واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار همدان: اقتصاد مقاومتی تهدیدات را به فرصت تبدیل می کند همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت : اقتصاد مقاومتی چراغ راه توسعه کشور است و می تواند تمام تهدیدات را به فرصت تبدیل کند.
محمد ناصر نیکبخت شنبه شب در جمع مدیران رسانه های جمعی استان همدان افزود : اقتصاد مقاومتی که منشور آن از سوی مقام معظم رهبری به خوبی تدوین و ابلاغ شده است یکی از اساسی ترین مسیرهایی است که می تواند اقتصاد کشور را نجات دهد.
وی با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی در تضاد است، گفت: در اقتصاد مقاومتی همه چیز به خوبی دیده شده است که از جمله آن می توان به درون زایی و پویایی اقتصادی اشاره کرد .
استاندار همدان تاکید کرد در این نوع اقتصاد مد نظر مقام معظم رهبری نه تنها ریاضتی وجود ندارد بلکه شکوفایی اقتصادی حاصل شده به طوریکه بازارهای مورد هدف جهانی تسخیر خواهد شد و طی آن از تکنولوژیهای روز جهان استفاده می شود.
وی اجرای این طرح را منوط به دیدگاه جهادی مسوولان و مردم دانست و گفت: در حال حاضر هیچ کار و برنامه ای مهمتر و اساسی تر از اجرای اقتصاد مقاومتی نیست و با اجرای آن قطعا شکوفایی و توسعه اقتصادی در کشور حاصل خواهد شد.
استاندار همدان در ادامه اقتصاد را پایه توسعه در هر منطقه دانست و گفت : اگر اقتصاد در هر منطقه ای بصورت پایه ای و اساسی رشد کند قطعا سایر مسایل از جمله مسایل فرهنگی ، سیاسی و دیگر مسایل به دنبال آن حل و فصل خواهد شد.
وی اضافه کرد : مادامی که در یک خانواده چند جوان تحصیلکرده بیکار وجود داشته باشد نباید انتظار حل مسایل فرهنگی و اجتماعی آن را داشت و این در حالی است که اگر مشکل اشتغال آنان حل شود در مرحله بعد و یا همزمان با آن به راحتی می توان مسایل فرهنگی را حل کرد.
وی با اشاره به اینکه حماسه سیاسی مد نظر مقام معظم رهبری در 24 خرداد ماه امسال با حضور حماسی مردم در انتخابات محقق شد افزود : اکنون نوبت محقق شدن حماسه اقتصادی است که اگر اقتصاد مقاومتی به خوبی اجرا شود این حماسه نیز محقق خواهد شد.
وی گفت: خوشبختانه سه قوه مقننه ، مجریه و قضاییه با دریافت منشور اقتصاد مقاومتی از مقام معظم رهبری مصمم هستند تا با همدلی و تدبیر در اجرای این سیاست تمام تلاش خود را به کار گیرند.
وی در ادامه به طرح هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و افزود: گر چه دولت قبلی در ورود به اجرای مرحله اول طرح هدفمندی یارانه ها شایسته عمل کرد ولی در اجرای این قانون موفق عمل نکرد.
استاندار همدان اضافه کرد: در مرحله اول طرح هدفمندی یارانه ها طبق قانون می بایست 30 درصد از درآمد ناشی از افزایش حاملهای انرژی به بخش تولید برای جبران خسارت ناشی از افزایش قیمت های اولیه و نوسازی و بازسازی تجهیزات این واحدها به صورت بلا عوض قرار می گرفت اما متاسفانه این کمک به واحدها از سوی دولت قبلی انجام نشد.
وی اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها را مهم دانست و گفت : دولت مصمم است با اجرای کامل قانون در این زمینه موجب شکوفایی اقتصاد کشور شود و در این راستا کمکهای تعییین شده برای واحدهای تولیدی نیز انجام خواهد شد.
استاندار همدان به مسایل و مشکلات بوجود آمده برای بخش تولید و اشتغال در این استان اشاره کرد و گفت : طی سال جاری بیش از 25 هزار نفر در این استان از کار بیکار شدند که بخش عمده آن ناشی از تعطیلی کارخانجات استان بوده است.
بالاترین مقام اجرایی استان همدان تصریح کرد،از 600 واحد تولیدی استان همدان که تعطیل شده اند، 300 واحد آن تعیین تکلیف شدند که بزودی به چرخه فعالیت بازخواهند گشت.
وی گفت: برای این 300 واحد که هر یک رقمی بالاتر از یک میلیارد ریال به بانک ها بدهی دارند در کمیته ای در استانداری همدان اخیرا تعیین تکلیف شده است.
وی گفت: بر اساس تصمیمات این کمیته مقرر شد هر واحد تولیدی پنج درصد از بدهیهای خود را پرداخت کرده و 95 درصد مابقی را دراقساط پنج ساله و با همان نرخ سود بانکی اولیه مجددا قسط بندی و پرداخت نمایند.
وی گفت: با تعیین تکلیف این واحدها ضمن خارج شدن آنان از لیست سیاه بانکها می توانند برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش اقدام کرده و چرخ تولید خود را فعال نمایند.
وی گفت : در مدت کمتر از پنج ماه حضور در استان همدان بالغ بر 250 میلیارد تومان پول و اعتبار را وارد استان کرده ایم هر چند این رقم برای توسعه استان بسیار کم است ولی با وضعیت بی پولی حزانه دولت این رقم در نوع خود قابل توجه است.
استاندار همدان به برنامه های خود برای توسعه استان اشاره کرد و افزود: با رایزنیهای انجام شده با سفیر ایران در روسیه قرار است یک هیات اقتصادی روسی 19 اردیبهشت ماه سال آینده به مدت سه روز به استان همدان سفر کند تا تفاهمنامه ای در زمینه سرمایه گذاری اقتصادی با این هیات امضا نماییم.
وی به روند اجرایی سد تالوار در مرز استانهای همدان و زنجان اشاره کرد و گفت برای انتقال آب از این سد به همدان 410 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با رایزنیهای انجام شده 127 میلیارد تومان برای سال آینده این طرح پیش بینی شده است و امیدواریم این طرح تا دو سال آینده به بهره برداری برسد.
وی عملیاتی شدن فرودگاه همدان را از دیگر دستاوردهای مدیریت جدید در چند ماه گذشته دانست و گفت: پرواز هواپیماهای پهن پیکر در این فرودگاه عملیاتی شد و با پیگیریهای انجام شده مقدمات پرواز همدان- تهران در خرداد ماه سال آینده نیز فراهم شده است.
وی به اجرای طرح بیمارستان قلب فرشچیان همدان اشاره کرد و گفت : اعتبار تکمیل این طرح تامین شده است و با تخصیص اعتبار طی چند روز آینده بزودی تکمیل و تجهیز این بیمارستان حیاتی در همدان نیز انجام خواهد شد.
وی آینده استان همدان را بسیار روشن دانست و گفت : با همت بالای مسوولان این استان امیدواریم در کوتاه مدت مطالبات 35 ساله مردم استان همدان در زمینه مسایل اقتصادی محقق شود.
551 ** 1917
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]