تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى الله عليه و آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860345507




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران عازم وین شد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران عازم وین شد

تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران عازم وین شد
تیم مذاکره کننده هسته ای ایران به ریاست محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه برای گفت و گو با نمایندگان کشورهای 1+5 ظهر دوشنبه تهران را به مقصد وین ترک کرد.
به گزارش نامه نیوز ، وزیر امور خارجه روز یکشنبه ابعاد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران به ویژه غنی سازی، آب سنگین اراک و همکاری های بین المللی در حوزه فناوری صلح آمیز هسته ای و رفع تحریم ها را از محور های مذاکرات وین اعلام کرد.

همکاری های مورد نظر ایران در حوزه فناوری صلح آمیز هسته ای از جمله تعهدات 1+5 در برنامه اقدام مشترک و نیز در چارچوب بند 2 ماده 4 معاهده منع تولید و گسترش سلاح های هسته ای (NPT) است.

در توافقات قبلی، پایان این دور از مذاکرات روز 29 اسفند تعیین شده بود ولی ممکن است با توجه به عید نوروز، یک روز کوتاه تر شود.

وزیر خارجه سطح مذاکرات وین را نیز همچون گذشته عنوان کرد و افزود:هدایت مذاکرات با بنده و خانم اشتون است و اصل مذاکره توسط مدیران سیاسی و معاونان وزرای خارجه ایران و 1+5 صورت می گیرد و بنده مسئولیت نظارت بر کارها را برعهده دارم.

ظریف اضافه کرد: بعید می دانم در این دور از مذاکرات ضرورتی پیدا شود که وزرای خارجه 1+5 به این مذاکرات بپیوندند. البته هرچه پیش برویم ممکن است این ضرورت در مراحل بعدی بیشتر ایجاد شود و معمولاً بر حسب ضرورت سطح مذاکرات تغییر کرده است.

وی خاطرنشان کرد که هرچه مذاکرات به جلو می رود « دقیق تر، ریزتر، جدی تر و دشوارترˈ می شود ، گفت: این دور در مقایسه با دور قبل بحث جدی تر ، ریزتر و دشوارتر خواهد بود. البته ما توقع توافق در این دوره از مذاکرات را نداریم و قرار هم نبوده این دور به توافق منجر شود.

ظریف هدف این دور از مذاکرات را ˈ بیشتر تبادل نظرˈ دانست و گفت: البته تا حدی در جلسه کارشناسی که حدود دو هفته قبل در وین برگزار شد، مباحث اولیه صورت گرفت.

نشست کارشناسان ایران و کشورهای 1+5 از 12 تا 16 اسفند در حاشیه اجلاس شورای حکام در وین برگزار شد.

ایران و کشورهای 1+5 در آبان ماه توافق کردند که تا خرداد 93برای چند دور آینده مذاکرات برنامه ریزی می کنند ولی تا اول آذرماه بر سر تاریخ دو دور از مذاکرات به توافق رسیدند. تا این زمان طرفین توافق کرده اند تا خرداد 93 پنج تا شش جلسه در سطح سیاسی و کارشناسی برگزار کنند.

نخستین جلسه از این توافق، نشستی بود که کارشناسان هفت کشور در 12 تا 16 اسفند در حاشیه اجلاس شورای حکام در وین برگزار کردند و مقرر شد نشست دوم نیز 26 تا 29 اسفند در همین شهر برگزار شود.

وزیر امور خارجه گفت: ما در همه این حوزه ها در مورد نحوه ایجاد اعتماد صحبت می کنیم و نه در مورد برنامه هسته ای ایران.

به گزارش ایرنا، ظریف تاکید کرد: برنامه هسته ای ایران چه در حوزه غنی سازی و چه در حوزه اراک و چه در مورد سایر موضوعاتی که در برنامه هسته ای ما وجود دارد ادامه می یابد. آمادگی داریم ایجاد اطمینان کنیم که این برنامه همواره صلح آمیز خواهد بود و بارها اعلام کرده ایم که بارها گفته ایم و مقام معظم رهبری نیز فتوایی در این خصوص صادر کرده اند. ما هیچ منفعت سیاسی، نظامی و امنیتی در داشتن سلاح هسته ای نمی بینیم و این را خلاف شرع می دانیم.

عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران پیش از این، همکاری هسته ای بین ایران و 1+5 را یکی از شاخص های گام پایانی در برنامه اقدام مشترک ژنو عنوان کرد و ایجاد راکتورهای تحقیقاتی آب سبک، همکاری در زمینه سوخت های مدرن و مسائل تحقیقاتی را از نمونه های آن برشمرد.

وی گفت این قبیل همکاری ها در دستور کار مذاکرات راه حل جامع است.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران احتمال داد طرفین درباره فهرستی از موارد مورد علاقه برای همکاری ها در آینده در زمینه فناوری صلح آمیز هسته ای به توافق برسند.

این همکاریها شامل نیروها گاه های تولید برق، تاسیس راکتورهای تحقیقاتی و همکاری در زمینه تولید رادیو ایزوتوپ ها و پزشکی هسته ای، کشاورزی هسته ای ، فعالیت در زمینه سوخت های مدرن ، تحقیق و توسعه پروژه های فنی خواهد بود.




1392/12/26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن