تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845245460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از کالایی که خریده‌اید، مطمئنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: از کالایی که خریده‌اید، مطمئنید؟
یک روان‌شناس معتقد است: تهیه لیست مایحتاج‌ها و اولویت‌بندی آن‌ها به شکل خریدهای ضروری، خریدهایی ضروری که فوریتی ندارند و خریدهایی که نه ضروری هستند و نه فوری و خریدهای تفننی که فقط برای تفریح و سرگرمی انجام می‌شوند جلوی وسواس و دودلی را هنگام خرید و پشیمانی احتمالی در آینده تا حدی خواهد گرفت.
آفتاب: محمدکاظم سلامت در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مدیریت پولی در خانواده و درست خرج کردن در شرایط اقتصادی موجود که روز به روز تورم بیشتر می‌شود، یک هنر است پس مدیریت صحیح بر درآمد و هزینه‌ها می‌تواند تا حد چشم‌گیری جلوی هزینه‌های اضافی خانواده‌ها را بگیرد و توازن بین درآمد و هزینه را برقرار کند.


وی تصریح ‌کرد: این بحث در ایام پایانی سال به دلیل مشغله زیاد، فرصت کم، شلوغی بازار و جو روانی حاکم بر اجتماع مبنی بر لزوم خرید کردن بیشتر ضروری به نظر می‌رسد، زیرا موارد یاد شده، انتخاب صحیح کالا و تصمیم‌گیری در خصوص خریدن یا نخریدن آن سخت‌تر می‌کند. در بعضی مواقع خریدهای انجام شده و هزینه‌های صرف شده مطلوب جلوه نمی‌کند که همین مسئله می‌تواند بحران‌های اقتصادی یا بحران‌های عاطفی را بر خانواده سبب شود، به همین منظور لازم است در خصوص خریدهای شب عید با رعایت نکاتی مدیریت کنیم تا سال جدید را با خاطره خوش از سال قبل شروع کنیم.


این روان‌شناس افزود: اول از همه باید تلاش شود تا خرید به روزهای پایانی سال موکول نشود؛ چرا که مشغله زیاد، فرصت کم، شلوغی بازار و جو روانی لزوم خرید کردن، انتخاب جلوی انتخاب درست و خرید مناسب را خواهد گرفت. مناسب‌تر است برای همه خریدهای ضروری خانواده یک برنامه سالیانه یا حداقل فصلی داشته باشیم که بر حسب نیاز و اولویت داشتن به تدریج در طول یک زمان بلندمدت به شکل کاملا منطقی این خریدها انجام شود. نه اینکه همه خریدها را به چهار پنج روز آخر سال که اتفاقا وضعیت عرضه و تقاضا برابر نیست و اکثر کالاها افزایش قیمت دارند واگذار شود.


این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: در قدم دوم تلاش می‌شود لیستی از مایحتاج ضروری برای خریدن کردن را با در نظر گرفتن نیازهای همه اعضای خانواده، فراهم و آن‌ها اولویت‌بندی شود و تحقیق شود کالاهای مورد نظر در کدام مکان و چه فروشگاهی وجود دارد و قیمت کدام فروشگاه مناسب‌تر است. با در دست داشتن این لیست می‌توان به همان فروشگاه‌های مناسب رفت نه اینکه بدون داشتن لیست ضروریات و بدون اطلاع از قیمت‌ها صرفا با دیدن وسایل به شکل احساسی، تصمیم به خرید گرفته شود.


وی ادامه داد: خرید کردن باید بر اساس نیاز و ضرورت باشد نه احساسی و با توجه به زرق و برق کالاها. خرید به شکل احساسی و بدون مدیریت باعث خواهد شد که پول‌های خود را صرف خرید کالاهای غیرضروری کنیم و دست آخر پول کافی برای خرید کالاهای ضروری نداشته باشیم.


سلامت اظهار کرد: هر خانواده حکم یک دولت کوچک را دارد که داری درآمد مشخص و هزینه‌های مشخص است بنابراین از همان ابتدا باید اصول تقسیم بودجه یاد گرفته شود و این برنامه‌ریزی مالی را به سایر اعضای خانواده نیز یاد داد. این اقدام باعث می‌شود تمام اعضا در مورد هزینه‌ها و دخل و خرج اطلاع داشته باشند. به همین خاطر وقتی صحبت خرید مخصوصا خرید شب عید پیش می‌آید هر فرد درصدی از درآمد خانواده را صاحب شود و به فراخور مبلغ تعلق گرفته به وی، با رعایت اولویت‌بندی، برنامه‌ریزی برای خرید عید خود داشته باشد.


وی ادامه داد: این روند تقسیم منابع مالی خانواده باعث خواهد شد که تبعیض و دلخوری بین اعضای خانواده کمتر گردد. این اقدام موقعی موثرتر خواهد بود که خانواده به طور دسته جمعی خریدهای خود را انجام دهد، چرا که تصمیم‌گیری جمعی در خریدها هم درصد خطا را در خرید کاهش می‌دهد، هم رفتارهای ایثارگری به معنای واگذار کردن حق تقدم خرید خود به دیگری را افزایش می‌دهد.


این روان‌شناس تصریح‌کرد: وسواس فکری و تردید و دودلی هنگام خرید، در میان ایرانیان زیاد دیده می‌شود. خیلی از ما مطمئن نیستیم وسیله‌ای که قصد داریم برای آن هزینه کنیم ضروری است یا نه.


وی یادآور شد: پس از اولویت‌بندی خریدها در صورت امکان، ساعات اولیه روز را به خرید اختصاص دهید، چون هم خیابان‌ها و مراکز خرید خلوت‌ترند، هم فروشندگان صبر و حوصله بیشتری دارند. از سوی دیگر رنگ و جنس و ماهیت اجناس در طول روز بهتر قابل شناسایی است تا عصر یا شب. در نتیجه می‌توان اجناس مورد نیاز را راحت‌تر و صرف زمان بیشتر با ریسک و خطای کمتر تهیه کرد.


سلامت ادامه داد: تا حد امکان با عجله به خرید نروید و همیشه برای خرید‌ زمان‌بندی داشته باشید. اول کالاهایی را بخرید که انتخاب آن‌ها به زمان بیشتری نیاز دارد و اولویت اول را دارند و بعد برای اجناس جزیی‌تر و کم اولویت‌تر وقت بگذارید.


این مدرس دانشگاه عنوان کرد: با رعایت مسایل یاد شده هم از خریدهای غیرضروری و انباشته و انبار کردن وسایل زاید جلوگیری می‌شود، هم خریدهای مناسب انجام می‌شود و دست آخر اینکه خانواده را از گرفتار شدن در بحران‌های اقتصادی ناشی از خریدهای غیرضروری نجات می‌دهد و آرامش و آسایش و شادکامی را به خود و اعضای خانواده در این ایام پایانی سال هدیه می‌دهد.






تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن