محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1825990157
آثار گردشگری قم پذیرای زائران و مهمانان نوروزی/ لحظه های ناب سال تحویل در حرم حضرت معصومه(س)
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قم گزارش تصویری - تشریحی/
آثار گردشگری قم پذیرای زائران و مهمانان نوروزی/ لحظه های ناب سال تحویل در حرم حضرت معصومه(س)
قم - خبرگزاری مهر: قم به عنوان ام القری دینی جهان اسلام علاوه بر مطرح بودن به عنوان پایگاه دینی و حضور بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) دارای اماکن دینی دیگری نیز است که بازدید از این اماکن مانند کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، خانه ملاصدرا، تیمچه بازار، تپه قلی درویش و ... میتواند خاطرات خوبی را در کنار زیارت برای مهمانان نوروزی رقم میزند.
به گزارش خبرنگار مهر، قم پذیرای بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) خواهر گرامی امام رضا(ع) است. ولادت این بانوی بزرگوار در روز اول ذیقعده سال ١٧٣ هجری قمری در مدینه منوره واقع شده است. در سال ٢٠٠ هجری قمری در پی اصرار و تهدید مأمون عباسی؛ سفر تبعید گونه حضرت رضا(ع) به مرو انجام شد و یك سال بعد از هجرت برادر، حضرت معصومه(س) به شوق دیدار برادر به همراه عده ای از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حركت كرد و در هر شهر و محلی مورد استقبال مردم واقع می شد. اما عده ای از مخالفان اهل بیت كه از پشتیبانی مأموران حكومت برخوردار بودند، سر راه ایشان را گرفتند و با همراهان حضرت وارد جنگ شدند، در نتیجه تقریبا همه مردان كاروان به شهادت رسیدند، حتی بنابر نقلی حضرت (س) معصومه را نیز مسموم كردند.
به هر حال حضرت فاطمه معصومه(س) بیمار شدند و حدودا در روز ٢٣ ربیع الاول سال ٢٠١ هجری قمری حضرت وارد شهر قم شدند. سپس در محلی كه امروز "میدان میر" نامیده می شود شتر آن حضرت در جلو در منزل "موسی بن خزرج" زانو زد و افتخار میزبانی حضرت نصیب او شد. آن بزرگوار به مدت ١٧ روز در این شهر در محلی به نام بیت النور زندگی كرد وسرانجام در روز دهم ربیع الثانی (بنا بر قولی دوازدهم ربع الثانی) سال ٢٠١ هجری قمری دیده از جهان فروبست و بارگاه ملکوتی ایشان از آن روز به بعدپذیرای زائران و مجاوران فراوانی است. مسجد جمکران:
مسجد مقدس جمكران که در شش كیلومتری شهر مذهبی قم واقع شده است بيش از هزار سال پيش در شب سه شنبه 17 ماه مبارك رمضان ، فردى صالح به نام حسن مثله جمكرانى به دستور امام زمان (عجل الله تعالى فرجه الشريف) فرا خوانده مي شود . وى در همين مكان فعلى مسجد ، حضرت را با جمعى از همراهان ملاقات كرده و دستور بناى مسجد با تشريفات خاص را دريافت مىكند این مکان در شبهای چهارشنبه و جمعه پذیرای زائران فراوانی است که از اقصی نقاط کشور در این روز خود را به مسجد جمکران می رسانند. کتابخانه آیت الله مرعشی: کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی که در قم واقع شده است سومین کتابخانه جهان اسلام است.این کتابخانه هم اکنون بیش از ۲۵۰٬۰۰۰ جلد کتاب چاپی و ۲۵٬۰۰۰ جلد کتاب خطی دارد.هسته اولیه این کتابخانه هنگامى که آیت الله مرعشی نجفی در نجفاشرف به تحصیل اشتغال داشتند شکلگرفته است. ایشان نخست فهرستى از کتابهاى ارزشمند خطى و چاپى نادر را که در کمتر کتابخانهاى یافت میشد تهیه کرد؛ به امید آن که بتواند به تدریج آنها را به دست آورد.
عدم تمکن مالى و رقیبان قدرتمندى که میراث فرهنگى اسلامى را از کشورهاى اسلامى خارج مىساختند، دو مشکل اساسى بر سر راه ایشان بود. حتى روزى بر سر خرید یک نسخه خطى با نماینده کنسول انگلیس در عراق درگیر شد و شبى را در زندان سپرى کرد. آیتالله مرعشى با انجام نماز و روزه استیجارى، حذف یک وعده غذاى روزانه، کاستن بخشى از مخارج زندگى و کار شبانه در کارگاههاى برنجکوبى در نجفاشرف ـ پس از فراغت از درس و بحث، و با انگیزه و عشق سرشار به جمعآورى میراث و ذخایر اسلامى و فائق آمدن بر مشکلات و شکنجههاى روحى، که در مسیر این هدف مقدس قرار داشت ـ سرانجام به مجموعهاى نفیس از نسخههاى خطى و کتابهاى چاپى نایاب دست یابد. آیت الله مرعشى پس از تأسیس یکى از چهار مدرسه علمى بزرگ در قم، به نام مدرسه مرعشیه، در سال 1385ق/1965م نخست کتابخانه کوچکى در دو اتاق مدرسه مزبور احداث و آنگاه در سوم شعبان همان سال، مطابق1344 خورشیدى، با انتقال مجموعهاى از کتابهاى چاپى و بخشى از نسخههاى خطى به طبقه سوم مدرسه مرعشیه، با حضور معظمله و بسیارى از علما و مدرسان حوزه علمیه قم ـ کتابخانه جدید گشایش یافت. مدرسه فیضیه: مدرسه فیضیه از نیمه نخست قرن 13 هجری قمری جایگزین مدرسه آستانه شد و به اعتبار متون معتبر تاریخی از میانه قرن 6 هجری قمری وجود داشته و در عصر صفوی تجدید شد. فیضیه نام مدرسه علمیهای در قم و محلی برای تعلیم و تربیت طلاب علوم دینی است که به دلیل نقش و اهمیت آن در تحولات حوزه علمیه و انقلاب اسلامی، زایران و مسافران علاقه زیادی به بازدید از این مرکز دارند.
بنای مدرسه 4 ایوانی است و 2 طبقه با 40 حجره تحتانی متعلق به دوره قاجار و 40 حجره فوقانی متعلق به قرن 14 هجری قمری است که به اهتمام حضرت آیتالله حائری یزدی بالای حجرههای پیشین در گرداگرد حیاط مرکزی بنا شد. فیضیه در دوران زعامت و مرجعیت آیتالله صدر و آیتالله بروجردی نیز بازسازی شد و شکل کنونی خود را یافت این اثر در تاریخ ۹ بهمن ۱۳۸۶ با شماره ثبت ۲۰۷۱۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. تپه قلی درویش: تپه باستانی قلی درویش بر سر راه شاهراه قم – جمکران است که یکی از مهمترین پایگاه های باستانی در بخش مرکزی فلات ایران و مربوط به دوران آهن است. محوطه قلی درویش با طول جغرافیایی 50/53 و عرض جغرافیایی 34/38 در حاشیه جنوبی شهر قم، ابتدای بزرگراه قم – جمکران در کیلومتر نخست جاده قدیم قم - کاشان واقع شده است. کاوش های باستان شناسی در تپه تاریخی قلی درویش نشانگر نشیمنگاهی در منطقه قم مربوط به هزاره چهارم پیش از میلاد است.
این محوطه یکی از محوطه های شناخته شده و کاوش شده حاشیه کویر مرکزی است که در برگیرنده سه دوره اصلی استقراری – فرهنگی عصر برنز قدیم (حدود 3500 تا 2800 قبل از میلاد)، برنز جدید (حدود 1800 تا 1600 قبل از میلاد) و عصر آهن (حدود 1500 تا 1200 قبل از میلاد) است. در طی کاوش های باستان شناسی فصلی نخستین آتشکده و نماز خانه مربوط به دوران آهن در بخش مرکزی فلات ایران کشف شد و از آن لایه برداری شد که تقریبا دست نخورده باقی مانده بود و گمان می رود کشف این آتشکده همراه با یک دست خط پیش - هخامنشی یکی از مهمترین کشف های این پایگاه باستانی باشد. تیمچه بازار: تیمچه بزرگ بازار قم در سمت شمال راسته بازار نو، یکی از سه تیمچه شهر قم است. این بنا از آثار ارزشمند هنر معماری دوران اسلامی ایران است که توسط هنرمند برجسته عصر ناصری ، استاد " حسن قمی " مشهور به " معمار باشی " در سال 1301 هـ . ق طراحی و اجرا شد.
سقف تیمچه سه چشمه است که قسمت وسطی به دهانه 15 متر و ارتفاع 15 متر دارای دو پوشش است . طول این بخش 28 متر و بدون ستون است . چشمه میانی با بلندی و دهانه 15 متر دارای پوشش آجری ظریف و آراسته با مقرنس گچی در زوایا است. گنبد از نوع عرق چینی و پوشش زیر آن شمسه کاری با اسلوب رسمی بندی و یزدی بندی است . در این پوشش ها همچنین روزنه هایی برای تأمین روشنایی داخل بنا در نظر گرفته شده است . معماری زیبا و مجلل تیمچه ، تجارت تک کالایی آن ، جایگاه طراز اول و سکوت و آرامش از ویژگی های تیمچه بزرگ بازار قم است . تیمچه با دو ورودی به راسته بازار نو راه می یابد. این اثر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۷۶ با شماره ثبت ۱۹۰۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. بیت امام خمینی (ره): این بنا از جمله آثار اوایل قرن 14 شمسی به حساب میآید و محل زندگی امام خمینی (ره) در دورهای که در شهر قم زندگی میکردند، بود. این خانه در حدود سال 1335 توسط امام خمینی (ره) خریداری شد و تا سال 1342 در آن زندگی کردند. خانه حضرت امام خمینی (ره) در شهر قم، بنایی 2 اشکوبه و ساده شامل یک طبقه همکف و زیرزمین است. حیاط این بنا در جنوب آن و فضاهای سرپوشیده در شرق و غرب خانه قرار دارد.
سطوح داخلی این خانه قدیمی بدون تزئین بوده و گچ اندود شده است. سطوح خارجی نیز از جرزهای آجری ساده و سطوح گچی یکدست و بدون نقش و نگار میباشد. خانه حضرت امام خمینی (ره) در سال 1375 توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره 1745 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. بازار کهنه: بازار قم با مجموعه ای از راسته، چهارسوق، سرا و تیمچه، جزئی از بافت قدیم شهر قم است. این مجموعه شامل دو راسته سرپوشیده با پوشش گنبدی است. سرپوشیده بودن بازار از یک سو به سنت معماری بازار بر می گردد و از طرف دیگر به دلیل گرمای شدید تابستان و سرمای شدید زمستان و ناشی از اقلیم کویری قم است. تهویه و نوررسانی بازار از طریق دریچه هایی که در پوشش گنبدی آن تعبیه شده، صورت می گیرد. این دریچه ها در بالای گنبد به شکل دایره و در دو طرف آن قرار دارند و به شکل قلب دیده می شوند. ترکیب نوری که از سقف به درون می تابد و حجم گنبدی سقف، فضای دلنشینی را به وجود می آورد.
علاوه بر بخش سرپوشیده، بازار قم دارای سراهایی است که مجتمع های تجاری بدون سقف هستند و معمولا به تجارت عمده می پردازند. این سراها در حقیقت همان کاروانسراهای گذشته هستند. بخش های وسیعی از بازار یعنی بازار کهنه در دوران صفویه و اطراف مسجد جامع بنا شده است و تا پایان دوره قاجاریه بناهای دیگری نیز در آن ساخته شد. این بازار ابتدا به صورت خطی و به شکل یک پارچه ساخته شد و از میدان کهنه تا پل علیخانی ادامه داشت اما امروزه به موازات توسعه شهر قم، بازار به چند بخش تقسیم شد و قسمت هایی از آن از بین رفت. این اثر در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۷۶ با شماره ثبت ۱۹۳۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. خانه ملاصدرا: خانه ملاصدرا فيلسوف بزرگ قرن ۱۱ که فلسفه اشراق را به نهايت اوج خود رساند در کهک واقع شده و به دوره صفويه مربوط است. اين بنا که کاملاً مخروبه بود و از آن به عنوان اصطبل استفاده مىشد، در سال ۱۳۷۶ با توجه به شکل اوليه آن بازسازى و احيا شده است. فضاهاى جانبى اين بنا از بين رفته و فقط چهار صفه اصلى آن باقى مانده است. محوطه اصلى اين بنا سقف گنبدى شکل دارد و در رأس گنبد آن، شيشههاى رنگى نور را به داخل بنا هدايت مىکند. در چهار طرف اين محوطه چهار دهليز قرار گرفته است که دو دهليز آن در تملک ديگران است و سازمان ميراث فرهنگى استان درصدد خريد حفاظت و بازسازى آنهاست.
این اثر در تاریخ ۵ دی ۱۳۷۵ با شماره ثبت ۱۸۲۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. دریاچه حوض سلطان: درياچه حوض سلطان فروافتادگي نامتقارني با 330 كيلومترمربع وسعت، در 35 كيلومتري شمال قم و در شمال باختري درياچة نمك است. اين درياچه شامل دو چاله جدا از هم يكي به نام «حوضسلطان» و ديگري به نام «حوضمره» است كه با آبراهه باريكي به هم وصل ميشوند. هوبره، انواع کبوتر و... و پرندگان مهاجر نظیر غاز خاکستری، آنقوت، لک لک، انواع عقاب و غیره را می توان در زمره این پرندگان جای داد که می توان در این منطقه مشاهده کرد. در منطقه پستاندارانی نیز از قبیل خرگوش، موش صحرایی، روباه و گاهی آهو دیده می شوند.
تاکنون به شیوه های سنتی ، تنها از نمک طعات موجود در این عرصه بسیار گسترده جهت مصارف صنعتی، مورد استفاده قرار گرفته است. این در حالی است که به استناد تحقیقات انجام گرفته در خصوص ترکیبات تشکیل دهنده نمکهای دریاچه ، موادی از قبیل سدیم کلرید، سدیم سولفات، منیزیم کلرید و منیزیم سولفات از جمله بارزترین و مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده این منبع عظیم خدادادی به شمار می آید.
۱۳۹۲/۱۲/۲۷ - ۰۹:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]
صفحات پیشنهادی
حال و هوای رضوی تحویل سال در امامزاده محمد عابد(ع)/ امامزاده های استان مرکزی پذیرای زائران نوروزی
استانها مرکز مرکزی گزارش مهر حال و هوای رضوی تحویل سال در امامزاده محمد عابد ع امامزاده های استان مرکزی پذیرای زائران نوروزی اراک – خبرگزاری مهر سال نو فرصتی است برای تحول و آغازی دوباره و این تحول زمانی عمیق تر می شود که در فضای معنوی شکل گیرد تحویل سال نو در صحن و کنار20 امامزاده استان اردبیل میزبان زائران در لحظه تحویل سال است
20 امامزاده استان اردبیل میزبان زائران در لحظه تحویل سال است اردبیل - ایرنا - مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت 20 امامزاده در استان میزبان زائران و مردم ولایت مدار استان در لحظه تحویل سال نو خواهد بود به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام وحدت مشهوری نظری روز یکشنبه درحرم رضوی آماده پذیرایی از زائران نوروزی
معاون آستان قدس رضوی خبر داد حرم رضوی آماده پذیرایی از زائران نوروزی معاون اماکن متبرکه و امور زائرین آستان قدس رضوی از تشکیل 16 تیم ویژه برای ساماندهی 15 میلیون تشرف در ایام نوروز و برنامهریزی همهجانبه برای پذیرایی از زائران نوروزی خبر داد به گزارش جام جم و به نقل از پایگاهفرماندار ویژه شهرستان سقز: سقز آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی است
فرماندار ویژه شهرستان سقز سقز آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی استفرماندار ویژه شهرستان سقز از آمادگی این شهرستان برای استقبال و پذیرایی از مسافران نوروزی خبر داد نادر فخری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سقز اظهار داشت همه دستگاهها آمادگی خود را در خصوص اعطای تسهیلات و اماستاندار قزوین: امسال در نحوه پذیرایی از مسافران نوروزی باید نوآوری شود
استاندار قزوین امسال در نحوه پذیرایی از مسافران نوروزی باید نوآوری شوداستاندار قزوین گفت امسال در نحوه پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی نوآوری شود به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین مرتضی روزبه ظهر امروز در چهارمین جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر اظهار داشت ایام نوروز فرصت مغتنمسرپلذهاب آماده پذيرايي و استقبال از مهمانان نوروزي است
۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲ ۷ب ظ سرپلذهاب آماده پذيرايي و استقبال از مهمانان نوروزي است فرماندار شهرستان سرپلذهاب با بيان اينكه تمهيدات لازم براي استقبال از مسافران نوروزي انديشيده شده است گفت با توجه به موقعيت جغرافيايي آب و هوايي و تاريخي شهرستان سرپل ذهاب آماده پذيرايي از مهمانانامامزادگان و بقاع متبرکه در لحظه تحویل سال نو میزبان مردم هستند
یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۲۷ قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه گفت مردم ایران اسلامی در سالهای اخیر و در لحظه تحویل سال نو در امامزادگان و بقاع متبرکه حضور پیدا میکنند که این موجب افتخار و مسرت است به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا عبدالرضا عابد در90 امامزاده و بقعه متبرکه در ایام عید پذیرای زائران و مسافران نوروزی خواهد بود
90 امامزاده و بقعه متبرکه در ایام عید پذیرای زائران و مسافران نوروزی خواهد بود قزوین - ایرنا - مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت در نوزوز امسال 90 امامزاده و بقعه متبرکه در این استان میزبان زائران و مسافران نوروزی می باشند حجت الاسلام والمسلمین مصطفی نوروزی روز سه شنمه ولات آماده پذیرایی از زائران امام رضا(ع) و مسافران نوروزی است
مه ولات آماده پذیرایی از زائران امام رضا ع و مسافران نوروزی است تربت حیدریه - ایرنا - شهرستان مه ولات با داشتن جاذبه های گردشگری و توریستی فراوان آماده پذیرایی از زائران امام رضا ع و مسافران نوروزی است به گزارش ایرنا شهرستان مه ولات یکی از شهرهای مهم در بخش کشاورزی بخصوص اناررئیس اداره اوقاف و امور خیریه گناباد خبر داد برگزاری مراسم تحویل سال در قدمگاه حضرت علی(ع) گناباد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گناباد خبر دادبرگزاری مراسم تحویل سال در قدمگاه حضرت علی ع گنابادرئیس اداره اوقاف و امور خیریه گناباد گفت مراسم تحویل سال در قدمگاه حضرت علی ع گناباد با قدمتی 250 ساله برگزار میشود رضا طالبیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گناباد اظهار داشامامزادگان و بقاع متبرکه میعادگاه مردم در لحظه تحویل سال نو
دین و اندیشه امامزادگان و بقاع متبرکه میعادگاه مردم در لحظه تحویل سال نو قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه گفت مردم ایران اسلامی در سال های اخیر و در لحظه تحویل سال نو در امامزادگان و بقاع متبرکه حضور پیدا می کنند که این موجب افتخار ومسرت است به گزارش خبرگزاری مهر عبدالرضامردم هشترود آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۵۳ هشترود یکی از شهرهای جنوبی استان آذربایجان شرقی و مرکز شهرستان هشترود است این شهر در 101 کیلومتری غرب میانه و 114 کیلومتری غرب تبریز واقع شده و مساحت آن 6 24کیلومتر مربع واقع شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجانامسال درنحوه پذيرايي از مسافرين نوروزي بايد نوآوري شود
۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۴ ۴۱ب ظ استاندار قزوين امسال درنحوه پذيرايي از مسافرين نوروزي بايد نوآوري شود روزبه گفت امسال در نحوه پذيرايي از مسافرين و گردشگران نوروزي نوآوري شود و اين موضوع بايد جزو برنامه ها و اولويت هاي اعضاي ستاد باشد به گزارش خبرگزاري موج روزبه استاندار قزوين در جلسفرماندار بم تاکید کرد معرفی آثار و جاذبههای گردشگری بم به میهمانان نوروزی
فرماندار بم تاکید کردمعرفی آثار و جاذبههای گردشگری بم به میهمانان نوروزیفرماندار بم گفت در ایام نوروز باید همه آثار و جاذبههای گردشگری این شهرستان به میهمانان نوروزی معرفی شوند به گزارش خبرگزاری فارس از بم حسین زینالصالحین بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیلات نوروزی این شه350 دستگاه اتوبوس هنگام تحویل سال در اطراف حرم مطهر رضوی خدمت رسانی می کند
350 دستگاه اتوبوس هنگام تحویل سال در اطراف حرم مطهر رضوی خدمت رسانی می کند مشهد - ایرنا - مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی مشهد گفت 350 دستگاه اتوبوس از 20 پایانه هنگام تحویل سال مردم را به حرم مطهر حضرت امام رضا ع می رسانند مهدی خجسته روز سه شنبه طی گفت و گو با خبرنگاران در بارهسیستان آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی است
استانها شرق سیستان و بلوچستان میر در گفتگو با مهر سیستان آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی است زاهدان- خبرگزاری مهر رییس شورای اسلامی شهرستان زابل گفت تمهیدات لازم به منظور اسکان و پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی در اماکن عمومی شهرستان زابل اندیشیده و فراهم شده است احمامامزادگان و بقاع متبرکه میعادگاه مردم در لحظه تحویل سال نو اند
امامزادگان و بقاع متبرکه میعادگاه مردم در لحظه تحویل سال نو اند قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه گفت مردم ایران اسلامی در سال های اخیر و در لحظه تحویل سال نو در امامزادگان و بقاع متبرکه حضور پیدا می کنند که این موجب افتخار ومسرت است به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ع-
گوناگون
پربازدیدترینها