تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816402380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین نام را برای شرکت خود انتخاب کنید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بهترین نام را برای شرکت خود انتخاب کنید




گاهی انتخاب نام برای شرکت می تواند طاقت فرسا و خسته کننده باشد. این تصمیم پیامدهای مهم برندینگ در سال های آینده دارد. بهرحال نام شرکت شما کل داستان سازمان شما را در یک یا دو کلمه خلاصه می کند.








 
 
 

برترین ها: گاهی انتخاب نام برای شرکت می تواند طاقت فرسا و خسته کننده باشد. این تصمیم پیامدهای مهم برندینگ در سال های آینده دارد. بهرحال نام شرکت شما کل داستان سازمان شما را در یک یا دو کلمه خلاصه می کند.

بسیاری از صاحبین کسب و کار تقلا می کنند تا نامی ماندگار برای کسب و کار خود پیدا کنند. ولی استیو سسیل همیشه صدها نام در آستین خود دارد. او که کارکشته صنعت تبلیغات است از سال 2001 تابحال به نامگذاری کسب و کار های مختلف مشغول است و با صدها شرکت از جمله GE، Nike و Bank of America کار کرده است.






او می گوید: «برای مثال، تیم نوآوری جنرال میلز از من خواستند که به راه اندازی خط تولید ماست Yoplait کمک کنم. آنها به من گفتند که فقط شش ماده اولیه ساده دارند و من خیلی خوب به حرف های آنها گوش دادم و نام Simplait را برای آنها انتخاب کردم. بعد به من گفتند که خط تولید دیگری دارند که دوبرابر بیشتر میوه دارد، به همین خاطر نام Fruplait را برایشان انتخاب کردم.»

طبق آنچه سسیل می گوید، یک نام قوی باید فوراً با مشتری ارتباط برقرار کند: «مهمترین لازمه نامگذاری در دنیای مدرن امروزی این است که نام کمپانی باید بالاتر از سطح کاری که شرکت انجام می دهد یا چیزی که می سازد باشد و از کارکرد محصول یا خدمات ارائه شده فراتر رفته و به قلمرو تجربه ای که برند به کاربر می دهد، تعالی یابد.»

تحقیق و تفحص در مورد روندی که سسیل از آن صحبت می کند مهم است و دلیل خوبی هم دارد. او دیده است که وقتی صاحبین کسب و کار بدون تحقیقات کافی نامی برای کسب و کار خود برمی گزینند چه اتفاقی می افتد.

کار نامگذاری برای سسیل بین 2 تا 3 هفته طول می کشد و در این مدت او حدود 300 نام پیشنهاد می کند. او کار خود را با تحقیق عمیق در بازار آغاز می کند و کلیشه های برند جدید را بررسی می کند. سپس 4 تا 5 ساعت کاملاً به همه چیزهایی که از تحقیقات، صحبت با مشتریان و جلسات برنامه ریزی فهمیده است فکر می کند تا آنها را هضم کند. او توضیح می دهد: «من با درست کردن نام هایی کارم را شروع می کنم که از خلاصه توضیحات شنیده ام. سپس کلمات را ریشه یابی می کنم و واحدهای گرامری آنها را بررسی می کنم. سپس حدس های بیشماری می زنم و نام های زیادی را یادداشت می کنم.»

او در جلسه اول هر دقیقه یک نام می سازد. در جلسه دوم خلاقیت، او یادداشت هایش را تایپ می کند تا کانال های اضافی که ارزش پیگیری دارند را بیابد. وقتی لیست کاملی از نام ها تشکیل شد، او لیست را برای مشتری می فرستد. سسیل در این باره می گوید: «بهترین راه برای پیدا کردن بهترین نام اغلب شامل پیدا کردن تعداد زیادی از نام های بد است. باید در میان چند صد ایده واضح اول جستجو کنید تا به نام های عالی و البته ناواضحی برسید که هم ماندگار و به یادماندنی هستند و هم قابل بازاریابی می باشند.»

یک نام ارزشی فراتر از برندینگ ابتدائی دارد و این پروسه پیچیده تر از انتخاب نامی است که از آن خوشتان می آید. رعایت قانون و تطبیق در موتورهای جستجو نیز باید در نظر گرفته شوند. به همین دلیل است که سسیل ابتدا تحقیق مقدماتی در پایگاه داده اداره نام های تجاری و انحصاری آمریکا انجام می دهد.

این پروسه پروسه ای پیچیده است، ولی نتیجه نهایی بسیار سرراست است. در نهایت به چند نام می رسید که توضیح کاملی برای هر یک از آنها دارید و می توانید شرح دهید که چرا این نام ها برای شرکت مربوطه نامی قوی هستند و این نام ها را به مشتری تحویل می دهید. سسیل به مشتریان خود توصیه می کند که هنگام انتخاب یک نام از میان این لیست، هدفمند باقی بماند تا انتخاب آنها انتخاب درستی باشد: «قبل از آنکه شروع به انتخاب نام کنید، معیارهای خود را اولویت بندی کنید تا از آنها برای ارزیابی نام ها استفاده کنید. نامگذاری کاری ذهنی است، پس سعی کنید گرایش های خود را بررسی کنید. این سوال را آنقدر در ذهنتان تکرار کنید تا انتظارات همه را برآورده کنید: "من نامی می خواهم که ... "»

در کل، سسیل به صاحبین کسب و کار توصیه می کند که نام هایی انتخاب کنند که به بازدهی بیشتر کسب و کار آنها کمک کند.








تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن