تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860847611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چشم انداز روابط اقتصادی ایران و چین در دوره جدید بررسی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

چشم انداز روابط اقتصادی ایران و چین در دوره جدید بررسی شد پکن - ایرنا - نشست فعالان تجاری و بازرگانی شورای بازرگانان ایرانی مقیم چین روز سه شنبه در شهر پکن پایتخت این کشور برگزار شد.


به گزارش ایرنا ، این جلسه با حضور مهدی صفری سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن و ده ها نفر از بازرگانان و تجار ایرانی مقیم چین تشکیل و در آن آخرین مسایل مرتبط با فعالیت های تجاری و مناسبات اقتصادی میان ایران و چین مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست یک روزه با عنوان ˈچشم انداز روابط اقتصادی و بازرگانی ایران و چین در دوره جدیدˈ اعضای مجمع عمومی شورای بازرگانان ایرانی مقیم چین هم تعیین شدند.
در جریان این نشست فعالان اقتصادی و تجاری ایران در باره روابط تجاری دو کشور بحث و تبادل نظر کردند و مقرر شد با توجه به گشوده تر شدن بازار چین به روی اجناس خارجی ایرانیان، بیش از گذشته برای صادرات کالاهای ایران به چین تلاش کنند.
کارشناسان اقتصادی و مقامات دو کشور ایران و چین بر این باورند که ارزش مبادلات تجاری دو کشور هم اکنون 40 میلیارد دلار است، اما هنوز در زمینه صادرات کالاهای ایرانی به چین توانایی های بالقوه ای وجود دارد که باید بالفعل شود.
برای نمونه در این نشست به بازار سنگ چین اشاره و تاکید شد ایران یکی از بزرگترین و بهترین دارندگان سنگ های جهان است، اما در بازار چین بازرگانان ترک بسیار فعال تر از همتایان ایرانی خود حضور یافته اند.
آمار نشان می دهد که هشت سال پیش ارزش صادرات سنگ ترکیه به چین 40 میلیون دلار و برای ایران 80 میلیون دلار بود، اما اکنون حجم صادرات سنگ ترکیه به چین به پنج میلیارد دلار رسیده در صورتی که سهم ایران فقط 300 میلیون دلار است.
از دیگر موارد مطروحه در این نشست موضوع ارتباطات گردشگری بود که سفارت ایران اعلام کرد یک ماه است کار صدور روادید در فرودگاه ایران برای گردشگران چینی آغاز شده است و آنها می توانند در بدو ورود به فرودگاه روادید دریافت کنند، اما تاکید شد که این تسهیلات فقط مخصوص گردشگران است و تجار چینی همچنان باید روادید دریافت کنند.
از سوی دیگر اعلام شد که وزارت خارجه ایران و چین در حال رایزنی برای لغو روادید میان دو کشور هستند اما به نشست های بیشتری برای رسیدن به این هدف نیاز است.
جلوگیری از ورود اجناس بی کیفیت چینی به ایران، مقابله با ایجاد جو ضد چینی در ایران در مورد کالاها با استفاده از ابزار رسانه و بخصوص با برنامه سازی های مناسب صدا و سیما، جلوگیری از خرید کالاهای بی کیفیت توسط بازرگانان ایرانی برای صادرات از چین به ایران و تلاش برای برطرف کردن موانع بانکی و مالی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آمار نشان می دهد ارزش تبادلات بازرگانی ایران و چین در هفت سال گذشته از 20 میلیارد دلار به 40 میلیارد دلار افزایش یافته است و چینی ها می گویند آماده واگذاری طرح هایی به طرف ایرانی تا مرز 100 میلیارد دلار در پنج سال آینده هستند.
در این نشست بازرگانان ایرانی به کمبود پروازهای ایران به پکن پایتخت چین اشاره و تاکید کردند تنها یک پرواز در هفته از تهران به پکن برای روابط دو کشور کفایت نمی کند و به همین دلیل اکنون 95 درصد از هیات هایی که از ایران به چین سفر می کنند بخصوص به شهر پکن، مجبورند از خطوط هوایی دیگر کشورها استفاده کنند.
این در شرایطی است که شرکت های هواپیمایی بین المللی اکنون پنج پرواز در هفته به شهر شانگهای و چهار پرواز به شهر گوانگ جو در شرق و جنوب چین دارند.
در این نشست همچنین اعلام شد که پس از توافق ژنو، چینی ها رغبت بیشتری برای حضور و سرمایه گذاری در بازار ایران پیدا کرده اند.
نماینده شرکت نفت جمهوری اسلامی ایران در چین هم اعلام کرد چین بیشترین خرید نفت روزانه را از ایران دارد و هم اکنون این رقم روزانه به بیش از 500 هزار بشکه رسیده است .
بازرگانان ایرانی در پایان نشست مسایل و مشکلات خود را طرح کرده و خواستار مساعدت سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن برای حل این مشکلات شدند و سفیر ایران آمادگی سفارت را به منظور حل تدریجی مشکلات اعلام کرد.
نشست شورای بازرگانی ایرانیان مقیم چین به طور معمول سالی یک بار در شهر پکن برگزار می شود و فعالان اقتصادی کشورمان از اقصی نقاط چین در آن حضور می یابند.
آساق ** 2100 **1611
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن