واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ اسفند ۱۳۹۲ (۱۴:۵۰ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: شاخص هاي توسعه استان را با جديت پيگيري مي کنم رضايي بابادي در نشست با اصحاب رسانه گفت: شاخص هاي توسعه استان را با جديت پيگيري و دنبال مي کنم.
به گزارش خبرگزاري موج، رضايي بابادي استاندار کرمانشاه در نشست با اصحاب رسانه و مطبوعات استان در سخناني با اشاره به شرايط عمومي عدم توسعه استان اظهار داشت: استان کرمانشاه از جمله استان هايي بود که در طول هشت سال جنگ تحميلي خسارت ها و نابساماني هاي فراواني را متحمل شد که تخريب زيرساخت هاي عمران شهري از جمله موضوعاتي است که مستلزم دقت و توجه بيشتر از سوي مسئولين کشوري و استاني مي باشد.
وي همچنين معضل اجتماعي بيکاري و عدم اشتغال جوانان اين استان را از ديگر شاخص هاي عدم توسعه اين ديار عنوان کرد و گفت: مطمئنا با وفاق و همدلي که بين مسئولين و مردم استان وجود دارد, توسعه استان از تمامي ابعاد مورد بررسي قرار گرفته است لذا اميدواريم با بررسي مشکلات استان بتوانيم شاخص هاي توسعه و پيشرفت استان در کليه زمينه هاي اقتصادي، صنعتي، فرهنگي و زير بنايي را به بالاترين سطح ممکن افزايش دهيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به سفر مقام معظم رهبري به کرمانشاه اشاره کرد و افزود:يقينا سفر معظم له در پاييز 90 هيچ گاه از خاطره و ذهن مردم اين استان محو نخواهد شد لذا وظيفه ما مسئولين استان است که با اجراي مصوبات سفر ,بتوانيم آن خاطرات را براي مردم شريف استان يادآوري و تداعي کنيم.
رضايي بابادي در ادامه به اعتبار مصوبات سفر مقام معظم رهبري که قريب به 8 هزار ميليارد تومان است اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به اينکه معظم له در سفر خود به استان بر کار جهشي و توسعه اي تاکيد کردند لذا سياست هاي مديريت ارشد استان هم در جهت عملياتي نمودن پروژه هاي سفر و همچنين کار جهشي و ايجاد تحول و پويايي در استان گام بر مي دارد.
استاندار کرمانشاه اضافه کرد: مطمئنا با اجراي مصوبات سفر رهبري به استان مسير توسعه بيش از پيش محقق خواهد شد و از پرتو آن ظرفيت هاي بالقوه استان به بالفعل و شکوفايي مي رسند.
وي همچنين با اشاره به جلسات منظم تشکيل شده و مستمر بخش خصوصي و دولت در قالب کارگروه توسعه اقتصادي استان که در اتاق بازرگاني و با حضور تجار فعال منطقه و استان برگزار مي شود , گفت:تاکنون قريب به 12 جلسه در اين خصوص برگزار شده که اميدواريم با برگزاري اين نشست ها زمينه هاي توسعه اقتصادي استان بيش از پيش ميسر گردد.
رضايي بابادي معرفي سازمان مسئول منطقه ويژه اقتصادي اسلام آباد غرب و همچنين برنامه ريزي هاي لازم در خصوص معرفي سازمان مسئول منطقه ويژه اقتصادي شهرستان مرزي قصر شيرين را از ديگر اقدامات قابل توجه در حوزه توسعه اقتصادي استان عنوان کرد.
رضايي بابادي همچنين ظرفيت ها و پتانسيل هاي صادراتي استان را از مزاياي استراتژيک اين استان مرزي برشمرد و گفت:در بازديدهاي ميداني خود توانستيم وضعيت بازارچه ها و مرزهاي استان بخصوص مرز رسمي پرويز خان که از توان صادراتي بسيار بالايي برخوردار است را با دقت بيشتري مورد بررسي و پيگيري قرار دهيم.
رضايي بابادي در بخش ديگري از سخنان خود, توسعه بخش صنعت استان را گام اثر بخشي در حوزه رفع مشکلات اقتصادي و برنامه ريزي هاي توسعه اي استان عنوان کرد و بيان داشت: خوشبختانه در سفري که چند روز اخير, مدير عامل بانک صنعت و معدن کشور به کرمانشاه داشتند تعداد 19 طرح از طرح هاي صنعتي مشکل دار به بانک صنعت و معدن کشور جهت تزريق اعتبارات ريالي و ارزي معرفي شدند.
رضايي بابادي در پايان سخنان خود به پيگيرهاي مستمر خود با مسئولان ذيربط کشوري در خصوص اجراي پروژه پالايشگاه آناهيتا، پروژه ذوب آهن بيستون ,پروژه لاستيک سازي کنگاور,پروژه خودرو سازي صحنه و همچنين راه اندازي نيروگاه برق 1000 مگاواتي کرمانشاه اشاره کرد و افزود:انشاءاله در آينده نزديک شاهد توسعه همه جانبه استان در کليه زمينه ها باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]