضیزراعی و 9 هزار هکتار اراضی باغی به ارزش 76 میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

لزوم هوشمند سازی 32 دستگاه نصب شده ضد تگرگ آذربایجان غربی وی با عنوان اینکه طی سال زراعی جاری طوفان به یک هزار و 100 هکتار ار اراضی زراعی و 2 هزار و 469 اراضی باغی به ارزش 8 میلیارد تومان خسارت زده است، ادامه داد: برف سنگین پیرانشهر نیز 3 میلیارد تومان به درختان جنگلی، سیل نیز  به 838 هکتار به میزان یک میلیارد و 947 میلیومن تومان و زمین لرزه خوی نیز به مراکز دام و طیور منطقه 342 میلیون تومان خسارت زد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی مبارزه با خشکسالی با احداث شبکه های آبیاری مدرن و انتقال آب با لوله، استفاده از خاک ورزی، رعایت دقت در تغذیه گیاهی و کوددهی، مبارزه اصولی با علفهای هرز، کسترش بیمه محصولات کشاورزی و دام، تجهیز مزارع پرورش ماهیان سردآبی به سیستم آب برگشتی را ضروری دانست. مختاری با بیان اشاره به اینکه شور شدن چاههای نزدیک به دریاچه ارومیه بخش کشاورزی را تهدید می کند، اعلام کرد: در این راستا ترویج کشت ارقام مقاوم به شوری ضروری بوده که نیازمند فرهنگ سازی در بین کشاورزی و ضرورتهای موجود لازم به نظر می رسد. وی از نصب 32 دستگاه ضد تگرگ در نقاط حادثه خیز آذربایجان غربی خبر داد و گفت: با توجه به بروز برخی مشکلات در جهت هوشمند سازی عملکرد دستگاهها قرارد همکاری با ارمنستان با دریافت 3 میلیون تومان به ازای هر دستگاه در حال عقد بوده که نیازمند همکاری مجموعه مدیریت ارشد استان هستیم.

کاهش 40 درصد ذخیره آب سد مهاباد/ کیفیت آب به سمت بحرانی شدن می رود معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی هم در این جلسه با اشاره به کاهش 40 درصدی میزان آب ذخیره شده در پشت سد مهاباد نسبت به زمان حاضر سال گذشته، گفت: کاهش میزان بارشها در سطح استان منجر به کاهش میزان ذخیره آب در پشت سدهای استان شده است. افشین امیرپور دیلم با اشاره به لایروبی 2 میلیون و 300 هزار متر مکعب انهار برای جلوگیری از بروز حوادث، اظهار داشت: طی امسال 3 سیل در سطح استان به وقوع پیوست که خسارت جانی نداشته و لی خسارات مالی زیادی بر جای گذاشتند. وی با اشاره به اینکه آب موجود در مخزن سد مهاباد به لحاظ کیفی به سمت بحرانی شدن در حرکت است، ادامه داد: وجود گونه های خاصی از ماهی در دریاچه پشت سد مهاباد، وضعیت کیفی آب را بحرانی کرده که در صورت ادامه این روند شرایط تشدید می شود. وی از هماهنگی برای صدور مجوز صید در ایام تخم ریزی ماهیان در دریاچه پشت سد مهاباد و عدم رها سازی بچه ماهی در این دریاچه خبر داد و گفت: پایش کیفی مخازن آب سدها که به مصرف آب شرب می رسند برنامه ریزی شده که منتظر تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای آنها هستیم.


۱۳۹۲/۱۲/۲۸ - ۱۸:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن