تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869740069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از موضع عزت مذاکره می کنیم اما دشمن هم زیاده خواه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آیت الله مکارم شیرازی: از موضع عزت مذاکره می کنیم اما دشمن هم زیاده خواه است قم - ایرنا ـ آیت الله ˈ ناصر مکارم شیرازی ˈ از مراجع تقلید گفت: ما در بحث هسته ای از موضع عزت مذاکره می کنیم اما دشمن هم زیاده خواه است و به طرح مسائل دیگر می پردازد.


به گزارش ایرنا، این مرجع تقلید روز چهارشنبه در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم افزود: امیدواریم مذاکرات مربوط به انرژی هسته ای به جایی برسد اما هرگز نباید گمان کنیم به طور قطع به نتیجه خواهد رسید.
وی ادامه داد: باید پیش بینی داشته باشیم که اگر مذاکرات به نتیجه نرسید برنامه ریزی لازم را داشته و گرفتار سر در گمی نشویم و اقتصاد مقاومتی برای چنین روزی است.
وی تاکید کرد: ما از موضع عزت مذاکره می کنیم اما زیاده خواهی دشمن نشان می دهد که به مساله هسته ای قانع نیست و هنوز بحث هسته ای تمام نشده صحبت از حقوق بشر و مسائل دیگر با بهانه های بچگانه می کند.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: اگر مذاکرات به جایی برسد فضای دنیا در بحث تحریم ها تغییر می کند و مردم دنیا خواهند فهمید تحریم ها کینه جویانه و مغرضانه بوده است.
وی گفت: ایران می تواند به صورت منطقی و قابل قبول صحبت کند، امتیازاتی بدهد و امتیازاتی بگیرد.
وی ادامه داد: مذاکره این فایده را خواهد داشت که اگر تحریم ها فروپاشی شود جامعه بین الملل به هوشیاری کامل در خصوص ماهیت سیاست های غرب علیه ایران دست می یابد.

** دولت در رفع مشکلات نیازمند کمک مردم است
آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی گفت: دولت به تنهایی نمی تواند مشکلات اقتصادی و فرهنگی را حل کند و نیاز به کمک مردم دارد.
وی افزود: اکنون دو مشکل بزرگ فرهنگی و اقتصادی داریم ومردم باید دولت را کمک کنند چرا که جز با هماهنگی ملت، هیچ کار بزرگی انجام نمی شود.
وی ابراز داشت: صرفه جویی، جلوگیری از سفرهای خارجی و یا داخلی با هزینه های سنگین در عید نوروز و جلوگیری از جشن های پرهزینه باید در دستور کار مردم باشد و رفت و آمد و زندگی ساده داشته باشند چرا که در شرایط خاصی قرار داریم.
آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با تاکید بر حفظ ارزشهای فرهنگی در جامعه بیان داشت : اجازه ندهیم ارزشهای اسلامی تدریجا در مطبوعات، فیلمها و رسانه ها کمرنگ شود که اگر کمرنگ شود قدرت ما در مقابل دشمن شکسته می شود و اگر جوانان به سمت مفاسد بروند پناهگاهی در مقابل دشمن نخواهیم داشت.
این مرجع تقلید افزود: سردادن شعار آزادی از سوی دشمن از این روست که ارزشها کمرنگ شده و کشور در برابر تهاجمات بی دفاع شود.
آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به درگیری های غرب و روسیه در ماجرای اوکراین بیان داشت: غرب به دوست و دشمن رحم نمی کند لذا باید در برابر اینها ارزشها را حفظ کنیم چرا که حفظ ارزشها باعث حفظ نظام و آبروی ما خواهد بود.
وی با اشاره به وضعیت معیشتی مردم، افزود: یکی از مهم ترین برنامه های اقتصادی مبارزه با غول تورم است تا پشت مردم زیر بار سنگین آن خم نشود البته دولت برنامه هایی برای مبارزه با تورم دارد و توفیق آنها باعث خوشحالی ما و مردم است.
وی بر جلوگیری از اسراف در جامعه تاکید کرد و افزود: کار به جایی رسیده که برخی ماموران که دارای پست هایی بودند 12 میلیارد تومان خرج سفری گرفتند که هرگز به آن نرفته اند و 500 میلیون تومان خرج تغذیه گرفتند و تا جلوی این ریخت و پاش ها گرفته نشود الطاف الهی شامل حال ملت نخواهد شد.
وی در ادامه بر ضرورت برخورد مقامات قضایی و مسوولان در رده های مختلف با فساد، تاکید کرد.
این مرجع تقلید خواستار حفظ حرمت ایام فاطمیه در نوروز شد و تاکید کرد: در مجالس عزا نیز باید از طرح مسائلی که عداوت میان مسلمانان بیشتر کرده و کینه را در سینه ها عمیق تر می کند، پرهیز شود. ک/3
7408 / 553 / 380/
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن