واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ اسفند ۱۳۹۲ (۲۱:۱۵ب.ظ)
فراقي مطرح کرد: خيرين مدرسه ساز به ياري کتابخانه ها بيايند معاون استاندار لرستان و فرماندار ويژه بروجرد گفت:خيرين مدرسه ساز به ياري کتابخانه ها بيايند.
به گزارش خبرگزاري موج،اين جلسه مهندس فراقي معاون استاندار لرستان و فرماندار ويژه بروجرد بر لزوم تعميق و گسترش فرهنگ مطالعه در جامعه اشاره داشت و گفت: امروزه وسايل نوين ارتباطي به ويژه ماهواره ها در شبيخوني فرهنگي ذهن فرزندان اين مرز وبوم را هدف گرفته و درصدد رسوخ و جهت دادن به آن با برنامه هاي شوم فرهنگي خود است، اين وظيفه ماست كه با ابزار هاي فرهنگي كه در اختيار داريم به توسعه فرهنگ اسلامي ايرانيمان بپردازيم و اين گونه سدي در برابر اين شبيخون فرهنگي دشمن بسازيم. يكي از اين ابزار هاي كارآمدي فرهنگي كتاب است كه علاوه بر اينكه ابزار انتقال دانش و دانايي است به بهترين شكل اوقات فراغت را پر ميكند و آرامش رواني را به زندگي فردي و اجتماعي افراد مي بخشد.
وي در ادامه عنوان داشت: عالمان و فرهيختگان بزرگي چون آيت ا... بروجردي (ره)، علامه شهيدي، دكتر زرينكوب و ديگر بزرگان علم و ادب بروجرد از بركت خواندن كتاب به مقامات عاليه نائل شده اند، پس اگر مي خواهيم راه اين بزرگان تداوم داشته باشد مي بايد بستر هاي كتابخواني را در اين شهر مهيا كنيم.
فرماندار ويژه بروجرد به دو پروژه نيمه تمام كتابخانه هاي عمومي شهيد باهنر و زنده ياد آيتي بروجرد اشاره داشت و گفت : تكميل اين دو مركز مهم فرهنگي بايد در الويت قرار بگيرد و به اين منظور بايد تمام تلاش خود را براي تامين اعتبار به كار ببنديم .
وي در ادامه به ضرورت ورود خيرين به عرصه كتابخواني اشاره نمود و گفت: همانگونه كه خيرين لرستاني تا كنون در عرصه مدرسه سازي كارنامه درخشاني از خود بر جاي گذاشته اند، اميدواريم در تداوم جهاد مدرسه سازي به امر كتابخانه سازي كه اولاتر از مدرسه سازي است ورود نمايند و اين نياز اساسي شهرستان بروجرد را برطرف نمايند.
در ادامه جلسه تيمور احمدوند گفت ، بروجرد به عنوان شهر عالم پرور نزد همگان شناخته مي شود و وجود نام هاي بسيار در اين ميان حكايت از آن دارد كه زمينه فرهيخته سازي در بروجرد فراهم بوده است. ما اگر خواهان آنيم كه همچنان فرهيخته پروري در اين شهر تداوم داشته باشد بايد بستر هاي آن را فراهم نمايم.
وي افزود: آمارها سخن از آن مي گويند كه هر منطقه اي كه از نظر شاخص هاي كتابخواني در رتبه بالايي قرار دارد توسعه يافته تر از ساير مناطق است. بايد در نظر داشت مردم يك منطقه بر اساس نياز هايشان محيط اجتماعي و جامعه خود را شكل مي دهند و تا مطالعه صحيح نباشد مطالبه صحيح كه الويت بندي در نياز هايشان است در مردم شكل نمي گيرد.
احمدوند در ادامه عنوان كرد: اداره كل كتابخانه هاي عمومي لرستان آمادگي دارد از هر فعاليتي كه منجر به توسعه فرهنگ مطالعه مفيد شود حمايت هاي لازم را به عمل آورد منجمله از راه اندازي كتابخانه هاي عمومي مشاركتي استقبال مي كند و كتاب و تجهيزات مورد نيازبراي ساختمان هاي كه واگذاري حق انتفاع به مدت حداقل 10 سال را داشته و از شرايط حداقلي براي تاسيس كتابخانه عمومي برخوردار باشند را تامين مي نمايد.
منوچهر يوسفي شهردار بروجرد، ضمن اشاره به اينكه بزرگان مذهبي به امر كتابخواني سفارش بسيار نموده اند پس وظيفه ديني ماست كه به توسعه كتابخواني همت نمايم عنوان كرد: شهرداري بروجرد به منظور ترويج فرهنگ مطالعه در آينده نزديك يكي از بوستان هاي اين شهر را با نام و تنديس كتاب زينت مي بخشد. به علاوه اين آمادگي نيز در شهرداري وجود دارد كه پيام هاي در خصوص ترويج فرهنگ كتابخواني در تابلو هاي روان مثل اتوبوس هاي شهري و ديگر بيلبورد ها سطح شهر بكار گيرد.
وي در ادامه گفت: شهردراي بروجرد درصددفضايي در نماي بيروني ساختمان شهرداري را براي معرفي تازه هاي كتاب و ترويج فرهنگ كتابخواني ايجاد نمايد.
گفتني است در اين جلسه از منوچهر يوسفي شهردار و عضو انجمن كتابخانه هاي عمومي بروجرد به خاطر پشتيباني از انجمن كتابخانه هاي عمومي و نهضت مطالعه مفيد و نادر ارجمندي رياست ادره فرهنگ و ارشاد اسلامي و دبير انجمن كتابخانه هاي عمومي شهرستان بروجرد به خاطر اجراي منظم و با كيفيت جلسات انجمن از طرف اداره كل كتابخانه هاي عمومي لرستان با اهداي لوح سپاس تقدير و تشكر به عمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]