محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845060845
مخالفان سیاست خارجی بلندگوهای بزرگی دارند
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مخالفان سیاست خارجی بلندگوهای بزرگی دارند
مخالفان سیاست خارجی دولت بالاخص کسانی که در دولت سهمی ندارند، صدایشان بیشتر بلند است. البته بد هم نیست که عده ای مخالف باشند. این مخالفت ها می تواند به دولت کمک کند. یعنی خارجی ها بفهمند که دولت ما گرفتار برخی منتقدین است.
کد خبر: ۳۸۶۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۳ - 15 March 2014
تا به امروز قریب به شش ماه از عمر دولت یازدهم می گذرد. اگر چه هیچکس از دولت در این مدت کوتاه انتظار معجزه در حوزه های مختلف که احساس کاستی می شد، نداشت. اما به هرحال نسبت به عملکرد دولت در بعضی از حوزها زیاد است. البته بعضی از این انتقادات گاهی به صواب نزدیک و گاهی دور می شود. به گزارش «تابناک» در انتخابات سال 92 یکی از کاندیداها که بسیار سر و صدا به پا کرد و حتی باعث جنجال ها و واکنش های متفاوت در سطح جامعه شد «محمد غرضی» بود. وی پس از پایان انتخابات در نامه ای خطاب به ملت ایران گفت« با تشكر از ملت ايران و همه آنهائي كه پاي صندوق هاي رأي آمده و افتخار آفريدند ( چه در داخل و چه در خارج از كشور). به خواست و تشخيص ملت ايران احترام مي گذارم و از زحمات برگزار كنندگان انتخابات نيز قدرداني مي نمايم....»
وی در ادامه یکی از وظایف همه کاندیدا ها و ملت ایران را کمک به دولت جدید دانست. بر همین اساس «تابناک » در گفت و گو با محمد غرضی ارزیابیش را از عملکرد شش ماهه دولت جویا شدیم. خلاصه گفت و گو را در ادامه بخوانید
*آقای غرضی روند حرکتی دولت را پس از انتخابات چگونه ارزیابی می کنید؟
فعالیت هر دولتی به این دلیل است که بتواند رضایت مردم را جلب کند و جلو برود. توقعاتی که از دولت وجود دارد، همه جانبه است و برآورد کردن همه آنها ظرف مدت شش ماه میسر نخواهد شد.
*به نظر شما اولویت کاری این دولت چیست؟
این که دولت با تورم مبارزه می کند یا اراده آن را دارد از نظر من بسیار- بسیار مثبت است. هیچ دولتی قبل از این دولت، چنین عهدی نکرده است که با تورم مبارزه کند این موضوع بسیار خوب است. در دولت قبل و در این دولت مسئله گرانی بیشترین دغدغه است. چون مردم تحمل می کنند، دلیلی نمی شود که رسیدگی نکنیم.
*شما عملکرد دولت در زمینه ادامه سیاست هدفمندی یارانه ها را چگونه می دانید؟
من امیدوارم که در بعد مرحله دوم یارانه ها طوری عمل نشود که دوباره تورم بر کشور مسلط شود. من به عملکرد دولت امیدوارم می باشم. این که دولت اراده ملی را بر این اساس این بگذارد که با تورم مبارزه کند، مغتنم و بسیار مثبت است. دولت برای موفقیت باید با تورم مبارزه کند.
*عملکرد در حوزه سیاسی را چگونه می بینید؟
دولت در حوزه سیاسی وعده هایی را که داد، دنبال کرده است. ولی دولت 51 درصدی بالاخره گرفتار مخالفین می شود. انتقاد آن هم در یک جامعه ای مثل ایران طبیعی است. اکر دولت بخواهد موفق شود؛ همه قدرت سیاسی باید از دولت حمایت کند. این که بخشی از قدرت سیاسی موافقت و بخشی مخالفت کند یک چرخ لنگی می شود که حرکت دولت به سوی جلو را کند، می کند.
*یکی از شعارهای انتخاباتی شما مبارزه با تورم بود. شما چه برنامه هایی برای مباره با تورم داشتید که این دولت اجرایی نکرده است؟
من در مبارزه انتخاباتی دو شعار داشتم. 1- توسعه جمهوریت 2- توسعه اسلامیت بود. در توسعه جمهوریت می رسم به این که مردم استاندار خودشان را تعیین کنند و در توسعه اسلامیت می رسیدم به اینکه دولت نبایستی اغنیا را بر فقرا ترجیح دهد . این دو تا اصل شعارهای من بود. من امیدوارم که دولت ها در ایران بتوانند با عملی کردن این دو اصل بهتر به مردم خدمت کنند. این دو اصل جدایی ناپذیر است. یعنی بدون توسعه جمهوریت، توسعه اسلامیت میسر نمی شود و برعکس.
*دولت جدید در حوزه سیاست خارجی به اعتقاد برخی از کارشناسان بیشترین فعالیت را داشته است. نظر شما نسبت به عملکرد تیم سیاست خارجی دولت چیست؟
دولت قبل از اینکه روی کار بیاید شعاری را مطرح کرد که می خواهد با جریان های بین المللی روابط داشته باشد. از سوی دیگر تاکید می کرد رویکردش نسبت به سیاست خارجی نسبت به دولت گذشته کاملا متفاوت خواهد بود. بر همین اساس در این موضوع هم تبلیغ کرد و هم احساس کرد که از این طریق می تواند آراء مردم را جلب کند. نکته ای که اینجا وجود دارد این است که سیاست خارجی انعکاس استعداد داخلی است. وقتی کشور شما در استعداد داخلی گرفتار باشد توسعه سیاست خارجی امکان ندارد. شما در ارتباط با گندم، مرغ و سایر ابزار از بیگانگان بی نیاز نیستید. وقتی که بیش از 50 درصد در این موارد به خارج محتاج باشید خیلی از دولت نمی توانید انتظار اقتدار داشته باشید. این مسائل روی هم اثر می کند. اراده سیاسی نمی تواند بدون توجیه استعداد داخلی شکل بگیرد. با این وجود دولت در حد استعداد داخلی که وجود دارد بد عمل نکرده است. اما قضیه اصلی این است که اگر تمام قدرت سیاسی از رویکرد سیاست خارجی دولت حمایت نکند همانگونه که عرض شد دولت لنگ می ماند.
*چرا بیشترین حجم انتقادات نسبت به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی است؟
البته این طور نیست که همه هجمه ها علیه سیاست خارجی دولت باشد. منتقدان بلند گوهای صدا دار دارند. این ها انتقاد را به طور وسیع منتشر می کنند و خودشان را نشان می دهند. ولی سیستمی که بلندگو ندارد، و یا توانایی حرف زدن ندارد و یا نمی خواهد حرفی بزند، دفاعیاتش به چشم نمی آید.
در سیاست خارجی بلند گوهای متفاوتی وجود دارد. در قسمت مخالفان سیاست خارجی دولت بالاخص کسانی که در دولت سهمی ندارند، صدایشان بیشتر بلند است. البته بد هم نیست که عده ای مخالف باشند. این مخالفت ها می تواند به دولت کمک کند. یعنی خارجی ها بفهمند که دولت ما گرفتار برخی منتقدین است. بایستی امریکایی ها بدانند که اگر یک مقدرای صداقت به خرج ندهند این امکانی که در ایران به وجود آمده است تضعیف می شود و انها گرفتارتر می شوند. البته اوباما هم گرفتار منتقدان داخلی است. من معتقدم که اوباما بیشتر محتاج ایران است تا ایران محتاج اوباما.
*دولت باید در سال گذشته چه کاری انجام می داده که انجام نداده است؟
البته این دولت فقط شش ماه است که روی کار امده است. اگر دولت را مقطعی نگاه کنید خیلی حرف شما مستند نیست. دولت را باید طولی نگاه کرد. در طول این مدت که گذشته است دولت بالاخره فرهنگ عمومی را به دست آورده است. بر این اساس دولت تا به امروز یکسری فعالیت هایی کرده است که ارزیابی من هم از این عملکرد مثبت است.
بایستی ما به دولت کمک کنیم تا بتواند به مردم خدمت کند. معیار اندازه گیری من از عملکرد دولت این است که این دولت توانسته باشد، 51 درصد طرفدار خود را ظرف این چند ماه به 55 درصد تبدیل کرده باشد؛ خیلی توفیق داشته است.
*شما مهمترین اولویت برای سال آینده برای دولت را چه می دانید؟ اگر خودتان رئیس جمهور بودید، کدام مشکل جامعه را در اولویت قرار می دادید؟
بخشی اداره کردن دولت ، هم بخش و هم دولت را از بین می برد. اولویت اداره کشور است. اولویت این است که دولت کشور را اداره کند . این که دولت، کشور را بخشی اداره کند مثل دولت های گذشته اشتباه است. در گذشته یک دولت فکر می کرده است، فرهنگ اولویت دارد و یا دولتی دیگر فکر می کرد اقتصادی عمل کند و یا عدالت محوری در اقتصاد را مطرح کرده است. این سیاست ها هیچکدام به نتیجه نرسیده است. شاخص های اداره کشور باید در جمع، توفیق خدمت به مردم باشد. رئیس جمهوری به عنوان کسی که مسئولیت دولت را به عهده گرفته است باید براساس خدمت به مردم ارزیابی شود. مثلا معمولا در دنیا هر دولتی را با دو فاکتور تورم و اشتغال می سنجند. اگر تورم کم و اشتغال زیاد باشد؛ دولت خیلی خوبی است. ولی اگر تورم زیاد باشد و اشتغال پایین، دولت خوبی نیست. این دو مشخصه معمولا در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و این طوری بحث و بررسی می شود. به هر حال بخشی نگاه کردن کار درستی نیست.
*به هرحال هر دولتی باید برای خود اولویت کاری داشته باشد
همینطور که قبلا گفتم، بلندگوی مخالفان در سیاست خارجی سنگین است و احتمالا تمام ذهن دولت را به اشغال خود درآورده است. شما جامعه ای متکثر با درخواست های مختلف دارید. بخشی از این خوب است که در کشور مقداری ازادی و مقدرای تنوع سلایق در شکل کار وجود دارد. ملاحضه می کنید که فقط دولت را سیاسی ارزیابی می کنند اصلا به مسائل معیشتی اشاره نمی کنند. کما اینکه دولت قبل هم همینطور بود و به مسائل معیشتی توجه نمی کرد و قتی که هم توجه کرد، موفق نشد. لذا ذهنیت من ایجاب می کند، که من بگویم دولت اداره کردن از بخشی اداره کردن اولی است. حالا ممکن است نظر من را نپذیرد. لذا من هم تعیین و تکلیف برای دولت نمی کنم.
متن کامل را اینجا بخوانید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
جواد اطاعت: کسانی که در 8 سال اخیر کشور را به اینجا رساندند پاسخگو باشند/ ایران تاکنون سه الگوی متفاوت را در س
جواد اطاعت کسانی که در 8 سال اخیر کشور را به اینجا رساندند پاسخگو باشند ایران تاکنون سه الگوی متفاوت را در سیاست خارجی خود دنبال کرده است یک استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاحطلب گفت حفظ استقلال کشور لزوماً به معنای تقابل با دیگران نیست و میتوان با حفظ استقلال به تعامل با جهاسیاستمداران ما با چند حرکت و حرف دشمن از ایستادگی دست برنمی دارند
رییس مجلس سیاستمداران ما با چند حرکت و حرف دشمن از ایستادگی دست برنمی دارند شیراز - ایرنا رییس مجلس شورای اسلامی بر هوشیاری سیاستمداران و کارگزاران در نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد و گفت در دنیای سیاست سیاستمداران ما ساده لوح نیستند که با چند حرکت وحرف دشمن دست از ایستادگی وروزنامه سعودی: الجزیره قطر شبکه فتنه و مجری سیاست خارجی قطر است
بین الملل آفریقا و خاورمیانه تشدید اختلافات در شورای همکاری روزنامه سعودی الجزیره قطر شبکه فتنه و مجری سیاست خارجی قطر است یک روزنامه سعودی امروز در گزارشی شبکه الجزیره قطر را شبکه فتنه توصیف کرد و آن را مجری سیاست خارجی قطر دانست به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره روزنسیاست خارجی روحانی بازهم خجالتمان داد!
سیاست خارجی روحانی بازهم خجالتمان داد طنز جمعی از نمایندگان محترم مجلس به عنوان هیات پارلمانی ایران عازم آفریقای جنوبی شده بودند ولی به دلیل عدم هماهنگیهای لازم پارلمان آفریقا با نمایندگان ایرانی دیدار نکرد احسان ابراهیمی نوشت باز هم ننگ دیگری توسط دولت روحانی بر پیشجزئیات جدید از مذاکرات دولت روحانی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا؛ ایران و اشتون برسر بحران سوریه به توافق
جزئیات جدید از مذاکرات دولت روحانی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ایران و اشتون برسر بحران سوریه به توافق نرسیدند ایران واکنش مختلفی به سفر کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران نشان داد به گزارش نامه نیوز المانیتور نوشت ایران واکنش مختلفی به سفر کاترین اشتطنز/ننگ جدید سیاست خارجی روحانی
طنز ننگ جدید سیاست خارجی روحانی احسان ابراهیمی در روزنامه قانون نوشت باز هم ننگ دیگری توسط دولت روحانی بر پیشانی ملت شریف ایران نقش بست گویا دولت قصد ندارد از مرکب شیطان پیاده شده و دست از این خیانتها بردارد مدام سازش مدام نفی تواناییهای ایران حالا هم که زیر سوال بردن مجننگ جدید سیاست خارجی روحانی
ننگ جدید سیاست خارجی روحانی احسان ابراهیمی در ستون طنز روزنامه قانون نوشت به گزارش نامه نیوز ز هم ننگ دیگری توسط دولت روحانی بر پیشانی ملت شریف ایران نقش بست گویا دولت قصد ندارد از مرکب شیطان پیاده شده و دست از این خیانتها بردارد مدام سازش مدام نفی تواناییهای ایران حالاکارگردانهای خوب سرمایه ندارند فیلم بسازند / جایزه گرفتن فیلمهای ایرانی در جشنوارههای خارجی 100 درصد سیاسی ا
انتقاد شدید قطبالدین صادقی از وضعیت این روزهای سینما کارگردانهای خوب سرمایه ندارند فیلم بسازند جایزه گرفتن فیلمهای ایرانی در جشنوارههای خارجی 100 درصد سیاسی است قطبالدین صادقی گفت در شرایطی که فیلمسازان حرفهای کشور به خاطر فقدان سرمایه و بودجه بیکار ماندهاند عدهاروحانی در دیدار با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: تصمیم دولت تعامل سازنده بر مبنای منافع مشترک با اروپاست
روحانی در دیدار با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصمیم دولت تعامل سازنده بر مبنای منافع مشترک با اروپاسترییس جمهوری پیش از ظهر امروز یکشنبه خانم کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را به حضور پذیرفت به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری حدیدار رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با دبیرکل حزبالله
دیدار رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با دبیرکل حزبالله خبرگزاری رسا - رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و دربارهی تحولات منطقه گفتوگو کردند به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از العالم علاء الدین بروابراهیم متقی: سیاست خارجی اعتدال یعنی پذیرش سیاست بازگشت به عقب
ابراهیم متقی سیاست خارجی اعتدال یعنی پذیرش سیاست بازگشت به عقبیک استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت من در تعاریف اندیشمندان روابط بینالملل تعریفی از سیاست خارجی اعتدال پیدا نکردم ضمن اینکه این سیاست یعنی پذیرش سیاست بازگشت به عقب به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس ابعضو کمیسیون امنیت داخلی و سیاست خارجی مجلس: کنسولگری عراق در استانهای ایلام و آذربایجان غربی دایر میشود
عضو کمیسیون امنیت داخلی و سیاست خارجی مجلس کنسولگری عراق در استانهای ایلام و آذربایجان غربی دایر میشودعضو کمیسیون امنیت داخلی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت بنا به وعده سفیر عراق در تهران کنسولگری عراق در استانهای ایلام و آذربایجان غربی دایر میشود احمد شوهانی امروز درمسکو، اولویت بعدی اجلاس کمیسیونهای سیاست خارجی دوست سوریه/ برگزاری دومین اجلاس تا دو ماه دیگر
بروجردی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مسکو اولویت بعدی اجلاس کمیسیونهای سیاست خارجی دوست سوریه برگزاری دومین اجلاس تا دو ماه دیگر رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت مسکو اولویت بعدی دومین اجلاس روسای کمیسیونهای سیاست خارجی مجالس کشورهای دوست سوریه خواهد بود علاءالدین بروجردی در گرئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در دیدار با حقیقتپور: شرکتهای آلمانی بیصبرانه درصدد استفاده از فرصت
رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در دیدار با حقیقتپور شرکتهای آلمانی بیصبرانه درصدد استفاده از فرصتها برای حضور در بازار وسیع ایران هستندنوربرت روتگن در دیدار با نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت شرکتهای آلمانی بیصبرانه در صدد استفاده ازپیشنهادات عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره بحران سوریه
پیشنهادات عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره بحران سوریه تهران-ایرنا- تشکیل گروه تماس بین کشورهای دوست سوریه بسته اعلام شدن مرزهای سوریه ونظارت بر انتخابات سوریه سه پیشنهاد عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای رفع بحران سوریه اعلام شد به گزارش خبرنگار پارلمانی انیویورکتایمز گزارش داد بحران اوکراین؛ آزمونی برای سنجش سیاست خارجی اوباما
نیویورکتایمز گزارش دادبحران اوکراین آزمونی برای سنجش سیاست خارجی اوباماروزنامه نیویورکتایمز در مطلبی نوشت بحران اوکراین آزمونی برای سنجش سیاست خارجی رئیسجمهور آمریکاست که دیپلماسی را بر اقدام نظامی ترجیح میدهد به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه نیویورکتایمز در مطلبی به بررسمخالفان دولت، سیاستهای یک بام و دو هوای خود را چگونه توجیه میکنند
مخالفان دولت سیاستهای یک بام و دو هوای خود را چگونه توجیه میکنند افراد و گروههایی که در دوره احمدینژاد فضای کشور را در دست گرفته بودند و از هر روشی برای حذف جریان مخالف استفاده میکرند باید بدانند که مردم خواهان یک فضای امن و آزادتری هستند اگر به دنبال کسب پایگاه نزد مردم-
گوناگون
پربازدیدترینها