تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را با اعتقاد و دوستى محمد و آل پاكش و با تسليم در ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870171570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: عده ای به جای دور زدن تحریم ها منافع ملی را دور زدند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روحانی: عده ای به جای دور زدن تحریم ها منافع ملی را دور زدند
رییس جمهوری با ابراز تاسف از سوء استفاده برخی افراد از شرایط تحریم کشور گفت: عده ای مدعی بودند که می توانند تحریم ها را دور زده و آثار تحریم را از بین ببرند، اما آنها در عمل ملت و منافع ملی را دور زدند بطوریکه امروز پس گرفتن حقوق مردم از این افراد به یک معضل تبدیل شده است.
آفتاب: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین «حسن روحانی»در دیدار مجمع نمایندگان استان یزد با بیان اینکه مردم ایران برای حفظ آرمان هایشان در برابر فشارها ایستادگی کرده اند و می کنند، اظهار داشت: وظیفه داریم با برنامه ریزی و تدبیر، زمینه های لازم را برای کاهش مشکلات داخلی و خارجی و توسعه کشور فراهم آوریم.

وی با تاکید بر اینکه باید همه قوا و مسوولان برای حل و فصل مشکلات مردم با یکدیگر همکاری کنند، افزود: امروز وظیفه همه ماست که فشارهای ظالمانه ناشی از تحریم های ناروا علیه ملت را مرتفع کنیم تا شاهد آینده ای بهتر برای کشور باشیم.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد استان یزد، اظهار داشت: این استان می تواند به قطب سلامت و علمی کشور تبدیل شود و مردم یزد به خوبی قابلیت ساماندهی مشکلات و جذب سرمایه گذاری برای توسعه استان را دارند.

روحانی کم آبی و محدودیت منابع آب شیرین را یکی از بزرگترین معضلات کشور بویژه در استان یزد دانست و با بیان راهکارهای مطرح برای مواجهه با بحران کم آبی، بر استفاده و بهره وری درست از منابع آبی کشور بویژه در بخش کشاورزی تاکید کرد.

رییس جمهوری مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح های نیمه تمام و نیز تامین آب شرب مورد نیاز صنایع ، کشاورزی و آشامیدنی مردم را ضروری خواند و از حمایت همه جانبه دولت برای حفظ محیط زیست و مبارزه با پدیده بیابان زایی و ریزگردها خبر داد.

روحانی یزد را از مراکز مهم گردشگری کشور توصیف کرد و با اشاره به جاذبه های تاریخی و گردشگری شهرهای استان یزد، خواستار حفظ بافت سنتی و احداث مراکز گردشگری و اقامتی این استان شد.

پیش از سخنان رییس جمهوری نمایندگان استان یزد با بیان برخی از مهمترین مشکلات شهرهای این استان از جمله، محدودیت منابع آب، تشدید پدیده ریزگردها، افزایش مهاجرت، شهرنشینی، حضور پناهندگان افغان، دو رقمی شدن نرخ بیکاری و کاغذ بازی اداری، راهکارهای خود را برای حل این مشکلات ارائه کردند.

نمایندگان استان یزد با اشاره به ظرفیت های این استان در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی و وجود توانمندی در جذب سرمایه گذاری، خواستار برنامه ریزی دولت برای تامین بودجه استان، اتمام طرح های نیمه تمام و ایجاد صنایع مادر و جانبی نظیر طرح های مرتبط با انرژی خورشیدی شدند.

نمایندگان استان یزد همچنین از سیاست های دولت یازدهم که منجر به تقویت حس اعتماد مردم به حاکمیت، افزایش امید به آینده و ایجاد آرامش در کشور شد، قدردانی کردند.



مطالب مرتبط
وزیر امور خارجه تاجیکستان با روحانی دیدار کرد
تبریک روحانی برای قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در آمریکا


تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن